| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Beeinflussung zu tun? Anlamadim ama neyse.
Gönül - Leman Sam (benim sarkim) Bunca yil herkesten kactin en sonunda buldum sandin Ansizin icini actin Yapma dedim yaptin gönül Gözleri senden uzakti, farkedilmez bir tuzakti sana böylesi yasakti yapma dedim yaptin gönül O bir yolcu sen bir hanci gördügün en son yalanci icindeki derin sanci gitmez dedim kaldi gönül Sen istedin ben dinledim senden ayri olmaz dedim en sonunda bende sevdim simdi beni kurtar gööönüüül Sabahin tam ücündesin dertlerin en gücündesin Hala o pesindesin gitme dedim, gittin gönül Böylesi sevdigin icin bir kördügüm oldu icin agliyorsun icin icin demedimmi sana gönül? Sen istedin ben dinledim senden ayri olmaz dedim en sonunda bende sevdim simdi beni kurtaaar göönüüül |
|
|||
|
|||
![]() Bu sarkisi hem cok hareketli hemde sözleri süper. "olmadi gülüm dönmedi sansin olmadi yürrek nasssil dayansinn" :-) Süper gercekten. Kiracin yaptigi müzikler insanin derisine islyior zaten.. Hem melodisi süper oluyor hemde sözleri cok duygusal..
Raziysan gel Eski bir gelinlige, bir bakir bilezige Annemden kalan bu yüzüge Raziysan gel benimle Bir Tanrim var bir Gitarim bu dünyada cok yapyalnizim yarinimdan umutsuzum Raziysan gel benimle Bir lokma ekmege, bir yudum su icmeye yinede sükretmeye raziysan gel benimle.. Bir baska duygusal ve insani alip götüren sarkisida "yillar sonra" Yillar sonra bir hazan sabahinda sessizce uyanirsan yüregimde olacaksin Iste o an nereden duyacaksin vakit cok gecmis olacak beni nerden bulacaksin?! Bir defa kaybedersem belki bir daha bulamam Seni simdi istiyorum, yillar sonra duyamam.. Nerdesin sen sabahim En yürekten dualarim biliyorum dogacaksin Umudusun sen bahtimin... ORTASINDA KALBIMIN BIR YER ACTIM SENIN ICIN ISTERSE SONSUZA KADAR GELME BEN YINE BEKLERIM! Bir defa kaybedersem belki bir daha bulamam Seni simdi istiyorum, yillar sonra duyamam.. Nerdesin sen sabahim... en yürekten dualarim... biliyorum dogacaksin.. umudusun sen bahtimin Ortasinda kalbimin bir yer actim senin icin Istersen sonsuza kadar gelme ben yine beklerim Yillar gecti yollar gecti Hersey gecti ömrümden bir sen gecmedin bir senden gecemedim ... kos yeni yillara, yeni yollara ben seni hep beklerim Kadinim niye yillara.. Ne duygusal adam ya.. Böyle hisseden bir insan eminim karsisindaki kadini cok mutlu ediyodur.. |
|
|||
|
|||
![]() "siir bilmesende olur ama kötü okuma n´olur!" ;-) Eminim cok güzel siir okuyorsundur sen, romantik arkadasim. Sen siir yaz o halde sarkinin yerine. Askerde kitap okuyacak vakti bulduysan ne güzel. Hepsinide ezberlemissin masallah. Benimde var ezberimde olan siirler ama bu konuda seninle yarisamam ;-) Neye üzülüyorum biliyormusun? arkadas cevremde hickimse siirlerden hoslanmiyor benim gibi.sirf bir arkadasim var bana gelince "hdi gelincik bana yazi oku" diyen :-) Bende oturup ona masal okur gibi cezmi ersözden filan yazilar okuyorum :-) Sirf bir kisi, baska hicbir arkadasim siir dinlemez ve okumaz, hatta benle dalga gecerler "öff siire basladi yine" diye :-)
Ümit Yasar: Ayrilanlar icin Yollarimiz burada ayriliyor Artik birbirimize iki yabanciyiz Ne kadar aci olsa, ne kadar güc olsa Herseyi evet herseyi unutmaliyiz Hic yasamamiscasina, hic sevmemiscesine Unutursun o günlerimizi, gecelerimizi.. O günlerce gecelerce sevismelerimizi. Her kederin tesellisi bulunur Insan ne kadar sevse unutabilir Mevsimler gelir gecer, yillar gecer Sende unutursun bir gün gelir Herseyi..evet herseyi unutabilirsin hatta bütün yazdiklarimin satir satirini Kalirsa icinde bir derin sizi kalir.. Bu siiri sarki yapmislar. Nilüfer söylüyor ama taniyorsundur zaten... |
|
|||
|
|||
![]() en sevdigim sarkisi : Kavak yelleri
Delilik biliyorum, senle olmak delilik Takilip kaldim, karsi koymam imkansiz.. Yasanan yillarim senden cok daha fazla Hüzünlerim alir gider sevinclerimi icimde yilgin rüzgarlarin ayak sesleri Sende daha yeni yeni kavak yelleri Dogrusu yalnisi, agrisi sancisi ne varsa yasanacak Gözyasi ayrilik,pismanlik darginlik hepsi benim olacak... Al beni saril bana beni koru kollarinda.. korkuyorum... icimde yilgin rüzgarlarin ayak sesleri sende daha yeni yeni kavak yelleri.. *Kacmayi cok denedim ansizin bu sevgiden Kac kere yenik düstüm, istemeyin bunu benden! Sarhos tutkularin koynunda ben zaten bir deli is isten gecti artik, dönemem geri* Icimde yilgin rüzgarlarin ayak sesleri sende daha yeni yeni kavak yelleri.. Dogrusu yalnisi, agrisi sancisi ne varsa yasanacak... .................. ....................... Iste böööyle beni uzaklara aliiiir götürür bu sarki........... |
|
|||
|
|||
![]() cocuk .-)
|
|
|||
|
|||
![]() Ne olur söyleyin sevenler bana
Ayrilmak kanun mu ask kitabinda El ele tutusup gülmeden daha ayrilmak kanun mu ask kitabinda? ümitlerim kirildi gitti Hayallerim yikildi bitti Bu dert beniiii benden etti Sevdiiim sevdiiim bak ne hale geldiim Sevdiim sevdiiim bak ne hale geldiiim! her seven sonunda düsüyor derde bu ask kitabinin yazari nerde? Bir asik inandi cok sevdi diye terketmek kaaanun muuu ask kitabindaaa? Ümitlerim kirildi gittii hayallerim yikildi bittiiii Bu dertt beniii bendeeen ettiiii sevdim! Sevdim! Bak ne hale geeeldiiiim Seeevdiiim sevdiiim bakk ne haalee geeeeldiiiiiiiiiiiiiim Sarkiyi söyleyerek yaziyorum kusura bakma rain :-)) trans haline giriyorum bu sarkilari dinlerken ![]() |
|
|||
|
|||
![]() önemi yok arkadas. Sen yaz icinden geldigince. Hani demissinya siir geceleri filan olurdu eskiden diye.. Eski devirde yasasaydik keske.. ben osmanli devrinde yasamayi isterdim mesela. Kadinlarin o rengarek ve ipekten carsaflari hosuma gidiyor nedense .-)
|
|
|||
|
|||
![]() bir sarkidan aldigim haz önemlidir benim icin. Sirf melodisiyle degil, sözleriyle de etkilemeli beni.. Dans edecegim sarkida bile bir duygu hissetmeliyim ben.. Türkce sarkilarimiz bu yönden iyi. Hem hareketli hem sözleri anlamli. Mesela bir Hande yener sarkisina hem deli gibi dans edip hemde sözleriyle mest olabiliyorum
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Birgün anlayacaksin
neden sessizce gittigimi Senden vazgecmek ugruna nasil bir savas verdigimi.. Mevsim kis olur hani bir yudum günes bulamazsin Sonsuz ucurumlardaki ciceklere dokunamazsin Her sabah bir sayfa daha eksilip gidiyor ömrümden.. Gönlümün yikintilarinda can cekisiyor umutlarim Ellerimde acilar ellerini tutamam kiyamam kiyamam sana Yollarimda ayaz var, yaklasma yollarima! Kiyamam kiyamam sana Karanlik gecelere ortak edemem seni kiyamam kiyamam sana... karanlik gecelere ortak edemem seni kiyamam kiyamam sana.. |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|