| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() her zaman ayni seyleri yazar söyerim.... kütülük günahkarlik insanin fitartinda var... yani Allahin sisteminde her zaman Symetrie vardir.....
herseyin bir gegenpolu vardir... so ist kainat augebaut... kavramlarda cevap falan yazmiyorsun tabi.... belliki persönlich triplerine girdin..... Kaldiki benim aynin olup olmamai yasadigim cervremdeki insanlar verir... ben degil... ben sadece kendi halinde bir Müslümanim..... alles andere Spiel so wie so keine Rolle |
|
|||
![]() Kurandanmi ladin bu Spruchu.......
Voll Coooool.... ammada Ballisin.... |
|
|||
![]() Mümindir.... DIN degildir....
Müminler güzel ruhlu güzel kalpli olurlar... ister Budist ister Hiristyian ister Müslüman.... ve icin bas ucundada Salih Amel yatar..... Bakara 62, Maide 69... ve Hiristiyanlarin Müminleri icinde Ali-Imran 113-115 |
|
|||
![]() onlar ve sende dahil... saaaadece kavramlardaki düsüncelerini yazsinlar....
Mehr will ich doch gar nicht..... Istersen sen dene.... Sen yaz 1 den 10 kadar düsüncelerini Ayip degil günah degil |
|
||||
![]() bahsettigin o personlich triplerine girmem.. cunku buna gerek duymam.. soyluyorm sana farkindaysan hosgorune siginarak sana bu sekilde bir elestiri yaptim... hani derler ya.. anlayan anlar, anlamayana sivri sinek saz misali... benim amacim burada trip yapmak degil.. neden yapayim??
ben sadece dusuncelerin hakkinda bir yorumda bulundum.. sen ise hemen kendi uzerine aliyorsun.. neden??? echt sorry yani benim kimse ile alip veremedigim yok.. sadece bir yorum... sen de hata yapabilirsin.. insanlari dinle ne diyorlar bak.. acik ol.. arastir bak hatali mi dusunuyorsun.. insanlara karsi kin ve ofke ve kufur ile yaklasan sensin... Tekrar diyorum kusuruma bakma. |
|
||||
![]() anlamayana davul zurnada az.
burada en basiti sünnet kavraminda bile kendi kafanda ürettiklerinin eksikliginin sebebinin bilaksi bilimsel dayaniginin sifir oldugunu ifade etmistim. bunu da isbat etmistim. ondan sonra bu kadar yetersiz birisi ile kavram tartismasina girecek degilim. git ögren ondan sonra gel. |
|
|||
![]() ohne Text
|