Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 17.03.2005, 13:58
Benutzerbild von ryanphillippe
ryanphillippe ryanphillippe ist offline
Neuer Benutzer

Standard rede mit mir wenn du was hast...

...heul nicht gleich rum, ich hab dich weder angegriffen noch beleidigt, es ist nur die virtuelle welt, nimm mal dein reales leben ernst und nicht das hier, schließlich trägst du einen nicknamen, also keep cool cik cik ;o)
Alt 17.03.2005, 13:59
Neuer Benutzer

Standard uefa & super ;o) noch nie gehört was LOL

ohne Text
Alt 17.03.2005, 13:59
Neuer Benutzer

Standard hahaha acayipsin ali ;o) o.T.

ohne Text
Alt 17.03.2005, 14:02
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard "Heulen" ?

Ich warte nur ab, wie die MOD"s jetzt agieren!

Ich werde dann dementsprechend reagieren.
Alt 17.03.2005, 14:05
Neuer Benutzer

Standard sage ja du nimmst es zu ernst ;o)

so bin dann mal wieder off, hab ja auch ein reales leben LOL

bis dann cik cik
Alt 17.03.2005, 14:20
Neuer Benutzer

Standard 2-kampf-schwach

...so würde er nicht lang in der tr liga überleben...er muss seine 2-kampf-stärke wesentlich vebressern, fällt viel zu oft und leicht um...
Alt 17.03.2005, 16:19
Neuer Benutzer

Standard "UEFA lisansı şart"

"UEFA lisansı şart"
Bıçakcı, gelecek yıldan itibaren UEFA lisansı bulunmayan kulüplerin liglerde yer alamayacağını vurguladı. Türkiye"nin, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası"nı düzenlemek için aday olduğunu hatırlatan Bıçakcı, yaptıkları kulisler sonucunda aday ülkeler arasında en yüksek şansın Türkiye"ye verildiğini gördüklerini kaydetti.
...

<a href="redirect.jsp?url=http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=146703" target="_blank">http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=146703</a>
Alt 17.03.2005, 16:21
unknown

Standard tahmin yarismasi ile bilgi

tahmin yarismasina kommentar yazmayin!

eger birisine birsey söyliyecekseniz bunu beitrag olarak yazin. ama tahmin yarismasina degil

brat
Alt 17.03.2005, 16:26
Neuer Benutzer

Standard << neden "fair" bir spor olsun ki? &

Bağış Erten / RADIKAL

Ve Arif... Ve Selçuk... Ve Hasan... Ve Deniz...

Çarşamba-pazar o maç benim bu maç da benim diye koşuşturdukça, serbest vezin yazamaz oluyorum, konu birikiyor. Oysa elimi kaşındıran çok konu vardı.
Van Hooijdonk"u, bu topraklardaki bir futbol kültürü ikonunu uğurlamak lazımdı mesela. Çok kişi yazdı belki.
Ama onu selamlamak bir onurdur herkes için. Eksik kalmak istemezdim.
Sezon sonuna saklıyorum meramımı. Sonra, Batistuta"yı da yazacaktım. Van Hooijdonk"la aynı mahallenin çocuğuydu o da. Bir duruştu, bir mücevherdi futbol dilencileri için. İkinci lig yollarında bile takımına sahip çıkan, eski takımına gol atınca kahrolan başka bir adamdı. Ama Türkiye"de yaşamanın bazı gerçekleri vardı. Ve biz futbol konuşurken sadece melanetlerden bahsetmek zorundaydık!..

Arif Erdem, soyadıyla çelişkili davrandığı anlar ve oyun karakteri yüzünden hiçbir zaman en iyi 11"imde yer almamıştır. Hatta Hakan Şükür"e partner olarak başka isimleri teyelleyenler örgütünün bir militanı oldum yıllarca. Saha içindeki halleriyle de sınıfta kalırdı hep. Aldatırdı, sinsi bir futbolu vardı, bazen karşısındaki arkadaşının emeğini çaldığını bile düşünürdüm. Bu yüzden kişisel futbol tarihçemde çok az yer alır Arif Erdem.

AMA...

Selçuk Şahin"i İstanbulspor"da takdirle izlerdim. Fenerbahçe"ye transferini de tebessümle karşılamıştım. Lakin ilk sezonunda oynadığı futbol beklentilerimin altında kaldı. Konfederasyon Kupası"ndaki mahir ayaklar Kadıköy"de sıkıntı yaşıyordu sanki. Genç yaşına, "çaylaklığına" verdim ve bu sezonu bekledim. O haftalarca yedek beklerken, bende de şu kanı oluşuyordu yavaştan: "Yok! Tutturamayacak." Ama inat etti, aldı formayı. İyi de oynuyordu ama mevkisinin zorlukları bazen ağır geliyordu genç omuzlarına. Kumaşı iyiydi ama sıçrama yapması da şarttı. İşi zordu. Olamayabilirdi.

AMA...

Hasan Şaş"ı tanımlamak için çok zorlandığımı bilirim. Yeteneğine laf yok ama işlevselliğini her zaman sorgulamışımdır. Saha içi hırçınlığı da asap bozucu olur bazen. Dünya Kupası sonrası düşen performansını da ibretle izlemişimdir. Potansiyelini kaybetti diye düşünürüm.

AMA...

Deniz Barış"ı Gençlerbirliği"nde şaşkınlıkla izlemiştim. Sert, tok ama teknikti. Kadıköy"de ne kadar zorlandığını görünce hayal kırıklığına uğramadım değil. Bir türlü mevkisini bulamadı. Bir türlü özgüvenini tamamlayamadı. Zorlandı ve zorlanmaya da devam ediyor.

AMA...

Hepsinin "Ama"sı aynı. Ne gerekçeyle olursa olsun, bu isimlerin hiçbiri son haftalardaki tepkileri hak etmiyor. Hele de böyle gerekçelerde. Herkesin futbolcular hakkında olumsuz yargılara sahip olma hakkı vardır. Ama yuhalayacak kadar emeğe saygısızlık etmeye kimsenin hakkı yoktur.
Bu futbolcuların bir tek yanlışları var aslında. Neredeyse hiç kadir kıymet bilmeyen bir topluluğun önünde top koşturma talihsizliğine sahip olmaları.

Sorarım size: Şampiyonluğa imza atanları, UEFA Kupası"nı kaldıranları, genç yetenekleri böyle infaz edeceksek sürekli, futbol neden "fair" bir spor olsun ki? Nerede bu işin adaleti?
Kazanmaya tapa tapa kurban bayramına çevirdik her yeri.
Oysa sormazlar mı insana: Hayatınızda kimi bu kadar kolay çizebiliyorsunuz? Her yanlışa bu kadar acımasız mısınız gerçek hayatta da? Ve asıl soru, onbinlerce kişi bir kez olsun sizi yuhalasa n"aparsınız?
Bora Telaferli adlı bir okurumuz, "Bu oyunu seviyorum ve bu benim için bir oyun, ama adam asmaca değil" demiş, Fener-Gençler maçı yazıma yazdığı yorumda. Ey vefasızlar vefasızı taraftarlar, sizin için de öyle mi?
Açıkçası buradan bakınca hiç öyle görünmüyor da...

<a href="redirect.jsp?url=http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=146699" target="_blank">http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=146699</a>
Alt 17.03.2005, 16:28
Neuer Benutzer

Standard :-P

Sen önce savu R un oldugunu ögren hehehhehe
savuNun degil :-P

Antwort