Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 07.04.2005, 14:44
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard Iyiki Aziz Yildirim katilmadi

Levent Bıçakcı"nın davetinde birbirleri hakkında konuşmayacaklarını belirtenler, bir gün sonra yine aynı söylemlerle taraftarının karşısına çıktı

Canaydın (Fener"e)
Bir kulübümüzün 100 milyon dolar borcu var. Allah yardımcıları olsun.

Gürsoy (Federasyona)
Levent Bıçakcı iyi bir insan. Ancak federasyon yönetiminde birkaç militan Fenerli var.

Güneş (Hagi"ye)
Emeği çalınanlar ağzını açmazken, bir telefonu için bağırmasın.

Demirören (Yıldırım"a)
Toplantıya katılmasaydım Türk futbolunda hizipçi başkan olarak değerlendirilirdim

Alt 07.04.2005, 14:48
Neuer Benutzer

Standard Canaydin beyefendiye bildirelim :-)

Bos bos konusmak ilen olmuyor mösyö Canaydin kendi kulübünüzün vahim olarak degerlendirilerek yorumlanacak durumunu unutuyorsunuz ve Fenerbahce üzerine yorum yapiyorsunuz ???

Hahhaahahha

JimJohnZon"culara tavsiye hepsini okuyun!

al"

Fenerbahçe Spor Kulübü`nün borcunun 63 milyon 215 bin 768 dolar olduğu bildirildi.

<a href="redirect.jsp?url=http://www.fenerbahce.org/detay.asp?SubCategoryName=kulupten&newsid=6441&&La ng=TR" target="_blank">http://www.fenerbahce.org/detay.asp?SubCategoryName=kulupten&newsid=6441&&La ng=TR</a>
Alt 07.04.2005, 15:14
Neuer Benutzer

Standard "kutsal ittifak"

;-)

Ordan, burdan, her yerden...

- Yorumcu hakemler "Galatasaray"ın 2 penaltısı verilmedi" diyor, kendisine faul yapılan Ergün, "Hareket penaltı değildi" diyor.
- Kutsal ittifak Ergün ile Fenerbahçe arasında mı?
- Fenerbahçe Anadolu takımıysa, bu kutsal ittifakı kaç takım kuruyor?
- Trabzon"u saymazsak 14 takım.
- Nasıl? Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon...
- İstanbulspor da Avrupa yakasında ya...***
Alt 07.04.2005, 15:57
airdem

Standard Ratinglere baglansin demiyorum, o zaten

imkansiz!

Demek istedigim su:

"4 büyüklerin" maclari hep naklen veriliyor. Digerlerin verilmiyor. Sadece 4 büyüklere karsi oynadiklari zaman.

Yayin gelirleri denildiginde yayinlanan bir seyin gelirini aliyorlar demektir. Yani, neden maci yayinlanmayan takimlarda digerleri gibi para alsin?

Ben bununda iyi bir cözüm olmadigini diyorum!
Soviel dazu.

Zum anderen muss ich sagen, dass es auch nicht fair wäre, nach der Tabelle zu bezahlen. Denn wie oft sind denn Mannschaften außer den 4 großen unter den ersten 4???

Daran wird sich auch nichts ändern, wenn sie mehr Geld bekämen. Geld ist nicht das einzige Problem, was die "kleinen" Mannschaften haben.

Wieso haben denn die 4 großen mega defizite? Wieso Millionen von Euro Schulden?? Und wieso haben Mannschaften wie Genclerbirligi, Gaziantep usw. nie Schulden??
Alt 07.04.2005, 16:09
airdem

Standard Kardes kulüblerin ortak stat sorunu

Ligde büyük bir şampiyonluk yarışı içine giren Fenerbahçe ile Galatasaray"ın aralarında büyük bir rekabet var.. Bu rekabetle birlikte, iki kulüp ortak bir derdi de paylaşıyor.. Ve bu dert UEFA"yla ilgili..

Avrupa kupalarına katılabilmek için statlarına UEFA"dan lisans almak zorunda olan Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri, Ali Sami Yen ve Şükrü Saraçoğlu statlarındaki tadilat çalışmaları nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

Galatasaray Kulübü, devam eden eski açık tribün inşaatını, Fenerbahçe Kulübü de mayıs ayında başlayacak protokol ve basın tribünlerindeki tadilat çalışmalarını, yeni sezon öncesi tamamlamayı taahhüt ediyor. Fakat UEFA"nın taahhüt karşılığında lisans vermeye sıcak bakmaması nedeniyle sıkıntı yaşayan her iki kulübün de UEFA"yı ikna etmek için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.
Alt 07.04.2005, 16:11
airdem

Standard Her sey lisans icin

Birinci Süper Lig"de mücadele eden kulüpler, UEFA"nın sportif, altyapı, idari, mali ve hukuki konulardaki kriterlerine uyum yönündeki çalışmalarını içeren dosyalarını Futbol Federasyonu"na göndermeye başladılar.

Futbol Federasyonu, kulüplerden 31 Mayıs 2005 tarihine kadar gelecek dosyaları inceledikten sonra, 2005-2006 sezonu için lisans alan kulüpleri UEFA"ya bildirecek.

Kulüplere, UEFA"nın mali kriterlerini iki aşamada gerçekleştirme olanağı sağlayan Futbol Federasyonu, önümüzdeki sezon için tüm kulüplerden öncelikle futbolcularına ya da diğer çalışanlarına vadesi geçmiş borçlarının bulunmamasını istiyor. Federasyon"un daha sonraki sezonlarda ise kulüplerin vergi borçlarını ve diğer taraflara borçlarını da incelemeye alacağı bildirildi.

Geçen yıl yapılan değerlendirmede UEFA"nın tüm kriterlerini yerine getiren kulüpler ise Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Ankaragücü, Denizlispor ve Samsunspor olmuştu.
Alt 07.04.2005, 16:19
Neuer Benutzer

Standard Ronaldo

Bende hatirliyorum o pozisyonu!
Erman beyefendi haksiz!

Cem Papila"nin söyledigine katiliyorum.

al"

Cem Papila / Aksam Gazetesi / 07.04.2005
Ronaldo"da haklıyım

Diyarbakır karşılaşmasında, geçmişteki maçtan dolayı tepkilerden çekindiği için Ronaldo"yu oyun dışı bırakamadığı iddiaları üzerine de Papila, "Ronaldo"ya sarı kart gösterdiğim pozisyon da bariz gol şansı kriterleri oluşmamıştı. Bu futbolcunun sağında topu kontrol altına alabilecek bir Beşiktaşlı daha vardı. Kurallar gereğince verilecek disiplin cezası buydu. Korkulacak hiçbir şey yok. Geçmişle bağlantı kurmanın doğru bir değerlendirme olmadığını düşünüyorum" şeklinde açıklama yaptı.
Alt 07.04.2005, 16:40
Neuer Benutzer

Standard Ich sehe das total anders

Es muss dann aber detailliert und gründlich über DIE Probleme gesprochen werden.

Bedenke, dass die Fernsehübertragungsrechte der Türkischen Fussball Föderation gehören und nicht den jeweiligen Clubs!

Die Fernsehübertragungsrechte sind nur ein Teil des ganzen.

Es geht eigentlich um die Vermarktung und Förderung der Liga und seiner Mitglieder.

Daher kann der Verband tatsächlich ein Anreiz für ALLE Vereine Schaffe um jeden Punkt in jedem Spiel zu kämpfen!

Nehmen wir das Spiel Fenerbahce-Gaziantep:
Kuck dir die Positionen beider Teams an.
Welchen "grossen" Antrieb hätte Gaziantep haben sollen "alles" gegen Fenerbahce aufzubieten?!?
Schliesslich geht es für Antep ja praktisch um die Goldene Ananas beziehungsweise um ein bischen Ansehen. Das in ein/zwei Wochen vergessen ist.

Aber wenn jeder Punkt relativ viel Einnahmen für den Verein bedeuten kann ... !?!??!

SO sehe ich das :-)

al"
Alt 07.04.2005, 16:41
airdem

Standard Bencede hakli...

"Geçmişle bağlantı kurmanın doğru bir değerlendirme olmadığını düşünüyorum"

O baska bir davaydi )
Alt 07.04.2005, 16:46
Neuer Benutzer

Standard Amigo-Alen Besiktas-Samsun macinimi izah

ediyor!?!?!

Hic kimsede bu macin görüntüsü/kaseti yokmu yahu!?!??!

Brat bana mu kasedi ayarla bakiyim.

Besiktas"lilar haric her gören, Cem Papila hakli olarak görüs beraberligine varirken niye bu kadar celiskiniz var !?!??!

al"
Antwort