| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() insan bir kere ölüyor ne fena
Bu düzeni degistirmeli Bir kere yasamali, çok çok ölmeli En büyük kederler bizim için Bizim için karsiliksiz sevgiler Kör kuyular, çikmaz sokaklar bizim için Dünyaya nasil gelmisiz sormayin Saygideger annelerimiz üzülmesin Her yerim ayri ayri ölmeli Yoksa ölüm yok bana Bir kursun beynime girsin Bir hançer kalbime saplansin Sonra gelsin bir manga asker Sert bir komut, bir yaylim ates Birak, kim baglarsan baglasin gözlerimi Çok düsündüm bile damarlarimi kesmeyi Rönesans öncesi devirlerden kalma zehirler içmeyi Ve düsmeyi yüksek kulelerden mermerler üstüne Ayaklarima tas baglayip denizler altinda ölmeyi Yine de ölmedim görüyorsun ölmedim O asagilik hesaplar küçük korkular birakmadi beni Belki de sen birakmadin bilmiyorum Biraksaydin çoktan kurtulmus olacaktin Halbuki simdi benden kurtulman da zor An-li-yo-rum beni sevmen de zor Dedim ya; bir yerde ölüm güzel oluyor Ümit Yasar Oguzcan *Bugünlerde dilime pelesenk oldu bu siir. Su anki duygu, düsünce ve hisslerimi en iyi anlatan siir bu oldugu için belki de... Gerçekten bir yerde ölüm güzel oluyor bir kurtulus... bir kaçis... ama vaktin gelmediyse ölemiyorsun da.... |
|
|||
|
|||
![]() o kadar güzel anlatmis ki askin zorlugunu
|
|
|||
|
|||
![]() Sana verdigim tavizlerin yarisini kendime verseydim
hic bir derdim kalmazdi benim senin kadar kendimi sevseydim! Süpürge ettim saclarimi, kabullendim suclarini yerine ben ictim, sakinlestim icmedin ilaclarini... Hasta ettin sen beni hasta! Hasta olan sendin aslinda deli receteme seni yazmadi doktor kullanma diyor onu bir daha asla! |
|
|||
|
|||
![]() Yarabbim
Uslandım değiştim inan bitti O çılgın, o serseri kız gitti Hasretinle (yokluğunla) büyüdü gönül İnadım beni terketti Sana gördüğün renkler yetmiyor Bunu bilirim Bana gözlerin yeterdi Işığıydı (yeşiliydi) cennetin Sen hep aynısın Hep aynı, gem tutmuyor yüreğim Kaygısız deli Ayak seslerin hani Gelmezsin kahretsin Bilmezler ne hainsin Sen kurtar Yarabbim Yanıyorum ateşlerde Sormazsın beni bilirim Kırmazsın zincirlerini Sen kurtar Yarabbim Yanıyorum... Süpersin Yildiz.. |
|
|||
|
|||
![]() Vursalar Ölemem!
Kar hazır inmeye saçlarıma Beklemedim ki beklemedim Geçsin ömrümün yaz baharı İstemedim ki istemedim Gençliğimin gül bahçesinde Aldı telaş beni ellerine Sen bırakma beni, kalbimin gerçeği Düştüm aşkının ayağına Durma, durmaz geceler Durma, durmaz çileler Durma, dursun yüreğim Sana binlerce kez öleceğim Bozulur yasaklar, kurallar Sevişmek bağışlanmaz Affetme beni İçimde korkulu heyecan Aşkınla başım dönerken Vursalar ölemem! |
|
|||
|
|||
![]() Hep istemiştim başımı omzuna yaslayacağım sevgili
Ona ağlayıp onunla gülmek onunla doyup ona acıkıp Ona susayıp onunla bakmak onunla duymak Her yere gitmek her şeyi öğrenmek Aşka doymadan mutsuz olmadan Beraber yaşayıp beraber ölmek istemiştim Seni o sanmıştım ne kadarda gençtim Masum ve güzeldim şimdi çok yalnızım Seni o sanmıştım seni o sanmıştım ne kadar yanıldım Masum ve güzeldim şimdi çok yalnızım Ellerin vardı dokunman için yandığım Gözlerin vardı bakmak için delirdiğim Önce farklıydık aşkla bağlıydık sevişirken ağlardık Sevgin vardı vermediğin şevkatin vardı gizlediğin Yatağın vardı uyumak için Seni o sanmıştım ne kadarda gençtim Masum ve güzeldim şimdi çok yalnızım yalnızım yalnızım Seni o sanmıştım ne kadar yanıldım Senelerim gitti şimdi çok yalnızım Seni o sanmıştım seni o sanmıştım ne kadarda gençtim Masum ve güzeldim şimdi çok yalnızım Seni o sanmıştım ne kadar yanıldım Masum ve güzeldim şimdi çok yalnızım |
|
|||
|
|||
![]() tam kirik kalpler için Yildiz Tilbe"yi pek sevmesem de bu sarkisi güzelmis.
|
|
|||
|
|||
![]() Cocugun sarkisi
Büyüyorum işte ,büyüyorum Elimde kalem ve kitaplarla. Yeniyim, yeni şeyler öğreniyorum. İsimler ,farklı farklı hitaplarla Büyüyorum... Hatırlıyor musun o zamanı, hani anne , Büyüyünce anlatırım demiştin Büyüyorum lakin sonu yok mu ne ? Nihayeti yok mu bu gidişin? Saatler geçiyor ardarda anne Sanki her dakika daha bir uzuyorum; Her an yeni bir ışık gözbebeklerimde Yine de bakabilmek için bekliyorum Sonunda güneşin battığı yere Hala anlatmayacak mısın anne Ağaçlar neden konuşmazlar, Çimenler nasıl da bitiyorlar böyle, Neden ölürken sararıyorlar Ve nasıl diriliyorlar bahar gelince? Toprağın altında ne var anne? İnsanlar yaşar mı orada da? Neden yaşlananlar gömülürler içine? Korkmazlar mı yalnız kaldıklarında ? Kimseyi özlemezler mi gidince? Güneş neden bu kadar parlak anne ? Neden hergün doğudan doğar, Tutabilir miyim onu ellerimle? Çıkabilir miyim bulutların üstüne kadar, Oraya kadar taşır mı beni kuşlar? Zamanla öğrenirsin derdi insanlar... Zaman geçti gitti ,hala geçiyor Zamanla artan sadece sorular Zamansa sessiz, cevap vermiyor Zamanla anlıyor insanlar Duyuyorum, anne duyuyorum, Her dakika yeni yeni sesler. Her gün yeni şarkılar söylüyorum. Dinliyorum ne söylüyorsa sözler, Her gün tekrar tekrar dinliyorum Ne kadar büyük bu gökyüzü, diyorum Ben büyüdükçe o da mı büyüyor ne? Özgürce uçan kuşları izliyorum, Selam verirlerken gelip geçene Büyüyorum, göğe doğru, büyüyorum Büyüyorum anne, hala büyüyorum... Hani demiştin ya anlatırım diye; Hiç anlatmayacaksın, biliyorum. Biliyorum ;saatler gelip geçtikçe Ben gelmeyecek yılları bekliyorum Biliyorum anne ,biliyorum Seninde cevapsız soruların var, Analatmayacaksın anlıyorum. Saçlarıma düşecek benim de aklar Zaman gelip geçiyor ,bekliyorum Ve anne hep hissediyorum Mutlulukları ve üzüntüleri; Ne kadar garip şu insan diyorum, Gururu büyük ,hazin çöküntüleri... Oturup haline ağlıyorum... Ve yazıyorum anne yazıyorum Kalemim ve kağıdım ellerimde ... Ruhumun aynasından çiziyorum; Soluk şekli hala gözlerimde, Bu anı kalbime kazıyorum. Biliyorum;sonsuza dek yaşamayacağım, Önce saçım ağarıp ,yüzüm kırışacak, Zamanla şöyle uzanacağım , Zamanla üstümü örtecek toprak; Ve ben hala büyüyor olacağım... |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() bir yerde Ümit biter
solar laleler güller ask yalan inan buna perisan hep gönüller.. ayrilmaliyiz artik gitmeliyim bu yerden saadet diliyorum sana beyaz güllerden.. Taptim sana cok sevdim hep böyle kalacagim senin mutlu hayatina uzaktan bakacagim... Emel Sayinida cok severim. |