| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Ne demisler Cehalet gider Esseklik Baki kalir...
Isbatmi... dann schau dir diese Leute die du gennat hast an... HZ. Muhammedin ölümünden kisa süre sonra Saltanaz yada tanzimat dönemi basladi... kalktilar, iki gruba bölündüler, ondan sonra birbirlerinin kafalarini kirmaya basladilar.... Inkarmi edeceksin YALANMI ???? Vallahi, Billahide dogru..... olay demek Ali Veli olmakla bitmiyor... olay kücüklükten beri aydin bir sekilde yetismekle oluyor.. kaldiki HZ: Muhammede o bölgede herkes inanmadiki..... yani... Halifelige gelince.... Kuranin tabiriyle her insan bir Halifedir..... tüm insanlik birer Halifedirler...... demekki tek bir kisinin Halife falaln secilmesi cok sakincali bir olay... ve hatta sonundada Halifelik kavgasindan bak HZ. Muhammedin en yakin arkadaslari bile cinayet ettiler cinayetlere kurban gittiler.... Demekki Resül bile insani egitmisse ruhta Arabi yada genetik dandiklik yatiyorsa kolay kolay aydin olunmuyor.... |
|
|||
![]() NE ön yargisi... adamlar gercekten böyle sistemler gelistirmisler... adamlari en derinden taniyorum, yillarca bizim oralarda gezip tozdular yasadilar... hatta herkesin yardim edip ettigi bir camiiyi Süloculara baglattirdilar...
Also komm mir bloss nicht mit irgendwelchen Geschichten ich sei dumm oder soo.. Es eht viel mehr um euch Frauen als um mich... mir kann es egal sein |
|
|||
![]() Hem Teufele gelince...
Seytan yada Iblis Allahi red etmiyorki, hatta Allah ile sohbet bile ettikleri Kuranda kesindir ve anlatilamktadir... Seytandan iman sahibi olmayan ve yeterinde Kuran ve Ibrahimi dinlerden bey haber olanlar korkar.... Oysa Seytanin müminlerle isi yoktur.... ama bunu sen nerden bileceksinki |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Patronunuz olmaya talibim.....
Cünkü Kurana göre her insan Halife olduguna göre... sizden daha aydinim daha iyi Kurani ve Sosyo-kültürel hayati biliyorum... Politikadan gayet iyi haberim var... Sizin yeni Baskaniniz olmaya talibim |
|
|||
![]() ne adam olunur nede medeniyet kazanilir....
Sen Türkiyede karalar icinde gezmek istedinde gezme diyenmi oldu... yada Mini etekle gezmek istedinde yasaklayanmi oldu..... Senin kafani Sülocular asitele yikamislar... asla düzelemezsin... sen ancak tenessürde adam olursun... |
|
|||
![]() gerek yok... sadece hilafet yada Islam yada din kelimeleri onu kurtaracak.....
Ne anlar dinlerden Geneisten Sünnetullahtan... usw... Ha bu arada islaminstitut.de deki bir Dr. bayanla Barnabas Incili hakkinda Maillestim... Süleyman Hocanin yazisini referans olrak gösterip görüs talep ettim... Sie sagt auch die meísten Araber sein auch gegen dieses Buch bzw. halten es für deformiert... das nur nebenbei..... Yani sadece bizim uzmanlar demiyor digerlerindede ayni düsünceler varmis |
|
|||
![]() Nur Ol HÜNKARIM !..
![]() |