| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() sapina kadar dogru ve arkasindayim
|
|
|||
![]() demekki... seysine sahip olamioyrlar...
Simdi Atatürk gidip o karilari orada sey yapmiyorya... kardesimiz dayimiz komsumuz usw... Kimse Laga Luga demesin... gidiyorlar... vallahida gidiyorlar billahida gidiyorlar.. Kimkse kimsenin seysinden sorumlu degiuldir... bu böyle biline |
|
|||
![]() ZERRE KADAR FARKIN YOKTUR...
Cünkü sizler Müslüman degil... MÜRIDSINIZ... Tehlikeli Mürid.... yani DIN Cahili.... Kuran EHLI-Kitap derken sen icine edeceksin... hadi kolay gelsin... Öbür dünyada Allaha anlatirsin bana degil |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() solange du kein Wissenschftler bist
|
|
|||
![]() un o zaman ????
Voll die Wiedersprüche |
|
|||
![]() Kemal Pasami... yoksa Tayipmi... ???
|
|
|||
![]() bilmedigini söylemez....
Bir kültürdür onlarin yaptiklari.. DIN degil... DINde Resüle bile secde edilmez... SIRKTIR... Benzeri olaylar ise.. Afrikadaki müslümanlardada var.. onlar Samanizim anlayisini Müslümanlik ile birlestirmisler ve kendi kültürlerine göre has bir DIN gelistirmisler... aynisida Aleviler isin gecerli... Bilki Samanizim felsefesi Afrikadan dagilma... ben bu olay üzerine cok Belgesel seyratteim ve resmen Afrikadaki bazi Müslümanlarinda köyün Valisi yada yöneticinin önünde secde ettiklerini gördüm |
|
|||
![]() zamani gectimi.. cöpe atmak gerek... ama bu seferki oyuncak hazirlikliymis
|