| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ...sen bu soruyu en iyisi git Diyanet Isleri baskanligina bir mail atarak sor... Yoksa burdaki bu iki adam seni mazallah DINDEN de CIKARIR...
|
|
|||
![]() Bağdat´ta bir çocuk
kafasını füze kopardı askerin elinde makinalı tüfek çocuğun gözleri sordu askere Senin çocuğun yok mu? Basra´da bir adam kaçıyor yalın ayak tarlalarda ölümden hayata misket bombaları taradı adamı pilot görmedi bile adamın yaşama hasretini Kerkük´te bir kadın karnında bebeği hançerler sapladılar kadının yüreğine hoş geldin demokrasi! ne kadar da uzun beklediler seni ölüler... Yazarini bilmiyorum :-(( |
|
|||
![]() Busenede Haci Bektasta yapilacak senliklere hangi macco Kürt sarkicilarinin katilacagini bilen varmi.
Aleviler birlesiyor kahpe düzene gereken dersi tekrar Haci Bektasi Veli Senliklerinde verecegiz. |
|
|||
![]() burda kürt alevi,lerine yalakacilik yapan Türk demokratlar okumasin bu siirini basina tas yagar sonra?
|
|
|||
![]() kadinlara özgürlükkkk ahhh özgürlükkk
|
|
|||
![]() ama artik icmiycem türk ickisi ben Rus wotkasi dede lerimize tavsiye ediyorum daha iyi kafa yapiyor hem atatürk denen fasiste o ickiden aliyordu.
|