| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() HAdisler dinmidir... yani ne demk istiyorsun ????
Ben kabulk etmiyorum... abna günahmi yazilacak simdi....???? yani ne olacak... Dindenmi ciktim ne yaptim yani ??? Din ise bana Kuranda yerini göster.... Simdi Kuran yatmiyorda Hadis madisemi girelim... Resüle yeten bana fazlasiyla yeter |
|
|||
![]() yasamasi gerekiyor..... !!!!!!!!
Aaa aaa aa a acayibim dimi Yaniiiii iste... öncedende demistim... Kuranin disindaki yollar BAGDATA degil ROMAYA gider. |
|
|||
![]() onun arkadasi yoldaslari.... ama bunlar ayri konu...
Sen deger ver demiyorum zaten... deger veren veriyor... ben mesela veriyorum... su anki dine dönme operasyonunun en büyük öncüsüdür.... Hadis konusunda ancak güzel bir sey söyledin... yani hepsini cikarmak yanlis diye... Evet bu senin görüsün.. ama benim görüsüme göre... DIN sadece Vayhyiilerde yazilidir... Hadislerde degil.... Hadis ise, eger dogruysa, yine Kurana uymak zorunda.... AMA SONU NEREDE bunun... yani ben öyle sözler söylerimki kesinlikle Kuranda yeri vardir... ama DIN Degildir... cünkü ben söylüyorum... Hadislerde insanlarin agzindan cikan laflardir... yani cimbizlanmis laflar.. Resüle ait olduguna ben sahsen inanmiyorum... cünkü 100 yillar sonra yazilan laflar sonradan din sayilmis... yani önceden öylke bir sey yokttu... Men ise kendimi Muhammedi olarak görüyorum... taaa Resülün zamanindaki dini armaktayim.... Tertemiz Reüsl zamanindaki anlayisa ihtiyac var... yoksa Imami Azama 0 ihtiyac var |
|
|||
![]() yani bir bilen Profla ben bir degilim... und du auch nicht...
Yani bilen her zaman bilmeyenden daha üstündür..... Das war schon immer so... Uzaya cikmasini bilen Rusaya ve ABD uzaya cikip geziyorlar... bilmeyen diger devletlerde OT gibi seyrediyorlar... VOLL MEGA einfach dimi das ganze zu begreifen ?? |
|
||||
![]() homosexüellere saygi olacak falan
bizim de politikacilarimiz FDP baskani gibi cikip ben schwulum deyip partnerleri ile poz verecek falan.. düsünün devlet bahceli cikiyor basin aciklamasi yapiyor ve yaninda ise s....cisi gülerek poz veriyorlar.. cool oder? |
|
|||
![]() Müslüman degilde Mümindir esas olan...
Yani Hiristiyanlarin arasindada, Musevilerinde diger insanlarinda aralarinda Müminler vardir... Ve dinin asil temeli... Allah inanmak Ahiret gününe inamaktir.. ve Salih AMel islemektir.... Belki günün birindede bunlari anlarsinda... diger insanlari Cehenneme sokmaktan vaz gecersin belki... Cünkü onlarida yaratan SÜnnetullahin sahibi Allahtir |
|
|||
![]() ohne Text
|