| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() yani Null Ahnung von dem was du da von dir gibst... yani namaz esnasinda ???
Komisch |
|
|||
![]() es versteht ???
Selamda veririm... wie es mir gefällt.... Bir Selam vermeyi bile DIN haline getirenler varya... iste das sind die jenigen die NUll Ahnung von der Religion haben |
|
|||
![]() kaldiki belki günün birinde adam olurlarda.. Kurandaki DINE dönerler.. ve banada Salih AMel yazilir... Cooll ne ??
|
|
|||
![]() De ki: "Bütün şefaat Allah"ındır. Göklerin ve yerin mülkü O"nundur. Sonra hep döndürülüp O"na götürüleceksiniz."
Also träum mal ruhig weiter..... das ist zu Hoch für dich... wer die Bildung nicht hat, kann auch die Religion nicht verstehen |
|
|||
![]() HZ. Muhammede uymak = ona gelen Semav Mesaja uymaktir....
Das ist doch viel einfacher dimi ama ??? Ama bazi enayiler... adamin elbiselerine kafayi takmislar |
|
|||
![]() kilinir baska bir sey ilede... ve hatta cuval giyinerekte kilnir....
Bunda bir sey yokki ???? Anlamadigin nedir bu hususta.... Ben saclarimi beslesin diye iyi bir HaarWachs kullanirim... mit Kokosöl usw... Ve namazlarimi o sekilde kilarim.... Yani simdi bir kadin namaz kilmak icin dudak boyasini usw.... cikarmasimi lagzim.... veya ben saclarimi günde 5 vakit yikamammi lagzim ???? Yani bunlari artik gecelim... bunlar dinle alakali degildir... hic alakasi yok... Bunlari alaka yapan DIN azmanlaridir... Sihlar kara Hocalar sunlar bunlar... Ama ararlarindan bir erkek cikipta... Yasar Hocanin karsisina cikip onun isi bitirmeye calisani göremedim.... HESP TAM KORKAK VE SALKLARIN TEKILER |
|
|||
![]() Ne demek Sünnete uymak.... Kuranda yazmiyorsa Sünnette yoktuir... cünkü senin Sünnet anlayisin Kurada yazmiyor....
Kuranin Sünnet anlayisi Sünnetullahtir.... das nebenbei... Kuran diyorki... Sen HZ. Muhammedin Sex pratiklerini veya elbisesini degil... onun Mesajini kopyalayacaksin Yani HZ. Muhammede uymak = ona gelen Semav Mesaja uymaktir.... Ama ne yazikki sen bundan uzaksin... aber dein problem... Sen kopyala dur.... ve gide gide Kurandan uzaklas... banane |
|
|||
![]() hau ab... Terörü git baska yerde yarat
|