| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Aliconda ist auch wie du... der weiss auch nicht wann ein gespräch beendet ist...
Wenn du nicht weisst warum du diesen Text hier gescvhrieben hast kann ich dir auch nicht Helfen... Bye bye |
|
|||
![]() Sie weiss ganz genau was Sie will und auch was Sie schreibt.... ich finde Sie große Klasse
|
|
|||
![]() kusura bakma.....
Ich brauche eine Brille demnächst... Entschuldigung Entschuldigung |
|
|||
![]() Hem Güler ablam bir ard niyeti yok ben biliyorum.... ama yinede digerleri icin yazdim......
|
|
|||
![]() bei solchen Themen wenigstens Ernst und sage die Wahrheit.....
Evet arkadas ben bakarim.... und ich bin Ehrlich genug es zuzugeben..... kesin sende bakarsin... und komm nicht.... NEIN ben yapmam... O yapmam diyenler varya simdi hespsi Camide Haci Hoca kiliginda günah cikartma pesindeler.... tümü serefsiz onlarin... kaldiki ABD olmus olay.... Simdi ABD mi daha iyi dini anlar yoksa biozim TR mi.... Wie gesagt du bist ein Witzbold.... etwas Ehrlichkeit würde dir gut tun |
|
|||
![]() Wenn du Sie weiterhin Beleidigst, dann wirst du am Ende dort landen..... also hör auf damit...
Kama Abin ben, Isigadogru, ISINSU, Gaziantep30 gibi efendice sohbet etsen günahmi islersin ???? |
|
|||
![]() carsida dolasan ve kahire orospulari gibi makjajli kizlarimiz! Birsekilde kapanan bazi...kizlar evden cikar cikmaz..boyaniyorlar. Bu ne istir. Bunalr göze batiyor..yoksa hanim hanimcik gezen bacilarimiz..kardeslerimizi kastetmiyorum. Erkeklerin yedigi naneler de baska.
Bakin yüzme dersine gönderilmeyen kizlarimiz günün birinde herhangi bir nedenle suya düsüp bogulunca ( belkide coktan bogulan oldu da burada mavra yapiyorum) anlayacagiz Euro Islami. Kizlar cinsellik dersine gönderilmiyor ayipmis..günahmis.- O kizlar pancar tarlasindan alacaklar herhalde cocuklarini. EURO MEURO degil adam olmak önemli olan. |
|
|||
![]() Lütfen sen biraz.... söylesin böylesinlerle gelme....
Birazda siz kendiniz öz elestiri yapin yahu... ben her zaman öz elestiri yapip hatalarimdan dönüyorum... bu hususta hatam yokki döneyim... yaziyi Foruma yazma nedenin ne diye sordum... bunda bir ilkellik yada geri zekalikta göremiyorum... Her neyse Henrycigim, sen kazandin |