| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Fener-Gencler macini izledim, biter bitmez ise gittim. Hab zwei Stunden gearbeitet und wurde dann abgelöst, so dass ich dann news lesen konnte.
fanatik, ajansspor und schließlich hürriyet. Auf der Sportseite die Überschrift mit Alex 3-2 bla bla und dazu noch vier (4) LINKS: 1. Daumun mactan sonra konusmasi 2. Serkanin kirmizi kartla alakali konusmasi 3. Su "kel" Fener Yöneticisi var ya, Kutlualp galiba, onun demecleri 4. Erman Hoca ne dedi Sabaha dogru isten eve döndügümde bakayim dedim bir daha. Birde ne göreyim...Kutlualpin haber yok ![]() Einfach weg. Was war da los?? ![]() PS: Er hatte sich beschwert, dass Gencler sehr gut gespielt hat, als wären sie im CL-Finale und dass sie die ganze Saison über nicht so gut spielten und warum sie gegen Besiktas nicht gut spielten und und und ![]() |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() "Deda"nýn Samsunspor maçýnýn diyetini ödediðine inanmýyorum"
Mmmuahahahahahaha ![]() |
|
|||
![]() Ligin devre arasýnda Beþiktaþ"a geri dönen Ahmet Dursun, Siyah-Beyazlý forma altýnda yaklaþýk iki yýl sonra aðlarý havalandýrdý. 3 Mayýs 2003’te 2-0’lýk Altay maçýnda gol atan tecrübeli oyuncu 679 gün sonra bu sevinci yeniden yaþadý.
|
|
|||
![]() adam cemiskezek"li ya da ne bileyeim anasini satayim corum"lu filan.
- hangi takimi tutuyorsun? - .. (üc büyükten biri) - lan oglum sana ne istanbul takimlarindan, kendi sehrinin takimini tutsana serefsiz ! - abi niye hakaret ediyon yaa? büyük takimi tutmasam bir galibiyet sevinci yasayamiyorum. - xstir lan sen de. senin gibi sahsiyetsiz taraftar yüzünden anadolu klüpleri galip gelemiyor. bok mu var istanbul takimlarinda? - abi agzini bozma, ayip oluyor - abine de, ayibina da baslatma pezemenk, yikil karsimdan, rezil, kepaze... bu sohbet böyle gider. siz siz olun memleketinizin takimina taraftar olun. |