| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() sorry ich betrachte nicht immer ne ganze gruppe wenn ich etwas von mir gebe, die rede war von dir und nicht von anderen ???
|
|
|||
|
|||
![]() anlastik simdi
|
|
||||
|
||||
![]() Sevgili arkadas sen ilk önce kendini bul sonra gel benimle tartis.
Sacma sapan seylerden bahsetme oldu mu, kendini gid gide alcatiyorsun. Hadi sana bol sanslar ve de bol basarilar!!! Fatih |
|
||||
|
||||
![]() also sind wir auf der selben wellenlänge ... freut mich nicht alleine zu sein
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() 1-tarihsel gerceklerden "sacma sapan" diye bahsetmekkel entellekrüell seviyeni ortaya koydun.
2-kendini bulmak icin,veya sirf güvenlik ihtiyaci icin allaha veya kurana veya herhangi baska bir inanca siginan bir beyinsiz olmaktansa, hic bir inanca bagli olmadan allahsiz kitapsiz yasamanin,ama elestirel düsünme kapasitemi yitirmeden yasamanin hazzzini tercih ederim.. -bilmiyorum cümlelerim birz uzun ve anladigim kadariyla senin kapasiteni asiyor gibime geliyor..sen daha kendin ne yazdini idrak edemiyosun.. -sadece avrupa okullarinda senin gibi beyinsizler nasil yetisiyor ben ona sasiyorum.. -bir de tabii kendime kiziyorum ,coluk cocukla tartistigim icin. |
|
||||
|
||||
![]() mach ruhig weiter so
![]() ![]() neyse sen devam ede ciao |
|
||||
|
||||
![]() soweit ich mich erinnern kann, wir hatten uns schon mal darüber geeinigt,dass es für uns nicht in Frage kommt,hier zu diskutieren..es sei die Gründe wieder zu nennen: die Vorstellungskraft und kritische Gedanke endet dort,wo die Grundlagen der Religionen in Frage gestellt wird, was die religion von Philosophie unterscheidet..
-bir filozofla bir müslümanin tartistigi nerde görülmüs! dindarlar kendileri konusur ve bu "sifreli" ve "kutsal" dili ancak yine kendileri anlar.. onun icin neden bu kadar tartisiyon anlamadim.. nefesine yazik ediyon.. |
|
|||
|
|||
![]() ......yani sence?
bilmiyorum nerede ve ne okuyorsun bilmek te istemiyorum tabi. Avicenna dan basla devam arastir doktorluk böyle müslümanlardan gelme Hiristiyanlar ameliyat icin bayiltmayi böyle bilmiyorlardi Saygilarimla |
|
|||
|
|||
![]() hem de yüzde yüz haklisin..bende hatirliyorum daha önce dediklerimizi ama ne bileyim yine de belki bu önyargilar,ve dine kilitlenmis kör zihinler biraz acilir diye düsündüm..
ama bir kez daha anladim ki,einsteiynin dedigi gibi zormus önyargilari parcalamak.. ama beni en cok sasirtan da bunlarin avrupada bilimin ve elestirel düsüncenin merkezinde böyle hurafelerle hala ugrasmalari..tr. de haci hocalarden ve kuran kurslarindan ders almis olanlarin sacmaliklari anlasilir ama belkide burda üniversite bile okuyan bu tiplerin sacmalamasi beni gercekten düsündürüyor.. -ve bu islamiyetin de adam olacagina dair zayif olan inancim artik kalmadi.. buda zaten artik son yazim olsun.. saygilar. |