Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 20.09.2005, 14:06
unknown

Standard verpasst hast du nichts nur die 2

emziks die wir euch verpasst haben in inönü ! aber nicht der rede wert ihr könnt euch ja bei der tff tahkim beschweren vielleicht wiederholen die das spiel ja so wie die platzsprerre aufgehoben wurde aber ob mit sperre oder was weiss ich noch oder strafe für okan wir werden euch wieder eine emzik geben und wenn wir auf dem mond spielen aber in inönü ist es schöner !!!
Alt 20.09.2005, 14:16
unknown

Standard nikolasanelka39???

nikolasanelka39 wie kann man sich nur so nennen? statt hier sachlich zu bleiben, schiesst du gleich mit beleidigungen los,bei dir muss einiges in deiner kindheit schief gelaufen sein, anders kann ich mir dein primitives verhalten nicht erklären, aber wahrscheinlich bist du noch ein kind, das beweisen deine sinnlosen beiträge hier,du bist einfach nur zurückgeblieben in deiner entwicklung... tzzz tzzz hab einfach nur mitleid mit dir...
Alt 20.09.2005, 15:16
airdem

Standard Özlemisim seni yaw :) o.T.

ohne Text
Alt 20.09.2005, 15:17
airdem

Standard = vanhooijdonk17 = bilmemnebogasi = ...

=...

Alt 20.09.2005, 16:33
Benutzerbild von feytu
feytu feytu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Futbolun adaleti ve ilahi adalet...

Futblun adaleti olmadigi bir gercek ama ilahi adalet, yani baska bir degis ile Allahin adaleti net ve kesindir!
Aslinda hafta sonu oynanan derbinin ardindan bu sitedeki besiktaslilarin bazilarindan (hepsinden zaten beklenemez) centilmenlik örnegi gösteripte hic olmazsa feneri tebrik etmelerini beklerdim. Magelesef yanilmisim!

Ama diger taraftan TV"de BJK yorumcularin fanatiklige soyunarak (milyonlarin önünde) gülünc duruma düstüklerini gördügümüze göre bu sitedeki besiktaslilarin kendi kabuklarina cekilmelerini hic yadirgamadim dogrusu.

Beyler Fenerbahce, anlinin teri ile, bileginin hakki ile bu maci kazandi.....gerisi hikaye ve bos.....!!!!

Besiktas Rize"de mac kaypeder, Riza Hoca Fenerin yüzünden der.
Hayret Malmö yenilgisinide Feneri sorumlu tutacagini bir an icin icimden gecirdim.
(Ama o mactan önce Besiktasin cezasi kaldirilmisti, bu yüzden biz fenerliler pacayi kurtardik galiba yoksa kabak yine bize patlayacakti)

Fenerin sahasi kapatilir onay cikar, futbolcusu ceza alir indirime gidilmez, diger futbolcusun linasi kaldirilir,
vesaire vesaire....
Ne hikmetse besiktas icin gecerli degil bu kurallar....

Tahkim kurulunu ele gecirenler, bence Futbol federasyonuda kaale alsinlar belki o zaman basarili olurlar. Ama dogru ya o is biraz zor, cünkü Federasyon baskani Galatasarayli....))))

Peki Federasyon sari-kirimizi ve Tahmin kurulu siyah beyaz ise bizim Fenerbahcemiz bu gücü nereden buluyor?
Bu sitedeki Fenerbahceliler bu sorunun cevabini en az benim kadar iyi biliyorlar. Fener düsmanlarimi? Onlar bilmesede olur canim zaten kim takiyorki onlari.....)))))

Ya sezon öncesindeki GS ve TS in vergiden kacma olayina ne demeli. Bu takimlara serbes,devletden ceza yok.
Aynisini Fenerbacemiz yapsa vatan haini ilan ederlerdi bizi.

Öyle veya böyle bizi yine engellemeye calisacaklar. Ama biz dimdik ayaktayiz ve sorumlulugumuzunda bilincindeyiz. Etme bulma dünyasi, herkez kazidigi kuyuya kendisi düsecek. Dedikya bu dünyada ilahi adalet var!

Iki sene önce Hooijdonk
Gecen sezon Alex
Bu senede Anelka (pardon Bilal) 17.Sampiyonlugumuzda Evelallah basrolü oynayacak!

Selamlar
Harbi Fenerli
Feytu

Fenerli Futbolculara bir not: Abiler ve kardesler, yaw bir dahaki sefere isi uzatmalara birakmayin ok. Malum insanlarda kalp var,tansiyon var.....))) Size canimiz feda......
Alt 20.09.2005, 18:45
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard ichbineinidiot, binauchnureinkind...

usw.

also lass es doch sein...

baoh allein wegen solchen leuten wie dich...kann ich mir niemals vorstellen...etwas positives über fener fans zu sagen
Alt 20.09.2005, 21:28
Benutzerbild von justwannarock
justwannarock justwannarock ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

wen interessierts ?
Alt 20.09.2005, 21:34
Benutzerbild von justwannarock
justwannarock justwannarock ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

tebrik ediyorum senin bu yorumunu..
adalet bi güzel güldü yüzümüze
ama daha cok maclar var bu sene...ama inaniyorum,hayir eminim sampiyon olacagimiza..

gs yi gs da yenecegiz ve bizdede...
avrupada ayni bir firtina...

yeterki devam calisilsin,,,gerisi mutlaka geliyor ozaman hep..

cin bom lularin ultralari gibi adi bir insan yokdur türkiyede

koyu fenerli
TheRock
Alt 21.09.2005, 01:00
airdem

Standard kadiköybogasi o.T.

ohne Text
Alt 21.09.2005, 01:04
airdem

Standard Gecen sene burdaki fenerlirler beni

tebrik ettigini hatirlamiyorum ben. Her iki macta da. Centilmenligi nedense sirf siz yendiginiz zaman hatirliyorsunuz )
Antwort