| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Haluk Levent Kölnün diskolarinda bol bol boy gösteriyormus duyduguma göre ;-) Bende cok severim sarkilarini.
Bu ask burada biter ve ben cekip giderim yüregimde bir cocuk cebimde bir revolver bu ask burada biter iyi günler sevgilim ve ben cekip giderim bir nehir akip gider. |
|
|||
|
|||
![]() [quote=gelincik02;1969887]Haluk Levent Kölnün diskolarinda bol bol boy gösteriyormus duyduguma göre ;-) Bende cok severim sarkilarini.
Bak bunu bilmiyordum ve merak ettim dogrusu hangi diskolara takildigini da biliyormusun? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Haluk Levent eski basarisini yakalamak istiyorsa eger o zaman vefasiz gibi ve böyle sarkilari söylemesi lazim. Yapmacik seyler degil gercekten sanina yakisir eserler yaratmak zorunda. Yoksa insanlara bir Haluk Levent farkini nasil göz önüne sergileyebilir ki? Duydun mu beni Haluk, sende öbür Anadolu Rock'culari gibi, basarilarindan sonra tembellestin yeni seyleri üretmeyi biraktin, bin kere söylenmis türküleri yorumladin ve unutulmaya mahkum oldun. Türküleri söylemene diyecek sözüm yok ämmmeee, bunlari kendin eserler yaratmayipta bir cözüm icin okursan eger millet bunu fark eder ve sana sirt cevirir. Demedi deme :-) Almanlarin bir sözü var, eger bir insan daha iyi olmayi demeyi birakarsa iyi olmaktan cikarmis... Daha iyi eserler ümidiyle diyelim ve noktalayim
![]() Gecem soğuk odam sensiz Ümitler bitmiş Kadehimde şarap bitmiş hayalim gitmiş Gecem soguk odam sensiz Ümitler bitmiş Kadehimde şarap bitmiş hayalim gitmiş Dağlarmι yollarmι denizlermi engel Neden neden gelmez oldun Ellermi dillermi sözlerimmi engel Neden neden gelmez oldun Dağlarmι yollarmι denizlermi engel Neden neden gelmez oldun Ellermi dillermi sözlerimmi engel Neden neden gelmez oldun Zaman durdu gökyüzünden yιldιrιmlar düşerken Içimdeki yagmur dindi Yoruldum beklemekten Zaman durdu gökyüzünden yιldιrιmlar düşerken Içimdeki yagmur dindi Yoruldum beklemekten Dağlarmι yollarmι denizlermi engel Neden neden gelmez oldun Ellermi dillermi sözlerimmi engel Neden neden gelmez oldun Dağlarmι yollarmι denizlermi engel Neden neden gelmez oldun Ellermi dillermi sözlerimmi engel Neden neden gelmez oldun ... -Haluk Levent youtube baglantisi: http://www.youtube.com/watch?v=k483cXYa3gI Geändert von GoerenBilir (26.05.2009 um 19:55 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Gönül sevdigine küsermis. Bir insan ne kadar sevmis olmali ki böyle isyankar sözleri türküsüne yansitabilmesi icin. Ben ariyorum ama, böyle güzelim türküleri...
Kirdin hatirimi yedin ömrümü Tövbe olsun daha aramam senin Bosuna vermisim sana gönlümü Tövbe olsun daha aramam seni Seherde aglayan bülbüle döndüm Hasretinle böyle yandim ha yandim Seni hakikatli birisi sandim Tövbe olsun daha aramam seni Bir zamam hayalin bana yeterdi Görünce gönlümde güller biterdi Her dedigin birbirini tutardi Tövbe olsun daha aramam seni Akarsuyum sensiz duramazimis Bu yarayi kimse saramazimis Sana kurban olan yaramazimis Tövbe olsun daha aramam seni Söz - Müzik: Muhlis AKARSU .... - Yildiz Tilbe http://www.youtube.com/watch?v=lDh8-tk0Qy4 |
|
|||
|
|||
![]() Bu sarki belki de Yildiz Tilbe'nin en güzel sarkisi. Benim icin öyle, alip götürüyor insani aslinda bir daha varamayacagi bir yerlere. Kalbim duraksiz haykirislarda...off beee offf ve genede oof off
![]() Açılır sonsuz kere yoluna güllerim Koparıp atsan da solmaz gönlüm nafile Yokluğun soğuk tenine susadı tenim Üşüdüm yorgan misali seril üstüme Geceler boyu sevişmelerimiz bitmesin Gölgesi düşsün saçlarına aşk ateşimin Sakınıp sakla güneşim ol al ısıt beni Yüzünün sıcak kokusu kalsın ellerimde Kalbim duraksız haykırışlarda Ne yapsan ayrılamam senden asla Hafife alma, aşk vurur insana Bu kadar kolay sanma, ah delikanlım Kalbim duraksız haykırışlarda Ne yapsan ayrılamam senden asla Hafife alma, aşk vurur insana Bu kadar kolay sanma, ah delikanlım .... - Yildiz Tilbe youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=5ibc17UD9BI |
|
|||
|
|||
![]() Niran Ünsal'da yetenegi sonuna kadar zorlamadi. Yoksa cok güzel eserler yorumluyordu. Bu bence onun en güzel sarkisi..
Duy, sesimi her yerden duy Gör, yüzümü her yerden gör Dön, sebebi halim başka Kalp kırık dökük yeni aşka Dön, sebebim olma gayrı Dön, dünleri vur da öldür Göm, geçmişi sildim çoktan Yar adın emir gibi haktan O yosun gözlerin düşer gecelerime İlkbahar gelir kokunu verir Her yanı sarar aşk büyüsü Sevdiğim gülün dile gelir Gücenmediysen, kırılmadıysan, darılmadıysan dön Nasip olurda seni bulursam hesap sorarsan sor Gülüm mü dersin ölüm mü dersin yeter ki ses gelsin Bilirim senin için yaralı .... Niran Ünsal youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=YRbiu6kRTNE |
|
|||
|
|||
![]() Klibide süperdi..ich fand sie damals richtig hübsch.
Die hat schon sehr emotionale Lieder.. hör sie dir mal an, die sind alle schön. Zorlu Sevdam - Niran Ünsal Kar ayaza kesiyor icim üşür Vur yüregi zalimce aska düşür Mesk nerede sevdigim gözüm söyle Az gelir az yaSamak bana böyle Yar yüreginin deli bekcisiyim Sevdanin kapinda nöbetteyim Kar beyazi düsüyor siyah saca Kar adini koyu ver ölüm kaca Bir iptir bedenim cektirme sakin an gelir ödenir Her saat sesinde gitmeLerin korkusu Her günün sonunda birikir yoklugunun tortusu Dilimden düsmüyor kolaysa gelde al İcimden söküp askini cektiysen kahrimi Helal et hakkini zorlu seVdam hoscakal.. Dilimden düsmüyor kolaysa gelde al İcimden söküp askini cektiysen kahrimi Helal et hakkini zorlu sevdam hoscakal.. |
|
|||
|
|||
![]() hadi cal kapimi
İkimiz için aynı bedende Bir ufak deli kalp diyecekler Kimi gün atacak kimi gün batacak yapayalnız... Sabah üstünü örtmediğimde , saçını sevip aşk dediğimde Geceler kopacak yeniden doğacak gün apansız Seni öptüğüm ilk gece bahçede yüreğim duruyor orda öylece Hadi git getir al uyanınca otur yanıma... Denedim yetecek mi ki sabrımız Bitecek mi gönül deli kahrımız.. Hadi ben bi hata yapıp ayrıldım aynını sen yapma.. Hadi Çal giderken kapımı Nefes aldığım süre seninim Kapadım Bütün yollarımı Bebeğin gülün serserinim Hadi Çal giderken kapımı Nefes aldığım süre seninim Kapadım Bütün yollarımı Bebeğin gülüm serserinim... |
|
|||
|
|||
![]() bu yarınsız mutluluğu
haklıyken haksızlığı kalabalık yanlızlığı seninleyken öğrendim ben bu sabahsız akşamları şu vefazsız sırdaşlığı anlamsız savaşmayı seninleyken öğrendim ben yediremem kendime harcamam hiç nefesimi sindiremem ki halimi siler atarım kül gibi ağlayamam susarım yaralıyım ben söyleyemem yazarım kendim ettim ben.. |
|
|||
|
|||
![]() |