| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() iman
taninmis bir top model. kalcalarina hasta olunur. (horseraser, 05.10.1999) i li super kahramanlardan biri internet man invincible man intercooling man (aka as900 man) inhuman man imortal man idiot man ide man ill man vs vs (nuitari, 05.10.1999) 6 þartý vardýr, allaha iman, meleklerine iman, kitaplarýna iman, peygamberlere iman, ahiret gününe iman, kaza ve kadere iman. imanýn þartlarýný yerine getiren müslüman olmasa da ahirette yýrtabilir, müsamaha gösterilebilir. (bkz: amentü) (kitkat, 12.05.2001 17:54 ~ 17:56) mjj nin klibinde de oynamis idi...(bkz: michael joseph jackson) (yumusakca, 21.06.2001 21:38) inan. kþz: inanç. (yasinko, 23.02.2002 02:59) david bowie ile kuaforleri araciligiyla ve bir blind date vasitasiyla tanismis, ondan sonra da cocuklarinin anasi* olmus ama bu ozelliginden cok ilk* zenci top model olmasiyla taninmasi gereken guzel kadin. kendi adiyla bir kozmetik firmasi da kurmustur. hatta bu firmanin da sadece zenciler icin makyaj malzemeleri ureten ilk firma oldugu soylenir. (zeytin, 19.07.2002 09:05 ~ 09:06) (bkz: imangücü idman yurdu) (wq, 19.07.2002 09:27) (bkz: iman gücü) (chosen, 19.07.2002 09:28) parayla beraber, kimde olduðu bilinemeyen. (mortimes, 19.07.2002 13:40 ~ 13:41) mac"in ilk robotunun seksist ismi.* (celikmetre, 21.07.2002 04:35) herkes bilir ki, "kalkmýþ sikin imaný olmaz" ki saðlýklý bir sik sýk sýk kalkar, kalkmalýdýr. ve yine herkes bilir ki amý olanýn imaný olmaz. diðer cinsiyetli insanlarýn da imanlarýna kimse inanmýyor. e, dolayýsýyla, dünyada iman diye bir þey yoktur. 3., 5. türlere yakýnlaþmak lâzým, þimdiden bir þey diyemiyorum. dünyada yok diye, koca bir uzayý silip atamam tek kalemde. (cyrano, 09.09.2003 21:02 ~ 21:03) david bowie nin zevki maximum hissedebildigine ornektir bu muhtesem kadin. <a href="redirect.jsp?url=http://www.i-iman.com/ (kutsal," target="_blank">http://www.i-iman.com/ (kutsal,</a> 13.01.2004 16:35) kierkegaard"a göre, kiþinin kendisi olarak ve kendisi olmayý isteyerek kendini saydam bir biçimde tanrýya adamasý, kiþideki en yüksek tutku. (khimaira, 28.05.2004 20:31) inanmak, itikad etmek. islam dininde sabit bulunan ve zaruriyeti diniyye denilen esaslari, hukumleri kalben tasdik ve kabul etmektir. kalp ile tasdik, dil ile ikrar, beden ile ameldir diyen de olmustur. mesela, ben inaniyorum ama medeni cagda gunde bes olmaz ki. gunde bes vakit isten ayrilip namaz kilinmaz ki. uretimde dusukluk yasanir gibi bir hezeyanda bulunan kisi tarifi okudugumuz uzere bu tarife uymadigindan mu"min degildir. (la machine a ecrire, 29.07.2004 12:24) temizliðin geldiði yer. (talium, 29.07.2004 12:25) (bkz: he man) (bkz: samanyolu tv) (nueation, 12.08.2004 18:23) insana çarmýhta haz veren þey * |
|
||||
![]() tadacak, bir kismi,...cezalarini cektikten sonra..1..10..100..1000 sene`den sonra Muhammed (S.A.V.) sefkat`iyla Allah yine af edecek. Sen en iyisi kendin Kur`ani, sonra Hadis`leri rehber olarak.. oku,anla, yasa... Allah daha iyi bilir.-)))
|
|
||||
![]() ...ve senin basit stilin Gülerin dekinden hic bir fark yok! Sabahin köründe benim dogru laflarimi kaldiramadin galiba! Vay nazik erkegi bak sen! Geh zu Güli-Mutti und wein" dich bei deiner Busenfreundin aus!
|
|
||||
![]() Ulan ucuz Frankfurt"tun meshur yalanci mali kenini ne bok saniyorsun ki! Senin gibisi benim tirnagamin altin daki kirim bile olamazin! Träum" weiter deinen unerfüllten und unerreichbaren Traum weiter. Das ist kein Wunschkonzert - Henry wirst du nicht in diesem Leben zu Gesicht bekommen. Du lächerliches, billiges Weibsstück...sen igrenc pisliksin!
|