| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() iyiki varsin ... Bak insan insana muhtac mis .. Ve bende yanlis anlamisim..
Yok kusura bakmam sagol.. Ben yanlis anladim... Ama söyle hayatimizda hangi sorumuza bir dogru cevab aldik...Galiba hep dön dolas . Sagol galiba ben yanlis okudum! :=) |
|
|||
![]() adini yazsana...?
|
|
||||
![]() dinler tarihine bakarsak,peygamber vesaire Ademe kadar gidersek insanoglunun dinlere göre 2000-3000 yillik bir tarihi olmasi lazim..
ama tarih ve baska bilimler bize insanoglunun yüzbinlerce yildir yasadigini söylüyor.. bugünkü bilim ve uygarligin temeli olan eski yunanlilarin bir sürü tanrisi vardi..hic biri bizim su an inandigimiz tanriya inanmiyordu.. daha öncesinde tanri bile yoktu..insanlar günese aya,agaca inaniyordu bütün bunlari nasil bagdastiriyorsun.. |
|
||||
![]() seyler lazim.Yok sihmis yok cok bilenmis.
Sonunda hepsi para icin yapilan seyler. Örnegin Azizmendiciler ve islam namina yaptiklari edesizlikler. Ve böyle Mathematikcilerde var.. Adam daha evrenin ne oldugunu bilmez, kalkip iki sayfa okuyup yok söyle yok böyle diyor. Ve bazi Medya Maymulari savas ay gibi bu Maholari piyasan sunuyorlar. Hic bir bilimsel icerigi olmayan magazin sayfasindan daha adi kitaplar. Ama bizim millete öyle seyler galiba lazim... |
|
|||
![]() Hz. Adem bundan 1 Milyon 234 yil 284 gün önce dünyaya yollandi ...!
|
|
|||
![]() arkadasim...!
O konuda HAYIR ! Hz. kendisine ALLAH tarafindan KITAP ve yeni bir SERIAT verildigi icin devami degildir. YENI BIR AKIMDIR !!! |