| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Bari ise yararli bir BEITRAG yazayim dedim ! Coach1 senin yazilarini TUTTUM kardesim !
|
|
|||
![]() und ich weiss das du kein Experte bist... also hör auf hier den Moslem Papst zu Spielen....
Bildigin bir sey varsa git TV onlarla paylas yada onlari Tilt etmeye ugras... Mir ist dein Glaube wircklich Egal |
|
|||
![]() kini asar..... bildigin bir sey varsa git Tüm Ilahiyatcilari bir araya topla ve onlara ders ver.....
Senin görüsün seni baglkar... Diyanet ve Ilahiyatcilarin görüsü tüm Türkiyeyi baglar.... Yani anlayacagin bunlarin ortak kararlaridir esas olan... Du bist unbedeutend |
|
|||
![]() Yoook also mach was du willst.... und hör auf hier den Propheten zu Spielne... söyle olsami daha iyi böyle olsami daha iyi...
Ben farzlari kiliyorum... Allah okeyliyorda sana ne oluyor.... Sen kil namazlarini Sünnetlerini nafilelerini banane.... benimlemi cennete veya Cehenneme gireceksin... Zaten kendini Ilahlastiranlardir baskalarinin namzina müdahele etmeye ugrasanlar... Haaa noch was... ben üstelik anladigin dil olan Türkceyel namazimi kiliyorum.... das noch nebenbei... Kladiki sen bu olaylari git uzamanlara anlat bana degil.... ben dikkate almam böyle seyleri... uzamanlar ne diyorsa onlarin düsüncelerini derlerim ve bana en uygun olani Kuranin cercevesinde hangisise onu yaparim.... Sen yinede bildigini yaz |
|
|||
![]() Sakla samani gelir zamani.....
Acayip uyuyor dimi ???? Hehehe....... Ama aradaki fark DIN degildir yani Vahyii degildir... und somit nichts Wert uasser das man es Kultur nennen kann |