| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Also wo liegt das Pronlem ???
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() und möchte gern Gottesjandarm spielen kommt dazu......
Vielleicht auch Ideologie und yiknamis beyinler.... usw usw |
|
|||
![]() dann gibt es auch keinen Link dazu....
Völliger blödsinn ist das meiner Meinung nach.... Es ist viel Wahrscheinlicher das diese Mann den Kuran und die anderen Religionen besser verstanden hat als irgend ein anderer Papst vor Ihm..... Mesle Ali-Imran 113-114... guck mal rein 113- Hepsi bir deðildirler. Kitap ehli içinde doðruluk üzere bulunan bir ümmet (topluluk) vardýr ki, gecenin saatlerinde onlar secdeye kapanarak Allah"ýn âyetlerini okurlar. 114- Allah"a ve ahiret gününe inanýrlar, iyiliði emrederler, kötülükten vazgeçirmeye çalýþýrlar, hayýr iþlerinde de birbirleriyle yarýþýrlar. Ýþte onlar iyi insanlardandýr. ---------------------- Ben Papayi tam bir dinler Teologu olarak görüyorum.... yani tüm dinlerin evrensel tek din oldugunu anlayan belki ender insanlardan bir tanesiydi.... O yüzden bence Papada benim ne kadar Hiristiyansam oda en azindan o kadarda Müslümandi..... Bakara 62 onu Cennetlik kilmistir |
|
|||
![]() das er evtl. im geheimen auch ein Moslem war, als Ergänzung zu der Bibel... yani Christentum....
Ich denke schon, das er weise genug gewesen ist, die Einheit der Religionen zu begreifen.... ICh bin mir sogar sicher, das die unsere Professroren einen großen Einfluss auf Ihrn gehabt haben muss..... Hiristiyanlardanda duydum... eger din Yasar Nurinin yada digerlerinin anlattigi din ise, ben onu kabul ederim... Ama Müslüman komsumun dinini red ederim...... Olay bu kadar aciktir |
|
|||
![]() NERDEYSE PAPA KELIME-I SAHADET GEtirmisti son nefesinde diyeceksin yaaa
|