| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Duâ, istemek demektir. Aç bir kimsenin, iştahlı olduğu bir zamanda yiyecek istemesi gibidir. Duâ, Allahü teâlâya yalvararak murâdını istemektir. Allahü teâlâ, duâ eden Müslümanı çok sever. Duâ etmeyene gadap eder. Duâ mü´minin silâhıdır. Dînin temel direklerinden biridir. Hadis-i şerifte,Duâ müminin silahı, dinin de direğidir; buyuruldu.
Duâ, gelmiş olan dertleri, belâları giderir. Gelmemiş olanların da gelmelerine mâni olur.Çünkü, Peygamberimiz,Duâ belâyı önler; buyurmuştur. |
|
|||
![]() Diyanet sollte am besten die Klappe halten...
Ben bir Arabin yani Imami Azamin fikihyla beslenbmis bir Diyanetin, bana DINI ögretebilecegine inanmiyorum..... Kalkmislar adamlar bir Arabin sahsi DIN anlayisini DIN diye millete yutturmaya ugrasiyorlar..... Kurandan hic bir haber yok.... Mesela git sen abdest icin Diyente soru sor... bak sana 40 dereden su tasimiyorlarmi ??? Neymis efendim ayaklar ancak, yürünerek altlari yirtilmayan yok efenedim 4 veya 40 km yürüdükten sonra yirtilmazsa mesh olark giyinilebilir... usw... ALLES SCHROTT.... Kuranin tabiri acik ve nettir... ayaklarin Mesh edilmesi..... zaten abdest bir niyettir.... sudan aldigin enerjiyle ibadetini rahat bir sekilde yapabilmen icin..... Ama Diyente niyetin ve Kuranin yerine Arabi koymus..... |
|
||||
![]() bir kere incil olsun tevrat olsun.. Kuran-i Kerim olsun.. degistirilmemis inci ve tevrat eski zamanda inanlar zaten müslümandi! hiristiyanlik ismi mesela 300 sene sonra uydurulmustur.. ve bu hiristiyanlar tarafindanda biliniyor!
|
|
|||
![]() ibadetten sonra güc hissetmesi... kaainattan kendi ruhuna enerji yüklemesi icindir....
Eger sen ibadet edersen, beyninde yükselen enerjiyle kendini daha rahat ve yapacagin ise daha hazir hissedersin ve bsarirsin.... Yani olay Nueroljik ve Piskolojikdir.... O üyzden yaptigimiz her seyi.. Allah yada baskasi icin degil.. saaadece kendimiz icin yapiyoruzdur |