| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() 1 - 2 KISI HARIC ÖKÜZMÜS. ÖZRÜN KABAHATINDEN BÜYÜK OLMASIN HOCAM.
|
|
||||
![]() Achte auf deine Gedanken,
denn sie werden Worte. Achte auf deine Worte, denn sie werden Taten. Achte auf deine Taten, denn sie werden Gewohnheiten. Achte auf deine Gewohnheiten, denn sie werden dein Schicksal..! Türkcesi ![]() Düşüncelerine dikkat et; kelimelere dönüşür... Kelimelerine dikkat et; eylemlere dönüşür... Eylemlerine dikkat et; alışkanlığa dönüşür... Alışkanlıklarına dikkat et; karaktere dönüşür... Karakterine dikkat et; kaderin olur...! |
|
||||
![]() Hayvanlar bile cennette kendilerine uygu - eniskaya (15/05/2005 - 12:49)
SENIN GIBI BIR H:::::::::: - donpepelino (15/05/2005 - 12:51) Acayipsin arkadas - eniskaya (15/05/2005 - 12:55) hayvanlar insanlara - donpepelino (15/05/2005 - 12:59) bist du dir da sicher? - ISINSU (15/05/2005 - 13:59) Hayvanlar hayvanlarada nimet olarak - eniskaya (15/05/2005 - 13:03) BEN AMA ONLARIN HAYVAN MUHABBETINE BINAEN YAZDIM... ASLA ASLA O FAYDALI O VEFALI O CILE CEKEN ÖKÜZLERIMIZE HARAKET ETMEK ISTEMEDIM BAZILARI ILE KIYASLAYIP ![]() PS: Dedemin iki tane vardi Sarikiz ve Karakiz - hic anlamazdim ÖKÜZ erkek ama neden kiz derler ![]() BURDADA BUGUGURULMUS BIR IKI TANE "KIZIMIZ" VAR ![]() |
|
|||
![]() TÜRLÜ BASKA KONUYA ZEMIN OLMUS. ESEKLER BILE YEDIKLERI YERE PISLEMEZLER.
|
|
|||
![]() TÜRLÜ BASKA KONUYA ZEMIN OLMUS. ESEKLER BILE YEDIKLERI YERE PISLEMEZLER.
|
|
|||
![]() NasIl.
|