| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Doga hatasizdir... kimi hatasizlari anlamasi kimilerimize zor geliyor
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Allah mi, peygamber? Yoksa hadisler, fikih kitaplari mi? Bilemedim tarikatlar, cemaatlar mi? Dinin kaynagini ve cercevesini belirleyelim önce. Senin hadis kitaplari okuyunya inan bana gina geliyor. Muhammet Peygamber bir tüccar idi ancak emin misin onun ticaret yetenegi Allah"u Teala ile pazarlik etmeye yetecegini? Namaz pazarligi ;-)))
Sonra Muhammet peygamberin 6 yasinda bir karisi oldugu söyleniyor. Bir peygamber ki alemlere dogrulari belirten, bir cocuga tecavüz ediyor? Öyle mi? dünden günümüze kac cocuk bu hadis yüzünden tecavüzü ugradi bilmek bile istemiyorum. Birde Muhammet peygamberin erkeklik gücü 30 güclü erkeginki kadarmis? Boyu ne kadar 6,78 m mi? kac kio? 670 kg mi? "HULK" mi bu mübarek ;-)) Peygamberi övmekten mi sövmekten mi bilmiyorum ama isin cilkini cikarmislar ve sizde bu yanlara inaniyorsuniz. Isin gülünc tarafi da irdeledikce batiyorsunuz eger tabiri caiz ise. ;-)) PS: Kuran"i herkes okuyup yorumlayamaz mis öyle mi? h$$$t aman Kuran"i eline alma carpilirmissin yoksa ;-)) |
|
|||
![]() sonrada tartmak veya tartismak gerekir.
Tabi hakli da olabilirsin ama kimi yapilmasi gereken seylere "kürtaj" anlatmak ve anlamak gerekir. Kimlerin veya anne rayiminda olan bir sakat bebenin ömür boyu o kisilere bagimli kalmasi mi cok önemli? Saygilarimla |
|
|||
![]() Ve sizin gibi yalancilarin iftiracilari sadece ALLAH a havale ediyorum ben.........sizler insanlarin beyinlerini sulandiransiniz.....
MEYVE VEREN AGAC TASLANIR....... SAPIKLIKtan baska birsey degil yazdiginiz..nicki isiga dogru ama kendi karanliga dogru gidiyor, vay senin haline.... |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Iftirayi kimler atiyormus ben mi, yoksa hadislerinde yazili sekilde mi iftira atiliyor. Bir sehit ailesinden 70 kisiyi cennete sokabilirmis öyle mi? Nerede yaziyor bu? Kuran"da bulamadim bu ifadeyim. Yani bir insan her türlü b.ku yesin sonrada beline bomba baglayip kendini havaya ucursun. Asirettinin yarisi cennetlik oluyor öyle mi? Ökküz altinda buzagi aramaktan bikmadiniz mi? Sen Mizam Terazisi nedir bilirmisin? Islam dinini bu kadar REZIL ETTINIZ! YETER BEE! Sizler helaya hangi ayak ile ilk önce adim atilir diye kafalari yorarken, milletler sahlanmis aya gidiyor. Isiniz gücünüz sekilcilik. Bunuda dogru dürüst beceremiyorsun. Madem hadisleriniz, fikih kitaplariniz bu kadar dogru idi de, o zaman 52 Islam ülkesinin hangisi ilimde bilimde, fende, ekonomide parmak isirtiracak sekilde ilklere basari atmislar. Günümüzden bahsediyorum ben, bana ibni Sina ile ne gelme. Ben sizleri, muhterem sakal yalayanlari, hirkalara tapanlari, seyhlerin, sikhlarin kullarini zaten müslümandan saymiyorum ki. ALLAH SIZLERI HIDAYETE ERDIRSIN DIYORUM.
Daimi"yim küllüklerde tozanlar Kötü örnek olup edep bozanlar Cagin kültürünü calan ozanlar BILIM ISIGINI SACANI SÖYLER |