| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() cobmu yoksa baska bir seymi....
|
|
|||
![]() Ben birsey anlamadum daaaaa
|
|
|||
![]() burasi kimin kariyeri daha üstün yada kim daha yakisikli Forumu degil....
DIN tartisiyoruz DIN..... anlayan bir seyler yazar... anlamayan ise okur gecer veya sorular sorar..... AskHalil Politik acisindan benim taaaa zittim bile olsa cogularindan daha medenice tartismasini biliyor..... Halilin hakki Halile verilsin.... Ben onu övmek icin demiyorum, cünkü öylede o yüzden diyorum... Kimse kimseyi bilemez, kimse benle yada bir baskasiyla ne akraba nede arkadas.... SAAADECE Forum arkadasligi yapiyoruz..... privat kimsenin hayati digerini ilgilendirmez...... O yüzden kimse kimseye kisisel satasmalarda bulunmasin... veya bulunup karsiligini aldimi aglamasin...... Insallah bundan sonra herkes Forumda SAAAADECE DINI bilgisini paylasmak üzere yazi yazar.... Kurani Kerim bilenle bilemyeni ayni tutmuyor..... bir seyi biliyorsan KAYNAGI ile yaz.... bilmiyorsan Terör yaratma Olay bu kadar basittir Akif ne diyor bu hususta... biraz edebiyatimizi güclendirelim... nede olsa ondanda anlariz MÜSLÜMANLIK NERDE Müslümanlik nerde! Bizden geçmis insanlik bile... Adem aldatmaksa maksad, aldanan yok, nafile! Kaç hakiki müslüman gördümse, hep makberdedir; Müslümanlik, bilmem amma, galiba göklerdedir; OLMAZ YA... TABÝÝ... Hiç bilenle bilmeyen bir olurmu? (Kuran-ý Kerim) Olmaz ya... Tabii... Biri insan, biri hayvan! Öyleyse <> denilen yüz karasýndan In diesem Sinne euer ENis |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() belirli insanlar tarafindan cikarilmaya calisilmis. gercek hadisler arasinda yerleri yok zaten. onu cikaran muhammed (a.s.), hz. ebu bekir, hz.ömer, hz. osman gibi halifeleri kötülemeye kalkmislar. ama o kadar acizki onlar, onlarin islam icin her seylerini her varligini verdiklerini görürler, ahlakin adaletin en güzel seklini sergilemisler. hz. ali"de bu güzellikleri göstermistir.
|
|
||||
![]() dogrudan kac. sen neden cocukken annenin seni emzirmesini bekleden ona aglayaraktan onu istedin. gidip arastirip, calisip kendin bulsaydinya!! ey insaf, insan bilime acizse, o alanda cok sey bilmiyorsa kendine o alimleri yardimci olarak almali.
sen hz. muhammed (s.a.v.) gibi yüzde 100 yasiyabilirmisin? bill gates"den kat kat daha zengin olsan her kurusunu farkirler icin halk icin harciyabilirmisin? peygamberimiz bizim icin büyük bir örnektir, alimler onu cok iyi anlayabilmis kisilerdir. |