Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 09.03.2005, 18:59
eniskaya

Standard Konu ben degilim

konu sizsiz... ben kilisede Allaha ibadet ederim... cöldede magradada ve saraydada.... onun icin beni sen ölcü laman sizlere göre mantiksiz olur...

Sen neden Kaplana karsisin onu söyle... adam sizlerden fazla degisik degilki..... Ihr seid eins in dieser hinsicht... also warum dieser Unterschied ??
Alt 09.03.2005, 19:02
eniskaya

Standard Dafür muss er ersmal eine Frau finden

die so ist wie er..... kimbilir Sexte bile Stllunglarin hangisi Kurana uyar hangisi uymaz... die sind alle wirklich so....

Hatta Tuvalet icinde kanunlar, Sex ixinde kanunlar gelistirmisler... und denken das ist Religion und dafür gibt es Lohn.... voll die Asis der Menschehit
Alt 09.03.2005, 19:04
eniskaya

Standard Ben Istiklal Filminde gördüm o tipi

en son Halife.... onu saraydan cikarmaya gelen askerler 2 saat mühlet veriyordu... oda tüm Islam Alemi arkamda hava gazi basiyordu... so ein vollidiot von einem Menschen war das....
Alt 09.03.2005, 19:09
eniskaya

Standard Aber es ist wiklich so gewesen

man sagt nicht umsonst... gib dem Menschen die mAcht und er wird versuchen Gott vom Trohn zu stürzen....

Ich beweise es dir.... schau mal viele denken, das Teufel der wiedersacher von Gott ist und der Teufel versucht Gott vom Trohn zu stürzen...

Und es gibt Teufelsanbeeter, die darauf hinaus sind Gott zu erledigen und vom Teufel gesegnet zu werden......

Das ist eine Menschliches Psychologisch Vorstellung... mit dem Teufel befreundet Gott zu vernichten und sein Reich zu übernehmen.....

Das ist tief in Menschen verankert.... das Böse ist stehst in jedem von uns.....

Verstehst du ungefähr, warum es Kriege intriegen usw. gibt.... und das Weltweit
Alt 09.03.2005, 19:10
eniskaya

Standard Aber es ist wiklich so gewesen

man sagt nicht umsonst... gib dem Menschen die mAcht und er wird versuchen Gott vom Trohn zu stürzen....

Ich beweise es dir.... schau mal viele denken, das Teufel der wiedersacher von Gott ist und der Teufel versucht Gott vom Trohn zu stürzen...

Und es gibt Teufelsanbeeter, die darauf hinaus sind Gott zu erledigen und vom Teufel gesegnet zu werden......

Das ist eine Menschliches Psychologisch Vorstellung... mit dem Teufel befreundet Gott zu vernichten und sein Reich zu übernehmen.....

Das ist tief in Menschen verankert.... das Böse ist stehst in jedem von uns.....

Verstehst du ungefähr, warum es Kriege intriegen usw. gibt.... und das Weltweit
Alt 09.03.2005, 19:52
Benutzerbild von isinsu
isinsu isinsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard sicher

aber ich kann keinen Menschen töten? wieso nicht?? Denkst du alle Menschen können und wollen Kriege führen?? aber klar ist, dass auch solche Menschen eixstent sind.. Die haben den Sinn des Lebens nicht erkannt.. Kranke Seelen..
Alt 09.03.2005, 19:54
Benutzerbild von isinsu
isinsu isinsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard ich habe

kein Foto von ihm im Netz gesehen.. hast du eine entsprechende Seite parat? merak ettim
Alt 09.03.2005, 20:45
eniskaya

Standard Ben sana söleyeyim....

Atatürk ve silah arkadaslari.. Inönü, Cakmak usw.... bunlarin ortak cabalariyla, bu arkadasimizin babasinin bir Türk ve Müslüman olmasi saglanmistir....

Alternativ olamsini cok isteyenlerden arkadasimiz... düsmanligi babasinin Türk oldugunadir.... yoksa Politikadanda fazla haberi yok....

Dinin ne oldugunu, dinin inac degil...sadece Sünnetullahin gercekleri üzerine kuruldugunu bi anlayabilse belki adam olacak... ama olamaz cünkü kafasini Süleymancilar Asitlen yikamislarki, artik adam olmasi mümkün degildir....

Bunlarin kalpleri gözleri Cebrailin dedigibi, Mühürlenmistir.... onlar göremezler....

Birde bu tip insanlar mutsuz insanlardir.... her yönüyle mutsuzlardir, din acisinden Sex acisindan tatminsizdirler usw. usw...... o yüzden baskalarinin ne mutlulugunu nede rahatligini isterler...

Eger ellerinde olsa... Allaha yemin olsunki tüm insanligi kilictan gecirirler....

Bunlarin asil hatasini ben analiz ettim... Allahin o Sünnetullah sisteminde degisiklik olamza ya.... iste o sistemde Zalimin yeri yoktur.... Islam dinide tüm dinlerin belki en ortasi ve Orijinali kalmis ya.. bunlarda Islam kelimesni almislar bas taci etmisler.. ve simdi Allah bizleri diger insanlarin Padisahi yapacak zannediyorlar....

Oysa Allah hak edene verir.... Iste dünyanin Hali böyle...
Alt 10.03.2005, 00:37
Benutzerbild von berlinfatih
berlinfatih berlinfatih ist offline
Neuer Benutzer

Standard Her Müslümanin üzerine FARZ dir

BUGÜN HER MÜSLÜMANA "HİLÂFET"İN KURULMASI İÇİN ÇALIŞMAK" FARZDIR

İslâmî Hilâfet Devleti 1924"de yıkılmasından bugüne kadar İslâm ile yönetimin devlet ve toplumda ortadan kalkmış olmasından; boyunlarında bir halifeye biat olmaksızın üç günden fazla zamanın geçmesinin müslümanlara haram olmasından dolayı aynı şekilde müslümanlara Allah"ın indirdiğinden başkası ile yönetmelerinin ve küfür hükümlerinin üzerlerine tatbikine sükut etmelerinin haram olmasından dolayı, bütün bunlardan dolayı bugün yeryüzünde müslümanların tamamı Allah katında günahkârdırlar ve Allah"ın cezasına müstehak olmaktadırlar. Onlardan ancak Hilâfet"in kurulması, Allah"ın indirdiği ile yönetimin tekrar geri getirilmesi için çalışmaya sarılanlar müstesnadır. Hilâfet Devleti kurulup Allah"ın indirdiği ile yönetim tekrar geri getirilmedikçe müslümanların üzerinden günah kalkmaz.
Alt 10.03.2005, 10:39
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard Alcak da bir mertebedir

seninkisi cukurdur ancak.

kuran rejim seklini beyan etmemis iken nasil olurda sen halifeligin kendisine hurafe diyebilirsin ki? bu isi yapanlar birisi peygamberin en yakin arkadasi ve davanin basinda bulunan, digeri yegeni yine 23 senelik mücadelenin icinde. bunun haricinde sen 50.000 sene kuran ilmi yapmis olsan dahi bir ebu bekir ömer osman ve dahi ali gibi kurani anlaman mümkün olan birsey degil. onlar mallari ve canlari ile bu dava icin küfre karsi mücadele etmis. sen burada deyyus gelmis laf kavgasi yapiyorsun ve utanmadan bu insanlara dil uzatiyorsun.

her ne kadar inancsizligin ile kibir ve riyakarligin seni cehalet batakliginda bogmus ise de, insan bir koskocaman islam tarihinin en büyüklerine karsi edep ile karsilik verir.

ilim bir nokta idi cahiller onu büyülttü.
Antwort