| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Adana-Ankaragücü : 1-1
|
|
||||
|
||||
![]() tarafindan yemistir bile .
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() und das was du gesehen hast ist bei weitem übertrieben hier niedergeschrieben worden
![]() jetzt sei bitte ehrlich,,das war nicht so wie du denkst... stat besiktas taraftari yüzünden doldu,,,ve fenerbahce"lilerin destekligi beni bile sasirtti,,soviele waren da ![]() |
|
||||
|
||||
![]() stadionsprecher eigentlich mitgebracht ????
bu kadarda sacmalik olmaz . bu türk futbol adina , cosku adina terbiyesizlikten baska birsey degil . adam gelmis yok islik calin ---burasi inönü --- ulan hiyar herif sanki almanya´da yasayan türkler futbolun ne oldugunu , daha hic türk futbol bilgisi olmadigini düsünüyor herhalde . sen git o demeclerini pazarlarda ikizlere takkeýle degistir . yuh kine yuh .....bence kimse kusura bakmasin ama bjk yönetimi maalesef bu konuda sinifta kalmistir . ben hem dortmund´a gittim hemde schalke´ye . organizasyon ve promosyon olarak dortmund kat kat üstündü . macin sonucu önemli degil ...dortmund´daki cosku maalesef yoktu . anonslarla islik calinmaz . üc defa siyah beyaz bagirmaylada olmuyor . bu rule kagidi operasyonu da hangi aptal yöneticinin aklina geldiyse ???? sevgili besiktaslilar disaridaki satis noktalarindan forma almayi unutmayin . yuuuuuuuuuuuuuh ulan adi herifler o dediginiz formalar 45 Eurocuk . tabii gurbetciler paralari sokak ortasinda topluyor . ##" BiZLER ENAYi DEGiLiZ !!!! hem 35 Euro´ya bilet al , sonra da taktiksel olarak beraberlige yatmaya calis . ve yine tek forvet !!!! böyle cok kredi kaybedilir !!!! |
|
||||
|
||||
![]() cünkü..besiktasin hersey kendi elindeydi...yenseydi öbür maca hic bakmasina gerek kalmiyacakdi....
asil prag ve lazio besiktas macina bakmalari lazimdi cünkü onlar besiktasinin ne yapacagni merak ediyordu. |
|
||||
|
||||
![]() Adanaspor - Ankaragücü 3-1
Gençlerbirliði - Ýstanbulspor 3-3 Bursaspor - Diyarbakýrspor 1-2 Gaziantepspor - Elazðýspor 1-0 Çaykur Rizespor - Samsunspor 0-0 Akçaabat Sebatspor - Beþiktaþ 1-2 Fenerbahçe - Denizlispor 4-1 Konyaspor - Malatyaspor 2-2 Galatasaray - Trabzonspor 2-0 |
|
|||
|
|||
![]() aber die meisterschaft holen wir für euch
![]() stadyum da yanimda bir grup bjk.li vardi berlin den gelme,,,az yaslilar,,,ben tabiki fenerbahce formayla geldim,,,ve benle okadar bagiristilarki,,,yau besiktas marslarini bile ezmerlemeye kaldim hehehe ![]() war ganz gut das spiel,,, hauptsache prag statt lazio,,,oder ? hoscakal chef |
|
|||
|
|||
![]() Sparta Prag"i kutluyorum
|
|
|||
|
|||
![]() Adanaspor 2-1 Ankaragücü
Gençlerbirliði 3-1 Ýstanbulspor Bursaspor 0-0 Diyarbakýrspor Gaziantepspor 4-0 Elazðýspor Çaykur Rizespor 1-1 Samsunspor Akçaabat Sebatspor 0-2 Beþiktaþ Fenerbahçe 3-0 Denizlispor Konyaspor 2-2 Malatyaspor Galatasaray 1-1 Trabzonspor |