| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Der Papst ist eben gestorben.
Ich wünsche dem Christentum mein herzliches Beileid, dem einen oder anderen unter Ech damit auch. ................................ |
|
|||
![]() Mürid yetistirme gruplaridir... DININ disindadirlar... dinle alakalari yoktur... sadece Para Para Para... ve daha cok PARA....
Olay bu kadar basittir.... Bazen kapimiza gelirler para toplamaya... bende onlara bir iki dini soru sorarim... ve bilmedikleri icin onlari din sinifinda saymayip ona göre güle güle derim..... Hepsi düpedüz Kurandan haberleri yok... OT gibiler... 40 yil Fatiha okumuslar ama anlamini bilmiyorlar..... Bir Elöhamdulillahi Rabbil Aleminin anlamini bilmeyenden Allah askina Müslümanmi olur.... Öyle Müslüman kelimesi ile Müslümanlik olursa... BIN LADENDE Müslümandir.. |
|
|||
![]() daha uzman olan Resülde kalayim....
Ben Muhammediyim...... sen Imami Azami daha üstün görüyorsan o senin sorunundur.... Allahada kanitlamakta sana düser |
|
|||
![]() olur böyle seyler Forumda....
![]() |
|
|||
![]() Süleymancilar usw... bunlarin hepsi benim kadar dinden haberleri yoktur... kaldiki ben dinin daha basindayim... yani aslinda hic bir seyde bilmiyorum....
Olay kandaki Cehaletten baslar.... Bu gruplar ancak böylelerinin kanini emerler.... Bana ve daha üst seviyedeki insanlara gelince... MUM gibi sönerler... sadece saygim var deyip gecerler.... yani sen ne dersen de.. ben yine milleti uydurmaya devam edecegim gibisinden |
|
|||
![]() Din ise bizler icindir... Allahin ne dine ne sana nede bsaka bir seye ihtiyaci yoktur...
Yoksa Allah insanlar icin yarattigi evrensel dindenmidir... Öyleyse o zaman Allah indir HZ. Muhammedin altina..... Senin sorun düpedür Delisacmasi |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|