| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() inanir diyor Salih bir Müslüman icin... ben HZ. Isa zamanindaki Hiristiyanligi ve ayni zamanda eski Testamenti kesinlikle kabul ediyorum ve etmek zorundayim, cünkü Kuran emrediyor.....
Ama su anki Müslümanlik ve su anki Hiristiyanlik yozlastirilmis.... anlatabiliyormuyum... senin kafan yikanma operasyonu gecirdigi icin sen bunlari anlayamazsin |
|
|||
![]() aslinda Islamda güzellikleri anlatan ayetler hic söylenmiyor... herkes kendini Profilieren etme pesinde....
Her seyden evvel Bildung lagzim.. sonst kann man den Kuran nicht verstehen... cünkü Kuran cahiller icin degil, aydinlar icin indirilmistir, ancak sosyo-kültürel hayati kavramis ve her alanda cok dengeli davranmasini bilen kisiler kurtulusa erer... Sizin yörelerdede Sih Mih olaylari coktur.. adamlar din adina Saltanat sürüyorlar.... Rahmetli Kemal Sunalin Filminde "Susu kafir sen Sih Hz lerinden daha iyimi bileceksin"... yada yagmur yagdiran sarlatanlar falaln filan... Cahil halki acta birakirsin farkina varmaz... Iran ve PKK gibi Heiliger Krieg yaptirisin yine anlamazlar... gider ölürler.... Olay bastakilerde yatiyor... onlardan aydin kafa yapisina varip kurtulmadikca.. insanlik icin kurtulus yoktur sadece korku vardir.. ve bu korkuyla yemedikleri halt yoktur |
|
|||
![]() Ama sartl olarak Bakara 62, Maide 69 kosuyorum.. tabi bu benim görüsüm,... mukafat alacaklar bellidir.. din gözetmeksizin "SALIH AMEL" yani iyilik yapan Cennetin kapisina varacaktir....
Ama Cehemmen serüveninden tüm insanlik yani Resüllerde dahil gececektir.... ben böyle tahmin ediyorum, cünkü cehennem öyle saslik yada insan döneri kizartma yeri degildir.. bunlar mecaz anlamda anlatilan seylerdir.. sadece bir azabin varligi kesindir... ama nasil bir azap ve süresi ne kadar olur bilemeyiz.. 7 tane azap merkezi hazirlanmistir veya haziorlanacaktir... kalite kalite Gefängniss gibi bir sey.... Ve ben bir nokta daha ileri giderek... belki sonunda tüm insanligin kurtulacagini tahmin ediyorum... zaten Kuranin inme nedenide bu olsa gerek.. yoksa ceza icin Kurana ihtiyac yok.. ben Kuransizda yalanin veya insan öldürmenin kötü bir sey oldugunu biliyordum.. cünkü bu gibi seler insanin Genetiginde vardir... |
|
|||
![]() sen bizden degilsin... artik kabul et...
Ben yillarca arastirip bir yere geldikten sonra neden cahillerin konuma ineyim onlara yada sana benzeyeyim, onlar bana benzesin |
|
|||
![]() Ve Aleyna Aleykum Esselam ve Rahmetullah ve Berakatuhu Mahfuz kardesimm verdiginiz bilgiler icin ALLAH razi olsun....
ISINSU kardesim, asla ben insanlari kücümsemiyorum, elbette sorgulayarak arastirarak ögrenir insan, madem bir yazi okudunuz bunu tartismaya acmak istiyorsunuz, saygiyla karsilarim bunu, önce kaynak(Quelle) verirsiniz.. Siz bir yazi okumussunuz belli ki o yaziyi yazandan etkilenmissiniz ve o fikri üstlenmissiniz. Namaz kilmadan cennete gidilir diyen kiside maalesef bazi gaflete düsmüs kisiler gibi ISLAMIYETi kafasina göre cag"a uydurmak isteyenlerden anlasilan. Dinimize göre, yapilmasi hususunda acik ve kati emirler bulunan, ayet veya kuvvetli hadislerle belirtilmis vazifelerden birisidir NAMAZ. Namaz, oruc, zekat gibi ibadetler böyledir. Hic mi duymadi ki:-NAMAZ dinin diregidir,bedenin zekatidir. -NAMAZ ISLAMin bes sartindan birisidir,ve farzdIr. Farzlar kulu Allah"a yaklastiran ibadetlerdir ki, terki neticesinde kalpler kararir ve neticede insan azaba müstehak olur. -bir müslüman namazlarini terk ediyorsa günah isler, ALLAHin itaatlarina uymamis olur, -Peygamber efendimiz Hz. Muhammed s.a.v buyurdularki:INSANIN RABBINE EN YAKIN OLDUGU ZAMAN NAMAZDIR. -NAMAZ mümin"in Miracidir.... -NAMAZ dinimizde yapilmasi emir edilen bütün ibadetlerin en kiymetlisidir.Namaz kilmak, ALLAHu tealanin büyüklügünü düsünerek onun karsisinda kendi kücüklügünü anlamaktir.Bunu anlayan kimse hep iyilik yapar.Hergün rabbinin huzurunda olduguna niyet eden kimsenin kalbi ihlas ile dolar.Namazda yapilmasi emr olunan hal ve hareketler kalp ve beden faydalar saglamaktadir. -KURAN-I KERIMDE 100den fazla ayette namaz kiliniz buyuruluyor. -Kitap"tan sana vahyedileni oku. Namazi da kil. cünkü namaz, cirkinliklerden ve kotuluklerden alikoyar. Elbetteki Allah"in Zikri daha buyuktur. Allah, her yaptiginizi biliyor." (Ankebut,45) "Gündüzün günes dönüp gecenin karanligi bastirinciya kadar (belli vakitlerde) namaz kil; bir de sabah namazini. cünkü sabah namazı sahitlidir. Gecenin bir kisminda uyanarak, sana mahsus bir nafile olmak üzere namaz kil. (Böylece) Rabbinin, seni, övgüye deger bir makama gönderecegini umabilirsin" (İsra, 78, 79). "Kitab"a simsiki sarilip namazı dosdogru kIlanlar var ya, iste biz böyle iyilige calıSanlarin ecrini zayi etmeyiz" (A"rAf, 170). Hadis-i serif: -"NAMAZ killmayanin islamdan nasibi yoktur", -"Mümin ile kafiri ayiran fark namazdir", |
|
||||
![]() Bu sahte peygamberin bir kaç dümenini ve şeytani oyunlarını aşağıda maddeler halinde belirtiyoruz;
"Kuranda 3 bin ayet vardır" "Allah ile konuşuyorum" "Benimle birlikte Allah ile konuşan 20 arkadaşımız var" "Ben Resulüm" "65 milyon insanda, 5 milyonu cennete gidecek" "Alnındaki beni göstererek, “ bunun ( peygamberliğine ) bir işaret olduğunu” belirtmesi ". İslam"ın nurlu esaslarını; güya "Allah Üniversitesi" (University Of Allah) adı altında, yer altına çekmek suretiyle, karanlık fikirlerini insanlara enjekte etmeye çalışıyorlar. MİHR vakfı adı altında, islamî akideye uymayan birçok işi yapan bu sahte peygamber yandaşlarına karşı, Yukarda belirttiğimiz sapık düşüncelerinde bazıları. Allah ile, 20 arkadaşı ile birlikte konuştuğunu iddia eden evrenesoğlu, sanırım ki şeytan ile kurduğu diyaloğu rahmani sanmakta.Konuştuğu şeytanlar ( Kafir Cinler !) ve arkasındaki şeytanlaşmış dostlarından başkası değildir, olmasıda imkansız. Resül olduğunu iddia eden evrenesoğluna katılıyorum. Bu konuda doğru söylediğini kesinlikle kabul ediyorum. Kendisi şuan yeryüzünde şeytanın elcilerinde biridir. Kendisinde öncede nice sahte peygamberler geldi . Hepsi kendini ve cevresindeki üc beş insanı helak etmekten başka bir şeye yaramadı. En son çıktığı “ Ceviz Kabuğu “ programında muhatabı tarafından rezil edilen ve hatta yüzüne fatiha suresini bile okuyamadığı için stüdyoyu terk eden bu zat bir de resul’luk iddiasında bulunmaktadır…!!! Tabii sormak lazım : Bu TV yayınını yaparken sana destek veren şeytan üçgenlerini de acıklama cesaretini gösterebilecek misin. Hatta haşa indiği iddia edilen surelerden bazıları mesela "ERBAKAN SURESI; DEMIREL SURESI" falan. Yani güler misin ağlar mısın!Kur’an ayetlerini cımbızla cekip ön ve arkasındakilerden irtibatını koparıp istediği gibi anlamlar yüklemesi , 1400 senedir hiçbir İslam müfessirinin yapmadığı yorumlar yapması, yani kısaca bir konusmasında kullandığı ayetleri ve onlara yüklediği anlamı daha sonra evde sakin kafa ile sıra ile açıp inceleyince sadece adama kızmak ile kahkahalarla gülmek arasında bir konumda kalıyorsunuz… Allah ıslah etmeyecekse bir an önce kahreylesin Önemli Not: Bu zat diyanet teşkilatı tarafından her an takip edilmektedir.Her toplantısına mutlaka bir görevli gönderilmektedir.Peki neden onun oturum çağrılarına cevap verilmemektedir sorusun cevabını , yine onu izlemekte olan diyanet görevlisi ağzı ile verelim : Onu muhatap almak onun reklamını yapmaktır…” BU ZATIN ADI SİTEMİZDE BİR YERDE DAHA GEÇİYOR.aDI cİNLERİN TESİRİ ALTINDA KALIP KANDIRILANLAR LİSTESİNDE VAR...! <a href="redirect.jsp?url=http://www.islamustundur.com/evrenesnu.htm " target="_blank">http://www.islamustundur.com/evrenesnu.htm </a> |