| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Süzülün ucusun beni de beni de alin götürün
Bir okyanus ortasina ya da bir sel yanina Kanat kanat yelken olup götürün beni kuslar Bir dalganin icine ya da kör bir kuyuya Sevda cok uzaklarda yildizlarin da ötesinde Bilmem nasil yakalarim kuslar Ya umutlar biterse? Gidemem gidemem gidemem o kadar uzaklara gidemem Tek carem sonsuzluga atin beni kuslar... |
|
|||
|
|||
![]() Çıkardım dağlara sen diye sensiz özümden yanardım dumansız sessiz
Gez dolaş dünyayı gez dolaş bensiz Perişan olsan da arama beni pişman olsan da arama beni Arama beni arama beni arama beni arama beni ...... Geändert von GoerenBilir (07.04.2009 um 21:42 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Emel Sayina bayilirim ama bu sarkisini tanimiyorum..
Hani o birakip giderken seni yüzüme bu türlü bakmayacaktin, alnina koyarken veda buseni yüzüme bu türlü bakmayacaktin. |
|
|||
|
|||
![]() Arama beni sarkisi Emel Sayin'inin 80'li yillarin ortasinda cikardigi "Emel Sayin sizlerle" albümünde yer aliyor. Orda benim favorim "benimsin sarkisi"
Seni ilk gördügüm günde Bir ates düstü gönlüme Birakmam seni ellere, seni ellere Sen yokmusun, sen yokmusun, ne güzel seysin Sen yokmusun, sen yokmusun, ne sirin seysin.... |
|
|||
|
|||
![]() Evet bu sarki süper.
seni andim bu gece kulaklarin cinlasin simdi darginiz seninle, inan sen herkesten baskasin |
|
|||
|
|||
![]() Sana yillardir büyüttügüm ask ellerinde artik kücücük..
Bu sana ilk elvedam ve son sözlerimdir. Bu sana en icten yazdigim eserimdir.. |
|
|||
|
|||
![]() Leylim Ley lyrics
S. Ali / Z. Livaneli Döndüm daldan kopan kuru yapraða Leylim Ley Seher yeli daðýt beni kýr beni Leylim Ley Götür tozlarýmý burdan uzaða Leylim Ley Yarin çýplak ayaðýna sür beni Leylim Ley, Leylim Ley Ayýn þavký vurur sazým üstüne Leylim Ley Söz söyleyen yoktur sözüm üstüne Leylim Ley Gel ey hilal kaþlým dizim üstüne Leylim Ley Ay bir yandan sen bir yandan sar beni Leylim Ley, Leylim Ley Yedi yýldýr uðramadým yurduma Leylim Ley Dert ortaðý aramadým derdime Leylim Ley Geleceksen bir gün düþüp ardýma Leylim Ley Kula deðil, yüreðine sor beni Leylim Ley, Leylim Ley |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Yildizlara baktirdim fallarda cikmiyorsun seni görmem imkansiz imkansiz rüyalarim olmasa Pencereden bakmiyor yollara cikmiyorsun seni görmem imkansiz imkansiz rüyalarim olmasa Yalvaririm mektup yaz bes dakkani ayirda su serp yanan sineme sagligini duyurda yaban gülü gibisin dagda kirda bayirda seni dermem imkansiz imkansiz imkansiz rüyalarim olmasa... Zekai Tunca - rüyalarim olmasa |
|
|||
|
|||
![]() ne mektup geliyor ne haber senden
söyle de bileyim bıktın mı benden her akşam güneşin battığı yerden gözlerin doğuyor gecelerime geçilmez gurbetin sokaklarından içilmez suları pınarlarından öptüğüm o ıslak dudaklarından sözlerin doğuyor gecelerime çileli doğmuşum zaten ezelden hasrete alıştım ne gelir elden yaşlı gözlerime baktığın yerden gözlerin doğuyor gecelerime Not: Bu sarkiya eslik etmek tehlikelidir insani alip bilmedigi diyarlara götürür. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() @GB Zeki Pa'heryere alip götürebilir'
![]() Neyse biraz daha sesini acayim su kasedin.. Elimde orijinal "Kahir Mektubu" LP-si var satilik 50.000. muhahaa Bir de Bülentin erkek iken kaydettigi bir LP.si var tuti mucize guyem falan filan diyo.. |