| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Kupa finalinden sonra sesiniz kesilmisti. Spor bu, yenmekte var yenilmekte. Tabiiki iddiali olmak lazim mactan önce!
HELAL ![]() |
|
||||
![]() Erman toroglu ile Serda Cakirin agzindan cikan iki kelime ile hareket ediyorsun. Futboldan anlamadigin ve Futbol oynamadigin belli pozisyona yine bak bir insan bilerek kendisini nasil yere atabilir. Kendini yere atarsan ayak seninle beraber kelir ama tsli oyuncu serkanin ayagina bastigi icin ayak geride kaliyor. güldürmeyin adami.
Birde bizim avrupasda ne yapacagimiz seni ilgilendirmez sen tsnin avrupada ne yapacagina bak. |
|
||||
![]() bjk macinda birsey yoktu tamam hakem cordobaya kirmiziyi cikartmasaydi kimse birsey demezdi ama herkesin gözü önünde ikikere cagirdi kaleye gecmedi oda kurallari uyguladi. ts macinda ise fbnin ve tsnin penaltisi verilmedi birde ts ofsayiddan göl yedi. ben art niyet görmüyorum bir takimin tüm sezonki basarisini bir mac ile silmeyin.
|
|
|||
![]() dan sonra forumda tik yoktu sen haric.
Finde das schade. Besiktas mesela kötü bir sezon gecirdi, sampiyonlugu taaa ilk yaridan itibaren imkansiz gibiydi ama bundan utanan olmadi. |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Her ne kadar kaybetselerde sampiyonluk icin avantajli olsalar bile, Fener icin daha bir zor mac olacak bence.
GSyin kaybedecegi birsey yok. En büyük avantajlari bu. Güzel bir mac olacak yine galiba. Viel Spaß allen |
|
||||
![]() Futbolun sadece kazanmak oldugunu düsünüyorlar daha coook derbi maglubiyeti ve galibiyeti görecekler.
Bugünkü maci almamiz lazim ve büyük ihtimal 2:0 alacagiz ama almasakta ziyani yok cünkü futbolun güzeligi üc neticeli olmasidir. Ben yogun islerimden dolayi Foruma pek katilamiyorum genellikle hafta sonlari zaman buluyorum kesker hergün katilsam ve tartissak. Neyse sana iyi günler yine cikmam lazim. |
|
|||
![]() dilerim fenere bu aksam.Cim bom hak etmiyor bu sampiyonlugu.Türkiyenin en gicik takimi.
SENEYE"DE SAMPIYON BESIKTAS OLACAKDIR HERKESE SELAMLAR |