Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 02.06.2005, 10:50
eniskaya

Standard Er ist einer der größten Helden der

Menschheit.... onun sayesinde TR kuruldu ve ayni zamandada onun sayesinde Islama hizmet edildi.... TR yine bu gidisle Islam Alemine örnek ve önderlik yapacak olan tek devlettir... tek Demokrasi ve bu kadar gelismis olan devlette TR dir...

Tüm bunlarin senin dededin veya kara Hocanin sayesinde degil... yalniz Atatürk ve onun gibi devlet üstadlari sayesinde olmustur.....

Medeniyet ancak okumakla gezmekle ve kendini yetistirmekle kazanilir ve dagitilir...

Allah degerli önderimizi cennetine en kisa yoldan kavurstursun, Türk ve Islam Alemi üzerinde hakkin coktur.... onun Laik devleti sayesinde Islam DINI kara Hocalarin elinde cikip, sarih ve temiz bir hal aldi....

TR Laik Demokratik Hukuk sistemiyle tüm Islam Aleminin gözdesi ve en degerli ferdi olmustur..... ileriki yillarda TR nin önemi ve kalitesi dahada artacaktir...

KISISEL DIN BAKISIYLA DEVLET YÖNETILMEZ..... eger öyle bir düsünceniz varsa.... o halde sizlerinde VATIKAN PAPAZINDAN FARKINIZ YOKTUR....

EVET SIZLER VATIKAN PAPAZISTILINDE SAFSATA DEVLETI ISTIYORUSNUZ....

Kurunda görelim
Alt 02.06.2005, 10:52
Benutzerbild von donpepelino
donpepelino donpepelino ist offline
Neuer Benutzer

Standard Fransizlar ERmenilere Sahib cikiyor.

Peki kendisinin yaptigi katliyamlari neden hic aciklamiyor.

Şimdi konuş FRANSA!

Fransız Sokağı"ndaki bir cafede, Fransa"nın Cezayir"de 1.5 milyon insanı katlettiği soykırımı konu eden belgesel filmin tanıtımını yapmak isteyince, cafe sahibi tarafından engellenen sinemacı Hakan Ganimgil, "Bu belgesel, Ermeni soykırımı yalanını dilinden düşürmeyen Fransızların maskesini düşürecek" dedi.
Belgeselle ilgili Vakit"in sorularını cevaplandıran Hakan Ganimgil, Fransızların Ermeni soykırımı iddialarını gündeme getirmelerinin ardından, Cezayir"de yapılan soykırımla ilgili bir belgesel çekme kararı aldığını ifade etti. Ganimgil, "Cezayir"le, çeşitli yerlerle yazışmalar yaptım. Yaklaşık 5 yıl belge toplama safhası sürdü. Film bitti, hâlâ belge geliyor. Montajı ve seslendirmesi de 6 ay sürdü. Belge toplama safhasında anladım ki, yakın tarihimizde üstü örtülmüş bir katliam var. 1945-1963 yılları arasında tam 1.5 milyon Cezayirli Arap öldürülmüş. Biz bu soykırımın organize ve sistematik bir şekilde yapıldığı ve bilinçli olarak insanların katlediliğinin tüm belgelerini, bu belgeselde ortaya koyuyoruz" dedi.
SOYKIRIMIN BÜTÜN
UNSURLARI BELGESELDE
Belgeselin içeriğinin çok zengin olduğunu, bir soykırımın bütün öğelerinin burada bulunduğunu kaydeden Ganimgil, "Toplama kamplarından işkence hanelere, köy bombalamalarından tecavüzlere kadar birçok ayrıntı var. Daha önemlisi soykırıma katılan resmi görevlilerin itirafları da bulunuyor. Burda bir soykırımın tüm belgeleri mevcut" şeklinde konuştu. Film afişinde kullanılan resmin Cezayir Soykırımı"nın simgesi olduğunu ifade eden Ganimgil, "Bu fotografın önemi çok büyüktür. Fransız hükümeti tarafından toplatılan L"express dergisinden aldığımız bu fotoğraf, Fransız paraşütçü askerlerinin tecavüze uğrayan ve daha sonra katledilen 16 yaşındaki Cezayirli bir kızın Fransız askerleri tarafından götürülüşünü gösteriyor. Bu fotoğraf, soykırımın simgesi olmuştur. Barbarlık ve vahşetin resmidir" diye konuştu.
Filmde bizzat Fransız askerleri tarafından çekilmiş katliam ve tecavüz sahnelerine yer verildiğini dile getiren Ganimgil, "Ben Cezayir"de gerçekleştirilen Fransız soykırımını yakından incelemiş bir kişi olarak, Türkiye"nin Fransa"dan daha özgür bir ülke olduğuna inanıyorum. Lahey Adalet Divanı bu filmle ilgilenir mi bilmiyorum? Ama hiç işlerine geleceğini zannetmiyorum" dedi. Fransız Sokağı"nda film tanıtımı için gittiğinde yaşadıklarını anlatan Ganimgil, "Bu sokakta sözde Ermeni Soykırımı"nı anlatmak isteseydim eminim ki beni baştacı ederlerdi" dedi. Film CD"lerinin tüm Türkiye"de dağıtıldığını söyleyen Hakan Ganimgil, "Türkiye halkı bu belgeselde Batı emperyalizminin gerçek yüzünü görecektir. Bu filmle, Fransa"nın maskesi düşürülmektedir ve nasıl iki yüzlü insan hakları savunucusu oldukları ispatlanacaktır" dedi.

<a href="redirect.jsp?url=http://www.vakit.com.tr/detail.asp?id=11351" target="_blank">http://www.vakit.com.tr/detail.asp?id=11351</a>
Alt 02.06.2005, 10:54
Neuer Benutzer

Standard Islama hizmet edildi vayy Eschek vayy

Türkiye bir Islam ülkesimi?

Yada o tekbasinami kurtardi TC yi Saiddi Kürdi Kazim Karabekir Mehmet Akif Ersoylari unutmusa benziyorsun.

Ona para verip Samsuna yolluyan Padisahi unutmusa benziyorsun.

Sayin Eschek? :O=))
Alt 02.06.2005, 10:54
Benutzerbild von frankenstein
frankenstein frankenstein ist offline
Neuer Benutzer

Standard Hadii hadi ordan sende palavraci=?

Eski Bir Kürt atasözü söyle der :O=)

Alismislik kudurmusluktan beterdir kürt degil türk atasözüdür.

antalyadaki erkeklerin ayaginda genellikle corap olmaz. giyerlersede delik olmayanini giyerler. delik corabi kürtler giyerler.
öyle barbat kokarki anlatamam.

birde su eseklere fazla yaklasmalari yokmu?
PÖHHHH

sahi onlar eseklere neden o kadar yaklasiyorlar????
Alt 02.06.2005, 10:56
Neuer Benutzer

Standard :O=)))))))))))

hehehehehehehehe
Alt 02.06.2005, 10:57
eniskaya

Standard Atatürke DIN düsmanidir dinyen DINSIZDIR

cünkü cocuklugundan beri OSmanli DIN anlayisi icerisinde yetismis olan, annesi Molla diye bilinen bir bayanin oglu dinsiz degil... ama piyasada dönen safsata DININe inanmamis birisidir.... inanmasi mümkün degildir...

Hatta DInin orijinalini anlayabilmek ve insanliga tanitabilmek icin Diyenti kurmus ve dünyada ILK DEVLET ÜSTADI olarakta
YÜCE KURANI KERIM MEALI VE TEFSIRINI YAZDIRMAK ÜZERE... ELMALILI HAMDI BEYE EMIR vermistir...

Yani Elmalili Handi Bey... Atatürkün emri üzerine Kuran Tefsiri calismlasini yapmistir....

Bui demektirki, Atatürkün ve yakin arkadaslarinin kurdugu sistemde DIN yesermis ve su aniylede dünyanin en kaliteli ve en bilgin ISlam ALImlerini barindiran biur medeniyetler devletine üya bir devlet halini lamisiz...

Bunun en iyi göstergesi ise, au an yürürlüge girmis olan yeni TCK nudur.....

Eski koskusmus ve Safsata DIN anlayisindan uzak ve Kurandaki Orijinal DIN anlayisina geri dönen bir millet olarak, yolumuzda emin ve huzur icerisinde ilerlemekteyiz....

Bizlere Medeniyet yakisir, Safsata ve Cahiliyet degil...

Atatürkün o ünlü sözlerini bir kez daha hatirlayalim...

Neden ben bu kadar yıllık bir yükseköğrenim gördükten, uygar yaşamı ve toplumu inceledikten ve özgürlüğü elde etmek için hayatımı ve yıllarımı harcadıktan sonra cahillerin seviyesine ineyim. Onları kendi seviyeme çıkarırım. Ben onlara değil onlar bana benzesin
Alt 02.06.2005, 11:04
eniskaya

Standard özür dilerim hier ist der LInk

<a href="redirect.jsp?url=http://www.nethaber.com/?h=16798" target="_blank">http://www.nethaber.com/?h=16798</a>
Alt 02.06.2005, 11:05
eniskaya

Standard hir ist dein Link

kesin ssende vurur tarsin oayana... nede olsa DIN dimi ???

<a href="redirect.jsp?url=http://www.nethaber.com/?h=16798" target="_blank">http://www.nethaber.com/?h=16798</a>
Alt 02.06.2005, 11:09
eniskaya

Standard siz yollamayin kardesim yollamayin

kizlarinizi ne okula... ne yüzme dersine nede disari arkadaslariyla gezmeye yollamayin.... eve tikayin birakin Cahil kalsinlar....sonrada istediginiz erkege verirsiniz onlari...

Bizler gibileri farkliyiz... medeniyeti ve cagdas hayati secmis insanlariz...

Atatürk nbe diyor biliyormusun... asil Ata sözüde budur...

Neden ben bu kadar yıllık bir yükseköğrenim gördükten, uygar yaşamı ve toplumu inceledikten ve özgürlüğü elde etmek için hayatımı ve yıllarımı harcadıktan sonra cahillerin seviyesine ineyim. Onları kendi seviyeme çıkarırım. Ben onlara değil onlar bana benzesin

Yani bizler size degil... sizler bize benzeyin.... ister inan ister inanma... ama kendimizi daha iyi yolda görüyor ve yasntimizla kanitliyoruz... mutsuz olan sizlersiniz, bizler degil
Alt 02.06.2005, 11:13
eniskaya

Standard daha sonra zoraki evlendirip

Musilman triplerine cikiyorlar....
Sonrada yat kalk.... adam gelip zavalli kizin bir güzel üzerinden gecip 3 dakikada isini bitirip gidiyor..... und das nennt man dann Liebe..... ich lach mich nur schief bei diesen Leuten...

Gülercigim senin dediklerini anlayacak kadar derin ruhlu ve medeni hayat kalitesi yok bunlarda..... ne söylersen söyle bunlar ölene kadar böyle kalacaklar....

DIN insani yücelten mekanizmada olabilir, ama ayni anda, yanlis yasaniyorsa, cökürten mekanizmada olabilir.....

Wissen oder nicht Wissen, das ist hier die Frage.....
Antwort