Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 09.04.2005, 18:52
unknown

Standard ne oldu mahfuz,

ben parmaklarimla kimsiyi göstermen. Anlasilan hayatimin en yüzeysel aciklamalari bile seni derde sokmus. Ya bir de ayrintilarina girsem. Burada ben ne chatte giriyorum ve ne de polemik yapiyorum. Farkinda degil misiniz, cahil gerici-perici mukallitler ile cihat yaptigimin? Kibir bende yoktur, sadece sükür vardir. Veren Allah almasina da bilir. Belki de ama benim gibi kullari yaratiyor ki, dogru yolda olanlarin mükafatlandigi ve yanlis yolda olanlarinda örnegin senin gibilerini avaza avaza dolandirdigini. Bilmem anlatabiliyormuyum? ;-))

Sana ancak sunu söyleyebilirim, Senin annenin babanin bürolarini, isyerlerini sildigi kisiler ile es sikisip is yapiyorum ben. Beni Kemal Sahin"lerden, Recep Keskin"lerden, Cem Özdemirlerden, Hakki Keskin"lerden sorabilirsin.

Nedir kutuplasmalar
Nedir hep $ucu bucu
Adem her yüzü Hakktir
ISTE SANA IPUCU

;-)))
Alt 09.04.2005, 19:27
unknown

Standard ALLAH BINLERCE BELANI VERSIN ISIK SENIN

ohne Text
Alt 09.04.2005, 19:29
unknown

Standard sana KÜFÜR etmek bile etkisiz kalir...

Bir insan bu kadar KÜFÜR INKAR ve KIBIR kokamaz... Sen Sanal Alemde karsimda olduguna dua et YARASA KILIKLI ISIKSIZ NURSUZ MAHLUKAT...
Alt 09.04.2005, 19:30
unknown

Standard Falsche Auslegung,

Gott bedarf den Mitleid des Menschen nicht, wenn dann ist es anderum der Fall. Gott ist keine billige Droge für das bildungsschwache Pack sondern, eine Tatsache die man erst einmal zu begreifen in der Lage sein muss. Anscheinend muss es in der Natur des Menschen liegen, von einem Extrem zum Anderen zu gleiten. Wobei man in Betracht ziehen muss, dass Extremisten mit Ihren Ansichten niemals den wirklichen Wert der Dinge haben werden. Wie sagte Albert Einstein einst: Religion ohnen Wissenschaft ist blind und Wissenschaft ohne Religion lahm. Auch sagte er, dass Menschen die immer stets auf den selben Standpunkt behaaren, dass sie diese meistens einen Horizont mit einem Null Radios besizten und diesen als Ihren Standpunkt bis zum äußersten verteidigen. Ein Kampf auf verlorenem Posten meines Erachtens.
Alt 09.04.2005, 19:30
unknown

Standard sen 6000 bin kitap okuduysan ben 60bin .

kitap okudum beyni irin dolu yaratik..
Alt 09.04.2005, 19:32
unknown

Standard Gercek alemde bilmiyorum Sana bu

kadar medeni davranirmiydim KamaSutra kilikli hint faresi. ASLINDA SEN DUA ET! Bir elimde kitap varsa bir ELIMDE DE ZÜLFIKAR vardir benim. Mecazi anlamda, eger anliyorsan ;-))
Alt 09.04.2005, 19:33
unknown

Standard kim kime gercek hayatta daha iyi...

onu karsima cikinca anlarsin her tütlü isiktan yoksun lagim faresi
Alt 09.04.2005, 19:34
unknown

Standard Dinime küfür eden bari müslüman olsa

Ulan serefsiz, kimin nicki KAMASTUTRAmyis bakalim? Daha dogru dürüst s...kisin ne oldugunu ögrenememissin gelmissin burda ahkam kesiyorsun. Herseyi karistirdigin gibi Kelamullah"i da Kamasutra ile karistiriyorsun :-))

Sen lafin itin osurugu aptal kilikli salak
Alt 09.04.2005, 19:36
unknown

Standard iste beyni akli fikri cükünde olan

zavallisin sen ! Kama Sutra nin manasini bile bilemeyecek kadar zavalli...

LUTILIK haram olmasaydi sana nerenin kac bucak oldugunu gösterirdim it...
Alt 09.04.2005, 19:36
unknown

Standard Hastir lan ordan,

Senin gibilerini ben Sivas olaylari sonrasinda evire cevire götünden bok cikasiya kadar tekmelemistim. Belki sayilari 30 bile gecmisti artik insanlari yumruklarimla dövmüyorum, daha cok gercekler ile karsilastiriyorum. Cok aci cekiyorlar, dayak yemisten bin beter oluyorlar kara sican, lagim bile senin geldigin yere göre sana lükstür. Sanal kahraman!
Antwort