| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() zannetmeye devam et....
Yemek kitabi haline getirdiniz Sünnetullahin anlatislisini |
|
|||
![]() ben sana ALinin Velinin anlayisini degil.. kendi anlayisini sordum....
Yani sence nedir Seriat... kaldiki uzmanlar bilirler ne oldugunu... die Frage ist weisst du es den... Okuda bak... voll Unqualifiziert von dir |
|
|||
![]() 1. Ben Mevlütlere DIN diye gitmem, sadece RESÜLÜ ekreme saygimdan giderim :-)
2. Sünnet namazlari kilarken KAZA namazlarima niyetlenirim... 3. Kimseler görmeden nafile ibadet yaparim :-) 4. Her görüsten arkadasim var ve onlara INACIMIN güzelliklerini anlatirim ama onlarin görüslerini rencide etmem :-) usw... PS: AYDIN´li olmak istemem ANGARA´ligimdan memnunum ![]() |
|
|||
![]() A dan Z ye tüm TR halkinda var bu gibi fesatlik ve sahtekarlik......
Yasaklayamazsin... sana düsmez Alinin Velinin seyini baglamak yada baglatmak..... Adam Müslümanim diyor ve kerhaneye gidiyor..... O kisininde Müslümanlik anlayisi öyle iste..... ne yapacaksin ???? O yüzden hör auf von Seriat zu reden... sonunda Haci Hocalari kari diye düzerler |
|
|||
![]() Civitmadan SOHBET EDELIM de araya bizde girelim yaaa... Ne güzel basladik ama isin mokunu cikardiniz !!!
|
|
|||
![]() Üstadidir o.... degerli ve cok cok seviyeli asker ve Politikaci.... yok benzeri son yüzyilda
|
|
|||
![]() 1. Ben Mevlütlere DIN diye gitmem, sadece RESÜLÜ ekreme saygimdan giderim :-)
Yinede Hurafe olan bir seyi giderek destekliyorsun.... HZ. Resül ölmüs ve Nebiler nesli tükenmistir..... o yüzden Mevlid kalkmali... sacma sapan bir sey.... elimize bir sazda alsak haydi Allah Cem Evi.... Ne farki varki Cem Eviyle Mevlidin... keine Sen Resüle sayginin arkasina neden siginiyorsun...... eger Resüle saygi duyacaksan Allahi zikret Resüle cok cok daha iyilik etmis olursun... neden gidip siir dinliyorsun... Kuran oku namaz kil ve Allah yakin ol 2. Sünnet namazlari kilarken KAZA namazlarima niyetlenirim... Ne Sünnet nede kaza namazi vardir.... kaza namazi diye Kuranda bir tabir yok... bunuda Imami Azm cikarmis ve yine kanaatimce o kendisi kilsin...... Yanlis anlama ama sende ortada bir din kurmussun o yolda gidiyorsun... yani hem Kurana yakin hemde eski Hurafe dinine yakin.... das geht nicht so 3. Kimseler görmeden nafile ibadet yaparim :-) Ibadetler nafile degildir.... ibadetlerin hepsinde Allahi zikretmek yatiyor. iyiligin calismanin nafilesi olmaz... Kara Hoca tabiridir bunlar... nafileymis... Nafile demek bosa ibadet demektir... hic ibadet bosa olurmu ????? mümkünümü var bunun... Felsefemizde ucurum farkililiklari var dostum 4. Her görüsten arkadasim var ve onlara INACIMIN güzelliklerini anlatirim ama onlarin görüslerini rencide etmem :-) Sehr gut... yani genel anlamda Teolojiyi anlatiyorsan usw... |
|
|||
![]() akillanirsin
|
|
||||
![]() duklarimi anladim.. önceden bildiklerimden fazla bir farki yok. uzun diye okumaktan kacanlara bak yahu :O)
ne yapacaksin benim tarifimi? yemek kitabinami ekliyeceksin? sana tarif yapmasina yaparim diyorum. ama yeterki senin niyetin güzel olsun. sen sadece milletin vakitlerini senin bos ve uydurma olaylara ayirmani istiyorsun galiba. bu yazdiklarina kendin inaniyormusun bari? yani yalanlarina kendinide inandirdinmi? |