Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 14.06.2017, 00:12
Benutzerbild von YigitAdam
YigitAdam YigitAdam ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von YigitAdam Beitrag anzeigen
Bazilariniz mutlaka farkindasiniz, fakat farkinda olmayanlar icin kisa bir aciklama yapmak istiyorum.

Her havaya giren fetocu alcaklar son yillarda kendilerini degisik islami cemaatlerden gösterdikleri gibi,degisik fikir ve ideolojilerin hovardaliginida yaparak kaos fitne fesat cikarmak icin yitinmaktadirlar.((Tarihte M.kemal ve avaneleride yerine göre her havaya girmis gercek kimliklerini gizlemislerdi))
Bilhassa sosyal medyada sanalin verdigi rahatlikla kamufle olduklarini sanan bu ahmaklar genelde agizlarindan salya akitip hertürlü küfür hakareti rezilligi mubah görmektedirler.bunlar realda karsiniza cikamayacak kadar korkak pisirik kisiliksiz alcaklardir.
Bunlar binbir kilikla karsiniza cikabilirler
Örnegin

-Saf temiz insan
-iyi bir kemalist
-bagnaz kemalist
-Dini bütün Müslüman
-Gayri müslim
-devrimci kömünist
-Ateist
-Agnostik
-Deist
-Nihilist
-Feminist
-Hayat kadini
-Gay
-Lezbi
-Mezhepsiz
-Alevi, kizilbas
-DEASLI, asiri, yobaz
-Pkk, vs
-Demokrat
-Küfürbaz
Yasadiklari ülke ve ortamin parti ve kurulusuna uyum saglamak icin hertür tavizi verebilecek kadar alcaktirlar.Saygi deger forumdaslarin dikkatlerine arz olunur

Not: birazdan maydonoz eksik diyenlerieri görürsaniz, anlayinki yukardaki kiliksizlerdendir
-------------------------------------------------------------------------------------------
Ne demistik
Not: birazdan maydonoz eksik diyenlerieri görürsaniz, anlayinki yukardaki kiliksizlerdendir

Dayanamadi bagnazin biri kendini desifre etti ...YÜRÜ ALCAK PUTPEREST, her pisligi, fetonun döktüklerini yalayan ahmak

Geändert von YigitAdam (14.06.2017 um 00:16 Uhr).
Alt 14.06.2017, 00:15
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
-------------------------------------------------------------------------------------------
Ne demistik

Dayanamadi bagnazin biri kendini desifre etti ...YÜRÜ ALCAK PUTPEREST, git fetonun altina yat!!
ANNANIN KALKTIGI YERi biliyoruz...annandan sonra seni de yatirmislar oraya , g.ötüne yara aldigin söyleniyor ..
Alt 14.06.2017, 00:18
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
ANNANIN KALKTIGI YERi biliyoruz...annandan sonra seni de yatirmislar oraya , g.ötüne yara aldigin söyleniyor ..
Tapanaginin anasinlami karistirdin onun bunun yosmasi...Aynada gördüklerini buraya aktarmana grek yok..ne poh oldugunu burda herkes biliyor artik...konuyu saptiracagini saniyorsun...herkesi kendin gibi ahmakmi sandin köprü alti capulcusu fetonun köpegi
Alt 14.06.2017, 00:23
Benutzerbild von Lara__
Erfahrener Benutzer

Daumen runter

Zitat:
Tapanaginin anasinlami karistirdin onun bunun yosmasi...Aynada gördüklerini buraya aktarmana grek yok..ne poh oldugunu burda herkes biliyor artik...konuyu saptiracagini saniyorsun...herkesi kendin gibi ahmakmi sandin köprü alti capulcusu fetonun köpegi

Annanin reklamini yapa yapa bitirmedin...annani düdükliyenlerin de Dinci Zabaniler oldugu söyleniyor....Babalarinin adini bildigin icin mi "TC kurucusu MUSTAFA KEMAL ATATÜRKE "dü$mansin Yobaz

Nasil hosuna gidiyor dimi Annanin Dinci Zabaniler tarafindan düdüklendigini duymak...Lan anladik,vijdanin yok,imanin yok ,zere kadar namusundami yok $eytanin dölü

Geändert von Lara__ (14.06.2017 um 00:25 Uhr).
Alt 14.06.2017, 00:27
emasculine

Reden Zeig die Fotze Lass Dich gehen!!!!!!!!!!!!!!

Zeig die Fotze Lass Dich gehen!!!!!!!!!!!!!!
Alt 14.06.2017, 00:29
Benutzerbild von Lara__
Erfahrener Benutzer

Standard

hala ortalikta insnaim diye ,erkegim diye dolasiyor göt veren...git as kendini sefil ,kepaze
Alt 14.06.2017, 00:35
Benutzerbild von Lara__
Erfahrener Benutzer

Standard

simdi cikiyorum ,yarin ayni saate gelirim ,sürüngen hayvanlar..

yaratici olun biraz $eytanin bebeleri...bosuna yük etmeyin o tenekeyi vucutunuza
Alt 14.06.2017, 01:06
Erfahrener Benutzer

Standard

Bazilariniz mutlaka farkindasiniz, fakat farkinda olmayanlar icin kisa bir aciklama yapmak istiyorum.

Her havaya giren fetocu alcaklar son yillarda kendilerini degisik islami cemaatlerden gösterdikleri gibi,degisik fikir ve ideolojilerin hovardaliginida yaparak kaos fitne fesat cikarmak icin yitinmaktadirlar.((Tarihte M.kemal ve avaneleride yerine göre her havaya girmis gercek kimliklerini gizlemislerdi))
Bilhassa sosyal medyada sanalin verdigi rahatlikla kamufle olduklarini sanan bu ahmaklar genelde agizlarindan salya akitip hertürlü küfür hakareti rezilligi mubah görmektedirler.bunlar realda karsiniza cikamayacak kadar korkak pisirik kisiliksiz alcaklardir.
Örnegin

-Saf temiz insan
-iyi bir kemalist
-bagnaz kemalist
-Dini bütün Müslüman
-Gayri müslim
-devrimci kömünist
-Ateist
-Agnostik
-Deist
-Nihilist
-Feminist
-Hayat kadini
-Gay
-Lezbi
-Mezhepsiz
-Alevi, kizilbas
-DEASLI, asiri, yobaz
-Pkk, vs
-Demokrat
-Küfürbaz
Yasadiklari ülke ve ortamin parti ve kurulusuna uyum saglamak icin hertür tavizi verebilecek kadar alcaktirlar.Saygi deger forumdaslarin dikkatlerine arz olunur

Ne demistik

Dayanamadi bagnazin biri kendini desifre etti ...YÜRÜ ALCAK PUTPEREST, her pisligi ve fetonun döktüklerini yalayan ahmak, binbir kocali, yetmis kilkli sapik..günde birkac cinsiyet degisen,bir gay bi lezbi, bi bilmem no poh..ibne tapanagi gibi bukalemun alcak münafik tiplemesi bana sürünerek orgazm olmayi deneme bosuna g.. veren, denize girsan bir kova su alirsin.gelisimini tamamlayamamis maymun istahli mahlukun teki oldugunun farkindamisin acaba..HO$T o alcak suratina tükürüyüyorum halen devam diyor ne olacak rezil iste

Zitat:
Annanin reklamini

Geändert von YigitAdam (14.06.2017 um 14:05 Uhr).
Alt 14.06.2017, 22:31
Benutzerbild von Lara__
Erfahrener Benutzer

Standard Hayvan yaratici ol biraz..bunun cevabini dün vermistim iblis

Zitat:

Örnegin

-Saf temiz insan
-iyi bir kemalist
-bagnaz kemalist
-Dini bütün Müslüman
-Gayri müslim
-devrimci kömünist
-Ateist
-Agnostik
-Deist
-Nihilist
-Feminist
-Hayat kadini
-Gay
-Lezbi
-Mezhepsiz
-Alevi, kizilbas
-DEASLI, asiri, yobaz
-Pkk, vs
-Demokrat
-Küfürbaz

Ne demistik

Dayanamadi bagnazin biri kendini desifre etti ...YÜRÜ ALCAK PUTPEREST, her pisligi ve fetonun döktüklerini yalayan ahmak, binbir kocali, yetmis kilkli sapik..günde birkac cinsiyet degisen,bir gay bi lezbi, bi bilmem no poh..ibne tapanagi gibi bukalemun alcak münafik tiplemesi bana sürünerek orgazm olmayi deneme bosuna g.. veren, denize girsan bir kova su alirsin.gelisimini tamamlayamamis maymun istahli mahlukun teki oldugunun farkindamisin acaba..HO$T o alcak suratina tükürüyüyorum halen devam diyor ne olacak rezil iste

$imdi 'de kendini Allahin avukati ilan edti ma'un mü$riki.....Püüüh senin sifatina ,edepsiz ,hayasiz
katran gibi dinin üzerine cömeldiler bu din bezirganlari, ilim,akil düsmani ,$erefsiz yobaz kullandiklari mozot bu ,bu $ekilde yürütüyorlar arabalrini,secdeleri kollarinin altinda dolasir bu pislikler,bunlarin babasi $eytan, bu da $eytan güdücüsü, camiye üye olursam cennete gidecem saniyor iblis,cenneti ahir saniyor, bu donu dü$ük,senin yerin AHIR hayvan..

Bakin islam Dünyasina..
gecmi$ son yillara bakin son 30,40,50 bir bakin...
ne kadar pislik varsa altinda bu dinci yobazlarin imzasi var...

camilerede namazi soyun yapmaktan,
sivas olaylarinda insanlari diri diri yakmaktan,
yurtlarda oglan cocuklarina tecavüze kadr,kadin ticaretine kadar
Erbakna,mercimek olayini hatirlayin,devletin mali tavan etmeye kadar
Yimba$ ,
Denizferi...

Bunlarin hepisinin altinda bu Allahsiz,vijdansiz,imansiz ,yobazlarin imzasi var...

bunlarin birnin altinda atheistin imzasini göstersin bana,$eytanin cocugu..
Allah,Kitap,Din dü$mani bu yobazlar..

o.Cogu Kuran diyorki,bütün insanlik karde$tir..

hepisi ademin cocuklari,ademde topraktan yaratildi..
ja hilakete kardestir,ja da ,din karde$idir diyor...Allah böyle emir etmi$ kuran böyle buyuruyor..

Peki Sen kimsin??? SEn ALLAHIN Cezasi yobaz....

Bu hayvan hala fetö diye aniriyor,LAN g.öt veren Fetöye ne isdedinizde vermedik diyen kimdi? Sayin Fetullah diyordunuz Fetöcü diyenlri vatan haini ilan ediyordunuz o,cocugu...Fetullah ! 15 yil Annanizi m.ikti gikiniz cikmadi...simdimi fark etiniz Yobaz...

Fetöye ne istediniz de vermedik dediniz 15 yildir cktiginiz yere annanizin bilmem neyine koydu..fakir fukaranin hakkini Erdoganla -Fetö yerken gikiniz cikmiyordu..o cocugu seni...
Pkk'ya vere vere doyuramadik dediniz bir 10 yilda onlar cikziginiz yere koydu...

$imdi Vtan sever oldular o cocuklari...

Pislikler sizde yetim kalmis cocuklarin ahi var,dul kalmis kadinlarin ahi var,yasli annalarin ahi var..agzini baglayin,yal saatiniz geldiginde yalinizi yeyin, namazim kazaya kalmasin diye ,yatin yatin kalkin...Maun süresi ni oku...kildiginiz namazlar ettiginiz dualar sizlere lanetli birsekilde geri dönüyor,dinci dinsizler..Allah,Kuran,insan,akil dü$mani sefiller

Geändert von Lara__ (14.06.2017 um 23:02 Uhr).
Alt 15.06.2017, 01:47
Erfahrener Benutzer

Standard

sen git köprü altinda kendine meslek sectigin asli vazifeni icra et, küfür yosmasi...varsa kemalist aga babalarin gelsin , hani o babadan torpilli prof titelli kelli felli kemalistler var ya onlar gelsin !, bircogunu fikir bazinda yerlerde süründürmüs fikir adami var karsinda.SENIN GIBI küfür bazlarin bircogunuda ayaklarimin altini yalayip pohunu yiyim ben yaptim sen yapma dedirten bir ASLAN var karsinda.BEN HICBIR BESERI FIKRIN HOVARDASI OLMADIM.HICBIR PARTI PIRTININ OYUNCAGI ASLA OLMADIM.HELE SENIN DÖKTÜKLERINI YALADIGIN FETO GIBI ERMENI CAKALLARINI; M.KEMAL GIBI SIYONIST USAKLARINI ASLA SAVUNMADIM..bayan nikinle kivirdigin icin seni fazla kale almiyorum..boynuzlu domuz..gelki bayannmisin gaymisin ne poh oldugun belli degil...zan etmaki seni kale alip cevap yaziyorum, burda hergün bircok tebrik mesajlari aldigim forumdaslarin tesvikiyle yaziyorum...Kemalistlerin nekadar bagnaz yobaz fikir yoksunu onun bunun yosmasi olmaya namzet oldugunu senin nezdinde burdaki insanlar görüyor.

onun icin sana senin dilinden cevap verenler cikacaktir.bana bosuna sürtünme istedini alamazsin..sürtük

Zitat:
$imdi 'de kendini Allahin avukati ilan edti ma'un mü$riki.....Püüüh senin sifatina ,edepsiz ,hayasiz
katran gibi dinin üzerine cömeldiler bu din bezirganlari, ilim,akil düsmani ,$erefsiz yobaz kullandiklari mozot bu ,bu $ekilde yürütüyorlar arabalrini,secdeleri kollarinin altinda dolasir bu pislikler,bunlarin babasi $eytan, bu da $eytan güdücüsü, camiye üye olursam cennete gidecem saniyor iblis,cenneti ahir saniyor, bu donu dü$ük,senin yerin AHIR hayvan..

Bakin islam Dünyasina..
gecmi$ son yillara bakin son 30,40,50 bir bakin...
ne kadar pislik varsa altinda bu dinci yobazlarin imzasi var...

camilerede namazi soyun yapmaktan,
sivas olaylarinda insanlari diri diri yakmaktan,
yurtlarda oglan cocuklarina tecavüze kadr,kadin ticaretine kadar
Erbakna,mercimek olayini hatirlayin,devletin mali tavan etmeye kadar
Yimba$ ,
Denizferi...

Bunlarin hepisinin altinda bu Allahsiz,vijdansiz,imansiz ,yobazlarin imzasi var...

bunlarin birnin altinda atheistin imzasini göstersin bana,$eytanin cocugu..
Allah,Kitap,Din dü$mani bu yobazlar..

o.Cogu Kuran diyorki,bütün insanlik karde$tir..

hepisi ademin cocuklari,ademde topraktan yaratildi..
ja hilakete kardestir,ja da ,din karde$idir diyor...Allah böyle emir etmi$ kuran böyle buyuruyor..

Peki Sen kimsin??? SEn ALLAHIN Cezasi yobaz....

Bu hayvan hala fetö diye aniriyor,LAN g.öt veren Fetöye ne isdedinizde vermedik diyen kimdi? Sayin Fetullah diyordunuz Fetöcü diyenlri vatan haini ilan ediyordunuz o,cocugu...Fetullah ! 15 yil Annanizi m.ikti gikiniz cikmadi...simdimi fark etiniz Yobaz...

Fetöye ne istediniz de vermedik dediniz 15 yildir cktiginiz yere annanizin bilmem neyine koydu..fakir fukaranin hakkini Erdoganla -Fetö yerken gikiniz cikmiyordu..o cocugu seni...
Pkk'ya vere vere doyuramadik dediniz bir 10 yilda onlar cikziginiz yere koydu...

$imdi Vtan sever oldular o cocuklari...

Pislikler sizde yetim kalmis cocuklarin ahi var,dul kalmis kadinlarin ahi var,yasli annalarin ahi var..agzini baglayin,yal saatiniz geldiginde yalinizi yeyin, namazim kazaya kalmasin diye ,yatin yatin kalkin...Maun süresi ni oku...kildiginiz namazlar ettiginiz dualar sizlere lanetli birsekilde geri dönüyor,dinci dinsizler..Allah,Kuran,insan,akil dü$mani sefiller
Antwort