| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Bende onlari begeniyorum. Ama iclerinde Öykü abisi mi kardesi mi artik bilemiyorum, daha yeteneklisi
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bunu da neseli yapmislar, sözlerimi Berk gitari Öykü de sözleri güzel dile getiriyor..
Kayayı gırcı duttu İlvanlım ilvanlım ilvanlım aman aman Dibini burcu duttu al fistanlım gaytanlım Bizde bir yar sevmeyen İlvanlım ilvanlım ilvanlım aman aman Köyü bir sancı duttu al fistanlım gaytanlım Bedirik Kayalarda bitmez mi Bedirik Çektiklerim yetmez mi Bedirik Asker ettiler beni Bedirik Beklettiğin yetmez mi Bedirik Şu dağları aşmalı Bedirik Günleri dolaşmalı Bedirik Ben askerden dönünce Bedirik Yarimle buluşmalı Guş burnuyu budarlar İlvanlım ilvanlım ilvanlım aman aman Işkın sürmesin deyi de al fistanlım gaytanlım Bizi köyden kovarlar İlvanlım ilvanlım ilvanlım aman aman Güzel sevmesin deyi de al fistanlım gaytanlım ... -Öykü ve Berk youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=N4aeQoxwt1g |
|
|||
|
|||
![]() Bir adın kalmalı, bir adın kalmalı geriye
Kırılmış şeylerin nihayetinde Ayrılık, ah ayrılık kurşun kadar ağır Bir adın kalmalı geriye Sen say ki ve sen say ki hiç ağlamadım Ateşlere tutmadım yüreğimi Sen say ki ve sen sanki Geceleri koynuma almadım ihaneti Bir adın kalmalı, bir adın kalmalı geriye Ayrılık kurşun kadar ağır Beni affet, kaybetmek için erken Sevmek için çok geç |
|
|||
|
|||
![]() Ne Olur Anla
Gittin gideli gecem sessiz Gittin gideli ben çaresiz Gittin gideli tutanım yok Seni sevdim yalanım yok Seven değişir diyorlar ya Değiştik biz de bu sevdayla Sensiz dünya hicran bana Sana bu şarkım Ne olur anla Rüzgar olup essem baş ucunda Beyazlar giysem görsen rüyanda Sana, sana, sana tutunamasam Seni sevdim yalanım yok Ne olur anla Yağmur olup sevinsem avucunda Melek olup kalsam yanında Sana, sana, sana dokunamasam da Seni sevdim yalanım yok Ne olur anla Unuttum sanma ellerini Unuttum sanma gözlerini Unutamam versem son nefesim Seni sevdim gülüm Sen nerdesin Seven değişir diyorlar ya Değiştik biz de bu sevdayla Sensiz dünya hicran bana Sana bu şarkım Ne olur anla Aykut Kuskaya |
|
|||
|
|||
![]() Ayna grupu keske dagilmasaydi güzel sarkilar söylüyorlardi..Bu da onlardan birisi
Geldiğin vapurla hasretim döner, Geldiğin yağmurla yangınım söner, Ağrıma gidiyor sensiz geçen günler, Yüreğime kazınmış O güzel gözler, Gittiğin yağmurla gel, Küskünüm yağmurlara, Gittiğin yağmurla gel, Böylesi daha güzel, Bugünlerde içim sıkıldıkça düşüyorum yollara, Bugünlerde seni düşünüyorum sık sık, neden? Bugünlerde pek konuşmuyorum ben kimseyle, Ortaköy'ü bilirsin. aynı kahvedeyim çok zamandır, Herkes aynı, herşey aynı, Bir tek, bir tek sen yoksun .... -Ayna youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=RcCAGjBMFy4 |
|
|||
|
|||
![]() Rahmet'li Zeki Müren'nin ne güzel söylemis bu sarkiyi. Artik böyle sarkilari rüyalarda dinleriz. Cünkü söyleyenler kalmadi ne yazik ki...
Yıllar var ki biz seninle Bakışarak konuşuruz Sevdalanmış kalbimizle Rüyalarda buluşuruz Bu şarkıyla kavuşuruz Aşk gülümüz solsa bile Gözümüz yaş dolsa bile Zaman geçmiş olsa bile Rüyalarda buluşuruz Bu şarkıyla kavuşuruz Hic kimseye söylenmedem Hasretimiz bilinmeden Gizli gizli görünmeden Rüyalarda bulusuruz Bu sarkiyla kavusuruz Aşk gülümüz solsa bile Gözümüz yaş dolsa bile Zaman geçmiş olsa bile Rüyalarda buluşuruz Bu şarkıyla kavuşuruz .... - Zeki Müren youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=ux3a3P1OKc0 |
|
|||
|
|||
![]() Zekai Tunca _ rüyalarim olmasa
siddetle tavsiye edilir ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Gökhan Özen - Sana yine muhtacim
... Hesaplar neye yarar bana sen lazimsin hasretin akla zarar, beni duymalisin. Simdi hersey anlamsiz, bombos olacak biliyorum.. Son sözüm; ben sensiz bu ömrü istemiyorum! Sana yine muhtacim, Sana yine muhtacim Kavrulan cöllerde susuz kalir gibi Sana yine muhtacim Sana yine muhtacim Anamin o simsicak kucagi gibi! Öyle sevdim seni seni... delilik bu bendeki! |
|
|||
|
|||
![]() Haluk Levent benim en sevdigim Anadolu Rockcularindan birisidir. Bu sarkisini da cok begeniyorum. Niye ask sarkisi olarak algiladigimin sebebi "Burda herşey sahte dostum sevmeler bile" sözlerinden ibaret. Yeni albümünü dört gözle beklerim Haluk, Gülemdan'nin dönüsünü, vefasizin kalbinini sizisini...Cikariyorsan cikar gel artik, seni ben coktan beri dinleyemedim
![]() Bir şarkı yazmak istedim, içinde dostluk olsun Birden sen geldin aklıma, can dostum Bu şarkıda seni ne çok özlediğimi Anlatmak istedim sana bir kere olsun Bir sen kaldın bana, sakın bırakma Al yollarına hisset yanında Dostum, dostum, dostum, can dostum Burda herşey sahte dostum gülümsemeler bile Burda herşey sahte dostum sevmeler bile Şimdi yanımda olamasanda Seni yaşamamı engelleyemez hiç birşey asla Şu anda çok uzakta olsan Sen aslında benimlesin yanı başımda Bir sen kaldın bana, sakın bırakma Al yollarına hisset yanında Dostum, dostum, dostum, can dostum Burda herşey sahte dostum gülümsemeler bile Burda herşey sahte dostum sevmeler bile .... -Haluk Levent youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=dJPTQCjBtzo |
|
|||
|
|||
![]() Ne güzel bir sarki...
Güllerin içinden canım Koşarak koşarak gel bana gel O güzel gözlerini canım Süzerek süzerek gel bana gel Bu küskün yüzün gayrı gülsün canım Gülerek gülerek gel bana gel ...ahhhhh Güllerin içinden canım Koşarak koşarak gel bana gel O güzel gözlerini canım Süzerek süzerek gel bana gel Bu küskün yüzün gayrı gülsün canım Gülerek gülerek gel bana gel Dayanamadım gayrı döndüm canım Diyerek diyerek gel bana gel ... MFÖ youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=4IO1xZiYwZo |