| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() olsun Essek.... tamammi....
Bizim tpimizden kariyerimizden egitimimizden ve Ruhani yapimizdan sikayetimiz yok... En büyük Essek, baskasina Essek diyendir.... |
|
|||
![]() Kurandaki dinmi ??????
HIc düsündünmü ????? Öyle burada Süleymancai ve Erbakanci manyaklari gibi bagirip cagirmanin Alemi yok.... Dinde uzmansa görüsünü bildir, uzman degilsen kendini egit.... |
|
|||
![]() Ben Türküm... arkadas...
Asaletimle Tarihimle, kurtulus savasimla Basbakanimizla din uzmanlarimizla, Atatürkümüzle ve egitim seviyemizle ve ayni zamanda Demokrasimizle gurur duyuyorum.... Begenmiyorsan devletimizi terk edebilirsin..... |
|
|||
![]() olmussun... Bektasilik usw.... bunlar seni kurtarmaz ve huzura erdirmez...
Huzura erdiren ancak egitim sonrasi Kurndaki dindir... Hem tam anlamiyla Özgürlükde yoktur... sorun Özgürlük degil... erkeklerin cogunun evde siddet uygulamasi yada tam anlamiyla MAGANDA ve KIRO erkek olamalaridir..... Jedem das seine |
|
|||
![]() cünküp sizlerin sevgisine sevkatine yada baska bir seyine ihtiyacimiz yok.....
Biz ne oldugumuzu ve ne yapmamiz gerektigini cok iyi biliyoruz.... ya siz ??? |
|
|||
![]() bileceksin... site dindeki ayni sorunda burada yatiyor...
Herkes kendi sahsi menfaati seklinde Allah SIRK kosuyor |
|
|||
![]() Wacht auf Leute, sei es Alevilik, Sünnilik, Bektasilik, Süleymancilik, Erbakancilik, Yasarcilik, yada Ahmed Hulusicilik...... das alles sind IEOLOGIEN...
Her bir kim bunlarin pesinden kayitsiz sartisz kosarsa o tamamiyle MÜRID olur..... Oysa Müslümanlikta Müridlik tutsaklik ve CEHALET yok ve yaksaktirda...... O yüzden kimse burada kendi Ideolojisinin REKLAMINI yapmasin....... Konu din ise Kurandan bahsedelim.... tabi okumus ve Tefsir yada Ilmihallerle ve ayni zamanda Ehli kitabida artastirarak, tüm Dinlerin ORTAK TREOLOJISINI ANLAYARAK kendini yetistirmisse........ Allah size Alicimisin Velicimisin yada Sülücomusun sormaz...... onun icin birakin bu gibi Sacma sapanliklari..... DIN ARIYORSANIZ TÜM DINLERIN TEOLOJISINI ARASTIRIP, KURANDAKI DINE KULAK VERIN...... Olay bu kadar basittir..... ama anlayana |
|
|||
![]() cünkü sizlerin sevgisine sevkatine yada baska bir seyine ihtiyacimiz yok.....
Biz ne oldugumuzu ve ne yapmamiz gerektigini cok iyi biliyoruz.... ya siz ??? hierauf reagieren |