| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Islamanfänger für Faulenzer...gene hayirlidir ins`Allah, herkez hak yolunda kalamiyor, insanin nefsi bu ortamda nasil etkilenmesin, hergün islen, aile mesuyetlerinle mucadele, fani dünya, uyku halinde yalan dünya gelip gidecek, Beytullah`a yol kerkeze nasip olmuyor, ruhun ve kalbin coook kisa bir keztirme yol oraya isteyecek,
Ihdinas-siraatal-musteqim Führe uns den geraden Weg Ins`Allah orada hergün bir mucize görecegiz |
|
|||
![]() ben ne diyorum sen ne diyorsun.... bizilerin anlayisiyla Mucizeler ancak Resüllere mnahsus olaylardir... yoksa o sekilde mucize yok...
Ama klasik anlamda mucize ariyorsan o zaman tabiata Fene bak daima mucize ile karsi karsiya kalacaksin.... Yinede benim dediklerimle alakali degil..... |
|
|||
![]() olsa olsa ikindi ve yatsi sünnet sayilir.... Vahyii disi olan bunlardir....
Kaldiki 2 rakattir diyorum esas olan... ama Resül bunu 4 olarak kilmis... yada bizlere öyle Überliefern edilmis... yani bazi cok eski Arabi kaynaklarinda öyle gözüküyor... Ben esasi 2 oldugunu bilioyurm ve 4 rekat olarak ögle namazini eda ediyorum... ama demiyorumki bu illa 4 rekattir.... Önemli olan kendi din anlayisimi illa din budur diye dayatmamam ve Kurandaki din anlayisini kendi hayatima yorumlamak..... Auf Widersehen... |
|
|||
![]() Yani sen simdi evlia falan varmi diyorsun....
Ucabiliyorlarmi bari ????? Varmi böyle bir sey ?? |
|
||||
![]() doga`nin mucizeleri elbette heryerde görebilirisin, bunlari O, ALLAH, yaratti, ama ben mübarek kutsal yerlerden, Beytullah dan bahsettim, oradan gelenler cok güzel anlardan bahsediyorlar, Betonkaya, anlattabildimmi??
Islamiyet kolay din, senin dedigin gibi "kinderleicht", o senin görüsün, ama TEMBELLIGIN ve nefsine terbiye veremedigin icin bahanelere devam -))) |
|
|||
![]() konusuyla ne aaalaaaaakasi var bakalim.......
Meine Fresse... ben Konyadan konusuyorum ama gitmis Karsa |
|
|||
![]() buraya Elmalili yada diger Üstadlarin Mealini ve Tefsirini kopyalayabilirsin....
Ansonsten güle güle |