| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Ich hoffe, dass der link den ich Dir gab, Deinen Wissenshorizont erweitern wird damit Du bei Deinen Schlachten gegen dieses Heer des Teufels die richtigen taktisch-strategischen Methoden anwenden kannst ;-))
|
|
|||
![]() Demokrasi tohumlari ve hayatimizdaki huzur dolu yasamdir..... cünkü onlar bundan cok cok uzaktalar...
Yillardir yaptiklari yanlislar ve hatalardan dolayi girdikleri bihranin icersinden ancak Jandarmalikla olabilecegine inanlardir bunlar... Her kim, DININ kisisel degil... benim dedigimdir derse.... o insan degil... bir HAYVANDIR... Akifin bu konuda cok güzel bir Siiri vardir... "Hiç bilenle bilmeyen bir olurmu? " (Kuran-ý Kerim) Olmaz ya... Tabii... Biri insan, biri hayvan! Öyleyse <> denilen yüz karasýndan |
|
|||
![]() bunlar benim acimdan bir asiri sorun degildir...
Hürriyet ve Demokrasi ekinlerimizi son yillarda almaya basladik.... artik geri dönüsü olmayan bir yoldayiz... Ben sahsen gelecek genclikten cok memnunum.... Gecen ATV Siyaset meydaninda, TR capinda ögrenci Vekilleri ve Politikacilar Mecliste bir sohbet ve calisma oratami yarattilar... Meclis Baskani Arinc, Yasar Nuri Öztürk und viele andere Namhafte Politiker waren anwesend und kamen zur Wort... Inan hemen hemen tüm gencler DIN konusuna degindiler.... Semavi DINLerdende ders verilmesini ve Orjinaliyle dersin nasil alinabilmesi gibi sorular yönettiler ve tüm sorulari neredeyse Yasar Hocaya yönettiler.... Tebi oda dört köse oldu memnunluktan... Ama Bülnet Arincin yüzünden düsen 40 bin parca oluyordu.... yani neden ona degilde, Yasar Hocaya soruyorlar... O da ver yansin etti... piyasadaki DIN degildir... DIN var, ama böyle degil... diyerek herkesi elestirdi... Yani inan gencler iyi yolda.... Müridlikten cikip sorgulayan bir toplum ancak medeni toplumdur..... Sorgulamayan ve hayvan gibi birilerinin pesinden kosup ve onalrdan medet uman toplumdan kork... Arap toplumlari ve diger Müslüman toplumlarin ortak sakatligida burada yatiyor... Sorgulamak yerine... hayvan gibi bastakilerin pesinde kosuyorlar |
|
|||
![]() Seytan Allahi inkar etmiyor, Allah tarafindan dergahindan kovulmus olarak, cezasi bitecek zamani beklioyr... yani o Allkah katindaki güne kadar....
Seytan Allahi bir Resül ve tüm insanliktan daha iyi bilen bir yaratiktir veya Enerjidir.... HZ. Muhammed ona Vahyedilenle Allahi tanidi... ama Seytan ise bizzat Allah ile karsilikli konusmalarda bulundu.... yani Allahin varligini biliyor... Simdi bu Kuranin gercegi..... Acaba hanginiz bunu bu kadar düsündü ???? Bence 100 de 1 niz bile düsünmedi... Eeeeeee niye düsünmedi.... cünkü.... KALIPLASMIS KOKUSMUS DIN SAFSATASI yüzünden.... Demekki, insan genelde mahlukat olarak yasamayi tercih eden ve ancak hayati boyunca alabildigi varilerle kaliteli yada kalitesiz medeni insan konumuna cikabilir.... Bir Istanbulda yasayan ve orada egitim gören bir Türk ile... bir köyde yasayan ve orada egitim gören birisi, bir olamaz... Bilenle bilmeyen bir olamaz.... Allahi ve kaainati bilen bir Seytan ile bilmeyen bir insan bir olamaz... Kaldiki Melekler Müslüman falanda degildir.... Allahinda DINi yoktur.... bunlarida ögrenin artik... DIN Allahi tanitan mekanizmadir ve insnlar icin Design edilmistir..... ----------------------------------------- O kaaaaadar safsata haline getirmislerki DINI..... artik DIN degil.... MAHLUKAT DINI haline gelmis..... Bizim cagimiza sifirdan, yeniden DINe geri dönme gerekli... Alles von Null..... su anki haliyle piyasadaki DINE Islam DINI denilemez.... bu HZ. Muhammede ve gerceklere en büyük zulüm olur... Allsh herkesi Kurandaki ve Semavi Dinlerin temelinde yatan insanlik degerlerini analayabilen BEYINLER nasip eylesin... Eger haksizsam benim Beynimi elimden alsin Selamlar ENis |
|
|||
![]() ohne Text
|