| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Görenbilir sen beni deli edeceksin, das ist doch ein Song von Schwester S.! Sana demedik Obercool diye. Überhaupt sen herseyi neden kendi üzerine aliniyorsunki? Saka mi yapiyorsun ciddi ciddi üzerine mi aliniyorsun belli olmuyor. Gercekten kiziyorum, seni forumdaki yazilarinin haricinde tanimiyorum. Dolayisiyla forumdaki hicbir siiri,sarkiyida degil sana, hickimseye armagan etmiyorum! Bu böylece biline!
öff "Deli ettin beni sinir ettin! :-) |
|
|||
|
|||
![]() Bilmeyen var mi?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bu arada Kiraci cok severim bende, ama Tarkan,Mustafa Sandal ve Kenan Doguluya yapmis olamaz herhalde bu "arabeskci" göndermesini cünkü zaten Kiracin kendi tarzi Rock-Arabesk karisimi...
Kirac-Gelincik sarkisini tavsiye ederim. Bu nostaljik sarkiyi cok cok cok sevdigim icin nickimi gelincik koymustum falls das irgendwen hier interessiert ![]() ![]() Gelincik cilgin askim yanar dagim gelincik Seviyorum demedim ömrümde bir kerecik süphe dolu kalbimde bir sizisin incecik seviyorum demedin ömrümde bir kerecik... bu nasil bilmecedir aciklasan olmaz mi? Daha mi kahrolayim ben bunca cektigim az mi? Süphe dolu kalbimde bir sizisin incecik seviyorum demedim ömrümde bir kerecik.. Kahrim arttikca seni daha da cok seviyorum Kaderde ölmek mi var gülmek mi bilmiyorum... |
|
|||
|
|||
![]() ismarlama asklara tahammülüm yok
ya beni adam gibi sev yada cek git yolumdan! Bir gülüs, bir salinissa tek verebildigin istemez! |
|
|||
|
|||
![]() Kirac Tarkan'nin hakkinda agiza alinmayak küfürler bile etti, sairligine ilk önce yakistiramamistim amaaa sonra Aziz Nesin aklima gelmisti. Ali Tufan böyle konustuysa bir bildigi vardir da ondan diye gene de o ayri bir mesele
![]() Bu konu hakkinda genel görüslerini de bu yönde yaptigini bir repörtajinda dilemistim. |
|
|||
|
|||
![]() Tarkanla gereksiz bir polemige girdigini biliyorum. Kirac sadece sarkilariyla ilgi görüyor, Tarkan ise sanatciliginin yanisira yakisikliligi ile de cok ilgi gören birisi haliyle. Kirac bunu kiskanmis olabilir.
..arayan dostlarim beni bulmasin dogmasin günesim sabah olmasin kuytu bir kösede ömrüm son bulsun canima kastim var yasamam artik. |
|
|||
|
|||
![]() Bir erkegin yakisikligi beni hic ilgilendirmedigi icin orasini bilemem
![]() ![]() Kirac Tarkani kiskanmis ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Talk is cheap, shut up and dance
don't get deep, shut up and dance Shut up and.. - Aerosmith |
|
|||
|
|||
![]() Hicte tesadüf degil tarkanin basarisi! Güzel Kadinlarda yakisikli sever ama, dolayisiyla Tarkanin cok sevilmesi ve bu yüzden hemcinsleri ve meslektaslari arasinda kiskanilmasi normal
![]() ![]() Ya dön bana artik duyuyormusun beni ya cek git dünyamdan anliyorsun degilmi. |
|
||||
|
||||
![]() Kiminle olursan ol beni düsün...ummadigin bir anda aklina geleyim. .
|