| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Vaybee! Futbol Tahmin Yarismasinda yeni sezonun ilk haftasi icin tahminlerinizi bekliyoruz.
Önceki sezonlarda oldugu gibi yine üc dalda birinci secilecektir: 1. Toplam puanlamada 2. Ortalama puanlamada 3. En fazla birinci olanlar Iste 08. haftanin maclari: B.Ş.Ankara-G.Saray Ç.Rize-Malatya F.Bahçe-Denizli D.Bakır-Sakaryaspor A.Gücü-G.Antep İstanbul-Kayserispor Trabzon-Beşiktaş Samsun-A.Sebat Konya-G.Birliği Herkese bol sanslar! airdem & BratPitt & kes |
|
|||
![]() B.Ş.Ankara-G.Saray 1:2
Ç.Rize-Malatya 1:1 F.Bahçe-Denizli 2:0 D.Bakır-Sakaryaspor 2:0 A.Gücü-G.Antep 2:2 İstanbul-Kayserispor 4:0 Trabzon-Beşiktaş 1:2 Samsun-A.Sebat 2:0 Konya-G.Birliği 1:2 |
|
|||
![]() B.Ş.Ankara-G.Saray 1:3
Ç.Rize-Malatya 2:1 F.Bahçe-Denizli 1:2 D.Bakır-Sakaryaspor 1:0 A.Gücü-G.Antep 1:2 İstanbul-Kayserispor 1:1 Trabzon-Beşiktaş 2:0 Samsun-A.Sebat 1:0 Konya-G.Birliği 0:1 |
|
|||
![]() yerde haklisin kes
![]() fazla havalarda ucunca böyle oluyor... fenerin yenmesini isterdim ama böyle bir futbolla da yenmek imkansiz |
|
|||
![]() ben herzaman milli duygularla bakarim maclara!!
galiba yazdigim yazinin son cümlesini okumadin sen veya anlama kapasiten okadar iyi degil... ben fenerbahce oynarsa fenerliyim yabanci takima karsi, bu döneklikse ozaman dönegim, ama fenerbahcenin fanatikleri gibi bir baska türk takimi yabanci takimina karsi oynarken karsi takimi tutmuyorum!!! bu size ders olsun! gercek dönekler galatasaray avrupa sahnelerinde destan yazarken ortaya cikti! ama ben bunu hosgörüyorum... ortada cekememezlik var! |
|
|||
![]() manchester spieler frei rum, ben sinir krizleri gecirdim maca bakarken...
bazi arkadaslar burada benim DÖNEKLIK yaptigimi söylüyor!!!!! Ama ben macta en icten söyleye birimki, fenerbahcenin kazanmasini cok istedim gercekten, cünkü bir fenerbahce taraftari degil, TÜRK oldugum icin, ve birazda ingilizlere karsi nefretim var bunu da söylemek lazim... her türk takimina avrupada sonsuz destek veririm, bugünde gencler ve trabzona !!!!! |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() sizce neolur, kim kazanir hangi skorla??
valla ben saka maka biryana fenerin kadiköyde kazanacagina inaniyorum... bunud da herzaman söyledigim gibi bir fenerli olarak degil, cünkü denizli liyim, bir TÜRK olarak söylüyorum |
|
|||
![]() B.Ş.Ankara-G.Saray 0:4
Ç.Rize-Malatya 2:1 F.Bahçe-Denizli 1:1 D.Bakır-Sakaryaspor 1:2 A.Gücü-G.Antep 2:1 İstanbul-Kayserispor 1:3 Trabzon-Beşiktaş 1:3 Samsun-A.Sebat 3:1 Konya-G.Birliği 2:1 |