| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Bu da Murag Gögebakan'dan güzel bir sarki.
MURAT GÖĞEBAKAN - ELLERİNİ ÇEKİP BENDEN Ellerini çekip benden Yarim bu Gün gider oldu Hem sever hem sevilirdik Bu ayrılık neden oldu Yar aşkıyla yana yana Ayrı düştüm ellere ben Ama senden ayrı gezen Yürek değil beden oldu .... Murat Gögebakan youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=78dte4qCQYw Geändert von GoerenBilir (20.05.2009 um 22:58 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() sen gidince ötede kaldı hayat
kırılıp tuz buz oldu toparlanamadı aşk bir deli düzeni akıllı masalında ya boşan alışkanlığından ya otur kalkmamaya ayrılık seni görmezden gelirim meret oyalama aklımı uzakta saldım yüzde yüzümü dön demeyi valla unuttum ben.. |
|
|||
|
|||
![]() Rüzgara kapıldım gidiyorum
Sonum hayır mı Şer mi bilemiyorum Hem cok seviyorum dostlar (düsman) basına Hem sıcak demir ask olsun tutana Ben yoruldum söyle senin gücün var mı hala? Kac yenilgi var söyle ömürde Allah askına! Akışına bıraktım gidiyorum Sonum hayır mı Şer mi bilemiyorum Hem eriyorum günden geceye Hem kapı duvar verilmiş sözlere Ben yoruldum söyle senin gücün var mı hala? Kac yenilgi var söyle ömürde Allah askına! |
|
|||
|
|||
![]() Hiç çaresiyokmuş gibi
Mecbur kalanlardanmısın Gitmek zormu senin için Mevcut duruma alışanlardanmısın Aşk yokmu sence Sevişmek herkesle aynımı sence Kalp yokmu sence Hayata üşenenlerdenmisin sende İster kırılıp dökülelim İster yok olup dirilelim Sevişmeden uyumayalım Anlaşmadan ölmeyelim. İster kırılıp dökülelim İster yok olup dirilelim Sevişmeden uyumayalım Anlaşmadan ölmeyelim. Hiç cesaretiyokmuş gibi Mecbur susanlardanmısın Uçmak zormu senin için Yürümeye bile korkanlardanmısın Aşk yokmu sence Sevişmek herkesle aynımı sence Kalp yokmu sence Hayata üşenenlerdenmisin sende İster kırılıp dökülelim İster yok olup dirilelim Sevişmeden uyumayalım Anlaşmadan ölmeyelim. İster kırılıp dökülelim İster yok olup dirilelim Sevişmeden uyumayalım Anlaşmadan ölmeyelim. |
|
|||
|
|||
![]() İnan kalmadı solumda dermanım
Dün bütün gece oturdumda ağladım Hekimde yok çaresi Dile kolay kalbe zor söylemesi Sende de hava kışa dönmüstür Eminim ellerin dizlerini dövmüstür Bir ışık yakmaz hayat Mecbur ayrılıgımız Aşka küstürmüstür İnsallah unutursun unutursun sende Kendimi avuturum uyuturum bende Zamanla unuturum bende... |
|
|||
|
|||
![]() Let me hold you
For the last time It's the last chance to feel again But you broke me Now I can't feel anything When I love you It's so untrue I can't even convince myself When I'm speaking It's the voice of someone else Oh it tears me up I tried to hold but it hurts too much I tried to forgive but it's not enough To make it all okay You can't play our broken strings You can't feel anything That your heart don't want to feel I can't tell you something that aint real Oh the truth hurts And lies worse I can't like it anymore And I love you a little less than before Oh what are we doing We are turning into dust Playing house in the ruins of us Running back through the fire When there's nothing left to say It's like chasing the very last train When it's too late Oh it tears me up I tried to hold but it hurts too much I tried to forgive but it's not enough To make it all okay You can't play our broken strings You can't feel anything That your heart don't want to feel I can't tell you something that aint real Oh the truth hurts And lies worse I can't like it anymore And I love you a little less than before But we're running through the fire When there's nothing left to say It's like chasing the very last train When we both know it's too late You can't play our broken strings You can't feel anything That your heart don't want to feel I can't tell you something that aint real Oh the truth hurts And lies worse I can't like it anymore And I love you a little less than before Oh and I love you a little less than before Let me hold you for the last time It's the last change to feel again James Morrison ft. Nelly Furtado |
|
|||
|
|||
![]() Telli telli telli şu telli turna
Sanma ki yaralı uçmaz bir daha Takılmış kanadı göçmen buluta Anlatır eski beni şimdiki bana Sakın çıkma patika yollara O dağlara kırlara o karlı ovaya Yenik düşüyor herşey zamana Biz büyüdük ve kirlendi dünya Telli telli telli şu telli turna Sanma ki yaralı uçmaz bir daha Takılmış kanadı göçmen buluta Döner gelir birgün konar yurduna Telli telli telli şu telli turna Ne kalmış buralı göklerden baska Ne kalır yarına bizden sonraya Herşey binip gitmiş uçurtmalara .... -Yeni Türkü youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=5MaSppg6tC0 |
|
|||
|
|||
![]() Bu türküye 10 puan veririm. Ben best of listemde en yüksek yerlerde yer alir. Bir de Aysegül'ün yorumuyla insan mest oluyor...
Ah neyleyim gönül gönül senin elinden Her zaman ağlattın beni gülemem gayrı oy Her zaman ağlattın beni gülemem gayrı Ben bıktım usandım elin dilinden Terkettim sılamı dönemem gayrı Gönül ben bu sırra sırra eremedim ki Gonca gonca güllerini deremedim ki oy Gonca gonca güllerini deremedim ki Çok arzettim sevdiğimi göremedim ki oy Aylar yıllar geçti geçti göremem gayrı Ne ok atarsın gönül benim başıma Yazılanlar gelir gelir kulun başına Yazılanlar gelir gelir benim başıma Ağlayarak gelme gelme mezar taşıma Uyanıpta sana sana gülemem gayrı youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=o0sl2grGoGI Geändert von GoerenBilir (21.05.2009 um 14:09 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Insana duygularin dört mevsimi yasatan bir sarki. Kuru dallar arasinda, sen gelirsin aklima...
Düşen bir yaprak görürsen Beni hatırla demiştin Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmiştim Her sonbahar rüzgarinda Sarı sarı yapraklarda Kuru dallar arasında Sen gelirsin aklıma Rüzgarla düşen yapraklar Daima senin hayalin Yine bir sonbaharda Döneceksin sen bana .. youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=r_Ef7VhkouQ Geändert von GoerenBilir (21.05.2009 um 14:51 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Arim balim petegim, gülüm dalim cicegim, bilsem ki ölecegim, yine bu sarkiyi Zeki Müren'den dinleyecegim...
![]() Gözyaşım şarap olsa Gençliğim harap olsa Her günüm azab olsa Yine seni seveceğim Arım,balım,peteğim Gülüm,dalım,çiçeğim Bilsem ki öleceğim Yine seni seveceğim Ne emelim ne arzum Kalmasa tek umudum Erisem yudum yudum Yine seni seveceğim Arım,balım,peteğim Gülüm,dalım,çiçeğim Bilsem ki öleceğim Yine seni seveceğim ... - Zeki Müren youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=VtljmYL06Bc |