| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() talian
Translation in English O mio babbino caro Mi piace, è bello, bello Vo' andare in Porta Rossa a comperar l'anello! Sì, sì, ci voglio andare! e se l'amassi indarno, andrei sul Ponte Vecchio, ma per buttarmi in Arno! Mi struggo e mi tormento! O Dio, vorrei morir! Babbo, pietà, pietà! Babbo, pietà, pietà! O my dear papa I like him, he is handsome, handsome I want to go to Porta Rossa to buy the ring! Yes, yes, I want to go there! And if my love were in vain, I would go to the Ponte Vecchio and throw myself in the Arno! I am aching, I am tortured! Oh God, I'd like to die! Father, have pity, have pity! Father, have pity, have pity! http://www.youtube.com/watch?v=ul9OTShQ_rc |
|
|||
|
|||
![]() Hiç kimse senin kadar sevilmedi
Aklımı firara vemişim zaten Bir siiri kıskandıran gözlerinle Yak beni Yıllar gecti unutmadım Unutmadım aklımda Yasananlar bir tarafa Ah o gözlerin saklımda O gidiş ayrılıktan daha bir zordu Bu gizli sessiz veda inan cok koydu Kimbilir kaç yıl gecti Kaç sene oldu Unuttamadım afedemedim Seni nasıl sevmişim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde güldür beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kursun yarası sözlerin Süründürür beni Yıllar varki yüreğimde gittiğin gün kanıyor Üzüm karası gözlerin hasreti yanıyor Yıllar varki yüreğimde gittiğin gün kanıyor Ogüzel gözlerin hasreti ta suramda yanıyor Sen benim ilk göz ağrım ilk yanılısım Sen benim aldanısım aşkta yanlısım Çekip gittiğin günden beri yanmısım Unutamadım afedemedim Büzları üsüten boskura yazdım Ve denizden yeni cıkmıs rüzgarlarla geldim Kurudalları bastıkca kırılan eylül Üzüm karası bir hasrette soyunmusken dökülmüsken Kursunlara dizilirken susus denizler Kapattım penceresini ömrümün Çektim perdesini Hazırım Yak beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kursun yarası sözlerin Süründürür beni |
|
|||
|
|||
![]() BİR TESELLİ VER
Bir teselli ver, bir teselli ver Yarattığın mecnuna bir teselli ver. Sevenin halinden sevenler anlar gel gör şu halimi, bir teselli ver Aramızda başka biri var ise tertemiz aşkımı bana geri ver. Ben zaten her acının tiryakisi olmuşum Ömür boyu bitmeyen dert ile yoğrulmuşum Gülemem, sevgilim, ben sensiz ahh... Yaşayamam, yaşayamam. Bana ne gerek, bana ne gerek ? Senin aşkından başka bana ne gerek ? Aşkın zehir olsa yine içerim Yolun ecel olsa korkmam geçerim Yeter ki sevdim de, ben bu aşk ile Dünyanın kahrına gülüp geçerim. Ben zaten her acının tiryakisi olmuşum Ömür boyu bitmeyen dert ile yoğrulmuşum Gülemem, sevgilim, ben sensiz ahh... Yaşayamam, yaşayamam. Orhan Gencebay |
|
|||
|
|||
![]() CEVAP VER
Param olmasada beni sevebilirmisin Ben açken sen tok gezebilirmisin Benden daha güzel ve yakışıklı birisi Beni sana unutturabilir mi Paylaşmanın asaletini bencilliğin çirkinliğine Tercih edebilirmisin. Cevap ver Ey gözümün nuru gönlümün varı Yaradan aşkı için cevap ver Gururunu kandurma cevap ver İnsanlık onurun ile cevap ver. Cevap ver ki zaman kalsın Sanma sakın bir sen varsın Sen şifasız yaramısın Cevap ver Sence susmak çaremidir Dilindeki engel nedir Herşey senin elindedir Cevap ver Çırpınırken sen sen diye Ah bir gelsen gülsen diye Umrundamı sevsem diye Cevap ver Sevsen de sevmesen de Dost desende demesen de Sevmeyi hiç sevmesende Bilmesende bana cevap ver Cevap ver Para belki çok şey ama Herşey para değildir ki Aşkın daha büyük Para nedir ki Diyorlar ki mutluluğun Sırrı yalnız paradır Zengin olan daha Mutlumudur ki Söz/Müzik-Düzenleme:Orhan Gencebay |
|
|||
|
|||
![]() DERTLER BENİM OLSUN
Bir zamanlar benim sevgilimdin Yanımdayken bile hasretimdin Şimdi başka bir aşk buldun Mutluluk senin olsun Dertler benim, çile benim, hasret benim Hayat senin, senin olsun Ömrüm senin, senin olsun Ben daha ne çile, dertlere yolcuyum Ben alnına dert yazılan kader mahkumuyum Farketmez yaşamam, sen mesut ol yeter Dertler bana gönül vermiş Ben aşk sarhoşuyum Dilerim her arzun gercek arzun Hayat bu, şansın hep açık olsun Dertler benim, çile benim Hayat senin senin olsun Hatıralar, hasret benim Ömrüm senin senin olsun Bir gün daha geçti yine sensiz Aşkım ağlıyor bak, sessiz sessiz Çare bensiz, ben çaresiz Ümidim senin olsun Sana gelen dertler benim Mutluluk senin olsun Isterdim ömrümüz gecseydi beraber Istermiydim ayriligi gülseydi su Kader? Ben cile dert dolu, sen ümitler yolu Simdi sensiz bak seninle geciyor mevsimler Bir zamanlar benim sevgilimdin Yanimdayken bile hasretimdin.. Söz/Müzik:Orhan Gencebay |
|
|||
|
|||
![]() Bunca yıl herkesten kaçtın
En sonunda buldum sandın Ansızın içini açtın Yapma dedim yaptın gönül Gözleri senden uzaktı Fark edilmez bir tuzaktı Sana böylesi yasaktı Yapma dedim yaptın gönül O bir yolcu sen bir hancı Gördüğün en son yalancı İçinde ki serin sancı Gitmez dedim kaldı gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonunda bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül Gözlerin bakar da görmez Ellerin tutar da bilmez Gece gündüz fark edilmez Demedim mi sana gönül Sabahın tam üçündesin Dertlerin en gücündesin Hâlâ onun peşindesin Gitme dedim gittin gönül Böylesi sevdiğin için Bir kördüğüm oldu için Ağlıyorsun için için Demedim mi sana gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonun da bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül |
|
|||
|
|||
![]() Bir gün anlayacaksın neden sessizce çekip gittiğimi…
Senden vazgeçmek uğruna nasıl bir savaş verdiğimi Mevsim kış olur hani bir yudum güneş bulamazsın Sonsuz uçurumlardaki çiçeklere dokunamazsın… HER SABAH BİR SAYFA DAHA EKSİLİP GİDİYOR ÖMRÜMDEN Gönlümün yıkıntılarında can çekişiyor umutlarım… Ellerimde acılar, ellerini tutamam… Kıyamam sana… Yollarımda ayaz var, yaklaşma yollarıma… Kıyamam sana… Karanlık gecelere ortak edemem seni Kıyamam sana… |
|
|||
|
|||
![]() Taşırım ben hasretin yükünü
Acılarım koynumda sır gibi Açarım baharda çiçek gibi Dolarım içine gün gibi Yeterki sen üzülme kendine dert etme Varsın uzasın yollar sen aşkımdan vaz geçme Yeterki sen üzülme kendine dert etme Seni bir ömür beklerim sen aşkımdan vaz geçme Karışır hüzünlenirim sen aldırma Susar dinlerim yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim sen aldırma İçimde taşırım sesini hala |
|
|||
|
|||
![]() Bir salkım söğüdü altında
Sen bana ben sana kavuşalım Bedenimi ruhumu al Al ki kurtulsun bu can Benliğimi herşeyimi Al ki kurtulsun can Daha gidecek çok yolumuz var güzel yarim Daha gidecek yolumuz var Dağlar dağların ardında Ağlama su yüzlü sevdiceğim Yüreğimi aşkımı al Al ki kurtulsun bu can Ellerimi gözlerimi Al ki kurtulsun can Daha gidecek çok yolumuz var güzel yarim Daha gidecek yolumuz var |
|
|||
|
|||
![]() İLLA
Gözlerinin içine girdim başka alemler gözledim Ben bunlarla övünmedim beklemedim illa Beklemedim illa beklemedim sevdim Gölgelemedim bağını bahçesini Günü güneşi örtmedim Yapılanlar söylenmezki her zaman Sömürmedim illa sömürmedim illa Sömürmedim sevdim Yapılanlar söylenmezki her zaman Sömürmedim illa sömürmedim illa Sömürmedim sevdim İlla illa illa illa İlla illa illa illa illa sevdim Yüreğine kulak verdim nefes aldı ben dinledim Duyduklarım anlatılmaz sır vermedim illa Sır vermedim illa sır vermedim sevdim Duyduklarım anlatılmaz sır vermedim illa Sır vermedim illa sır vermedim sevdim Gölgelemedim bağını bahçesini Günü güneşi örtmedim Verilenler istenmezki her zaman dilenmedim illa dilenmedim illa Dilenmedim sevdim |