| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Süper Futbol Ligi"nin yeni ekiplerinden Kayseri Erciyesspor"un, renklerini aldığı ve kardeş kulüp olacağı İtalya"nın FC Inter takımının, geliş tarihinin ertelendiği ve eylül ayında Kayseri"ye gelebileceği bildirildi..
Kulüp yönetim kurulu Üyesi Şükrü Canıtez, yaptığı açıklamada, özel maç yapmak için 31 Temmuz"da Kayseri"ye davet ettikleri FC Inter takımının, yoğun maç programı nedeniyle eylül ayında kente gelebileceğini bildirdiğini söyledi. Bu nedenle Sivasspor tarafından 30-31 Temmuz tarihlerinde İstanbul"da düzenlenecek Cumhuriyet Kupası Turnuvası"na katılacaklarını ifade eden Canıtez, turnuvada Orduspor, Diyarbakırspor ve Sivasspor ile karşılaşacaklarını kaydetti. |
|
|||
![]() Kayseri Erciyesspor"u incelediğini ve iyi bir yapısı olduğunu tespit ettiğini ifade eden Agali, ""Hedeflerinin büyük olduğunu biliyorum. Herkesle bütünleşerek bu takımda başarılı olacağıma inanıyorum. Tüm kalbimle söz veriyorum, yapabileceğimin en iyisini Kayseri için yapacağım"" diye konuştu.
|
|
|||
![]() kesin hic gelmezler
|
|
|||
![]() was ist denn hier los???
der forum bricht hier ausseinander.. /me sich total grosse sorgen machen... |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Do, 14.7.
19.00 Uhr 1. FC Köln - Beşiktaş JK in Weingarten/Ravensburg Lindenhofstadion Ettishofer Str. 51 88250 Weingarten |
|
|||
![]() 19 Uhr
Illertstadion Kempten Jahnweg 9 87437 Kempten Bende orda olacagim insallah. |
|
|||
![]() 19.00 Uhr
Lindenhofstadion Ettishofer Str. 51 88250 Weingarten |