| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Mosesin 10 gebotlarinin nesresi terst düsmektedir....
Kaldiki Kurn Incile nasil hitab ediyor... yani Kuranda Incil olrakmi hitab ediyor yoksa baska bir kelimemi kullaniyor...... Incilin yani eski testamentin Kurandaki tabiri nedir ???? |
|
|||
![]() zerre kadar gerk yok....
Kaldiki sen Samil Islamin ansiklopedinden bakarak kavramlari yazabilirdin.... o bile yok..... Also wozu das genze... bringt doch nichts... |
|
|||
![]() ich habe die 3 religionen MIT EINEM GOTT hervorgehoben, du solltest vielleicht genauer nachlesen! hindusmus, buddhismus und auch andere religionen sind nicht in der themalogie erwähnt. unwissend? urteile nicht ohne mich zu kennen.
|
|
|||
![]() sen kadar APTAL olmali bir insan bu son makalaeyi yazmak icin...! Senin DIN anlayisin benim DIN alayisim olmamaz OLMAZ !
DIN TEKTIR ve bunu sneinle haftalar evvel yazistik forumda ! Senin benim KAVRAM anlayisimi yazacak olursa ortaya 1 Milyar üzeri KAVRAM anlayisi cikar ortaya ve buda ISLAMIN özüne terstir!.... ISLAM KAVRAMLARIn sabit oldugu bir DINDIR ve ölcü Kamanin Enis´in anlamasi degildir ! BUNU KOCA KAFANA SOK ! |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Asagida KAVRAMLARI herkezin kafasindan yazmasini istiyorsun ve burdada KURANIN disina ciktin diyorsun !!!
Yahu ARKADASIM LAZ LAZ diye diye sana sen tama KAZ oldun !:-) |
|
|||
![]() senden daha fazlasini isteyen olmadi....
Sen kendi kafandaki olusmus olan kavramlari yaz bakalim 1.) DIN NEDIR ? 2.) KURAN NEDIR ? 3.) SÜNNET NEDIR ? 4.) MEZHEP NEDIR ? 5.) HADIS NEDIR ? 6.) DEMOKRASI NEDIR ? 7.) DIN KIMLER ICINDIR ? 8.) RIVAYET NEDIR ? 9.) LAIKLIK NEDIR ? 10.)PUT NEDIR ? 11.)HEYKEL NEDIR ? 12.)HEYKEL PUT ILE SEITSE NEDEN AYRI AYRI KELIMELER ÜRETILMIS ? ------------------------------- Eger cevaplamayacaksan güle güle |
|
|||
![]() tümünü ve sen kendi anlayisini yaz dedim....
Kafanda olusan anlayisi yaz..... Ben yazdim bal gibi oldu... Eeeeeee sen niye kendi anlayisini yazmiyorsun..... Yani sen simdiye kadar DI NEDIR... yada SÜNNET NEDIR soruldugunda cevap veremeyecek haldemisin... Yani hast du keinen plan ????? Basit bir soruya kimse cevap veremiyor... cünkü herkeste ayni korku var.... yanlis bir seyler yazarim..... olsun yanlisda olsa insan düsüncelerini kelimelere dökebilmeli.... Türklerin en büyük zaafida bu zaten.... düsüncelerini aktaramiyorlar... Auf ein neues 1.) DIN NEDIR ? 2.) KURAN NEDIR ? 3.) SÜNNET NEDIR ? 4.) MEZHEP NEDIR ? 5.) HADIS NEDIR ? 6.) DEMOKRASI NEDIR ? 7.) DIN KIMLER ICINDIR ? 8.) RIVAYET NEDIR ? 9.) LAIKLIK NEDIR ? 10.)PUT NEDIR ? 11.)HEYKEL NEDIR ? 12.)HEYKEL PUT ILE SEITSE NEDEN AYRI AYRI KELIMELER ÜRETILMIS ? |