| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Ne salakca bir yorum.
Tanri Ateist mi soruya bak. Ateizim Maddeciliktir, Mistik olmamaktir,Tanri kendisi icin Tanrinin olup olmadigini mi arayacakta, sonucta Ateist olacak. Ne garip düsünceler cikmakta. Demek sen insanlari zora gelince dayakla adam etmektesin, bravo sana. |
|
||||
![]() -..also gibts demnach auch unislamische grüße..? wie soll das denn sein und was meinst du mit islamischen Grüßen..oder grüßen andere mit "sei verdammt" ...??!!
..ich finde es ist lächerlich ..! schalom ! |
|
||||
![]() okumaktan acizsin. maddecilik ve ateizmi belirleyen seyler bu dinin özelliklerini belirleyen.
gerisine gelince yazilanlari okumayip da horozlananlara gelince dayagi hakedenlere dayak atmak dogru olan seymidir. yani senin gibi denyolari tartaklamaktan baska dogru ne olabilir ki? neyse fazla edebiyat yapma olurmu. kafa ütünistlere ihtiyacim yok. |
|
||||
![]() Selam,
bu forumda don peppelino gibi yaratiklar alevilerin pis oldugunu, benim alevi oldugumu, aleviler bacilari ile evlendigini yazip igrenc iftiralar ediyor. vallahi, böyle tip insanlarin bu konuda ne kadar igrenc fantazili oldugunu kendilerinin öyle olduguna baglyiorum. belki böyleleri bacilarini siki...lar. alevilik dedigimiz zaman Türklük ile yanyana getirmek zorundayiz. Türkiyede su an Sünni islam egemenligi var devlet icerisinde, halbuki alevilik de islamin mistik bir anlayaisidir ve islamin kendisidir. sünnilik ve alevilik birbirine ayittir. Türkiyede alevilere karsi milli görüs ve irticaci takimdan halen agir ve igrenc iftiralar geliyor. mesela mum söndü olayi: bu iftiraya göre aleviler cem evinde bulusup bir kac mum yakip sonra mumlari söndürüp birbirlerini siki...lar. böyle bir iftirayi ortaya koyan Türk düsmanidir, vatan hainidir, bölücüdür ve müslümanda olamaz. bu forumdaki don peppelino gibi kürt bölücüleri islam arkasina saklanip türkleri birbirine düsüremez. benim tavsiyem don peppelinonun kendi Atalarinin dinine, yani yezid lige dönmesidir. Ben belki aleviyim, belkide sünniyim, yahut dinsizde olabilirim. kimseyi ilgilendirmez. yani sira türbani da bir özgürlükler simgesi olarak da görmüyorum. türban dehset demek, kan demek, hainlik demek, düsmanlik demek, terör demek...irticaci terörün simgesi türban dir.. |
|
||||
![]() Vorallem aber an MOD oder an die Agenten:
- Ich bitte, bremst mal dieses Forum. Einige User werden hier nur noch beleidigend. Oder schreiben provozierend Beiträge, die nur zu Beleidung oder Volks-Religionshetzung führen. Es darf & kann doch nicht sein, dass in einem Religionsforum sich mehr und mehr User behaupten, durch ihre Religion & Nationalität usw. ... Und das immer wieder dieselben Themen von bestimmten Doppeltnick"lern angefangen werden. --- Vergessen wir nicht, dass wir zuerst durch unser MENSCHsein definiert werden, danach durch unsere Würde und dann durch unser Verhalten. In dem Sinne ... |