Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Lifestyle

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 11.03.2013, 15:57
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Herrlichkeit Beitrag anzeigen
nereye el atsan sana bir tokat atiliyor.

en agir tokadi kendi hayatindan yiyorsun ama farkinda bile degilsin.

benim kimseyle bulusma derdim yok, arkadaslik arayisim hic yok.

sen ya arkadas ariyorsun yada kadinlardan umudunu kestin erkek aramaktasin.

teklif icin tesekkür ederim ama istemem. simdi reddedildigin icin yine deli danaya dönme lütfen.

CV Lastoş
yas: 40
egitim: 0 (sifir)
meslek: 0 (sifir)
hayal gücü: 100
ev / iş / aş: 0 (sifir)
yer: ankara ailesinin yaninda yasayan

ilgisini ceken bayanlar varsa lütfen burada belirtsin.

Bak sana göre kücük bir lokmayim. Cevren genismisti ya hani, gel o cevreni kullan ve bir program yaptir.
Böyle birisinden 100.000 fark yiyecegini sanmiyorsun degil mi? Gel o zaman korkun ne?
Alt 11.03.2013, 16:03
Benutzerbild von Herrlichkeit
Herrlichkeit Herrlichkeit ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Bak sana göre kücük bir lokmayim. Cevren genismisti ya hani, gel o cevreni kullan ve bir program yaptir.
Böyle birisinden 100.000 fark yiyecegini sanmiyorsun degil mi? Gel o zaman korkun ne?
sana program yaptiracagim? daha neler lastoş.

git baska kapiya egitimsiz mesleksiz cahil hayalperest arkadasim.

ben parami ihtiyaci olan insanlarla paylasmayi severim ama senin gibi 40liklara acimam.

kendin ettin kendin düstün. simdi de cikip aglayip sizlayip iyilik bekleme.

benden tavsiye hayatinda bir ilk olsun ve calismaya basla, belki 30 yil sonra birikimlerinle kendine program yaptirirsin.
Alt 11.03.2013, 16:13
the_last_time

Standard

Zitat:
sana program yaptiracagim? daha neler lastoş.

git baska kapiya egitimsiz mesleksiz cahil hayalperest arkadasim.

ben parami ihtiyaci olan insanlarla paylasmayi severim ama senin gibi 40liklara acimam.

kendin ettin kendin düstün. simdi de cikip aglayip sizlayip iyilik bekleme.

benden tavsiye hayatinda bir ilk olsun ve calismaya basla, belki 30 yil sonra birikimlerinle kendine program yaptirirsin.

Anlasilan seninle beraber kiz tavlamaya cikamayacagiz haaa.. Bende senin yaninda nispetten Pelin Batu'yu tavlayacaktim ve bu hazin verdigi keyfini cikaracaktim ama nerdee.. Seni gidir oyun bozar seni.. Ne tv'ye geliyorsun ne de sokakta karsima cikiyorsun.. Ayni Recep Tayyip Erdogan'nin Kemal Kilcdaroglu'nun TV-duellosundan kactigi gibi kaciyorsun ya.. Öff bee öfff..
Alt 11.03.2013, 16:23
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Anlasilan seninle beraber kiz tavlamaya cikamayacagiz haaa.. Bende senin yaninda nispetten Pelin Batu'yu tavlayacaktim ve bu hazin verdigi keyfini cikaracaktim ama nerdee.. Seni gidir oyun bozar seni.. Ne tv'ye geliyorsun ne de sokakta karsima cikiyorsun.. Ayni Recep Tayyip Erdogan'nin Kemal Kilcdaroglu'nun TV-duellosundan kactigi gibi kaciyorsun ya.. Öff bee öfff..
Bak lastoş sana yine ders vereyim.

bekarlar kadinlarla tanisma umudunda olur. (egitimsiz kültürsüzler tavlar)
sen bekar olduguna göre alani sana biraktim buyur sec begen ama karsindaki seni begenecekmi onu düsün derim.

daha iki gün önce cok sert bir reddedilmeyle karsi karsiya kaldigini hatirlatayim.

ben o amacla ne tv'de kadinla tanismak isterim nede sokakta.

böyle seyler coluk cocuk sahibi olan insanlara yakismas, ama senin zihniyetinde tabiki herkes özgür ve bu tür hareketler normal ama benim dünyamda bunlar yok.

ama yinede senin carpik zihniyetine saygi duyuyorum.
sana aramakta ve aranmakta bol sans diliyorum ve birgün pisman olur izdivaca gitmek istersen sana yardimci olurum.
Alt 11.03.2013, 16:35
the_last_time

Standard

Zitat:
Bak lastoş sana yine ders vereyim.

bekarlar kadinlarla tanisma umudunda olur. (egitimsiz kültürsüzler tavlar)
sen bekar olduguna göre alani sana biraktim buyur sec begen ama karsindaki seni begenecekmi onu düsün derim.

daha iki gün önce cok sert bir reddedilmeyle karsi karsiya kaldigini hatirlatayim.

ben o amacla ne tv'de kadinla tanismak isterim nede sokakta.

böyle seyler coluk cocuk sahibi olan insanlara yakismas, ama senin zihniyetinde tabiki herkes özgür ve bu tür hareketler normal ama benim dünyamda bunlar yok.

ama yinede senin carpik zihniyetine saygi duyuyorum.
sana aramakta ve aranmakta bol sans diliyorum ve birgün pisman olur izdivaca gitmek istersen sana yardimci olurum.
Yok olmadi, ben senin konustugun ve anladigin dilde yaziyorum Mülltoni.. Sen Puff'a giderken iyi de ben tavlamak dersem mi birden terbiyeni hatirliyorsun? Hic olmadi. Bir Azzi Toni'ye yakisir hal degil bu..

OnMyOwn'a gelince onun da dedigi gibi o zaten ciddi bir davet degildi. Ben su Türkiye'deyim, gel dese bir hayli ertelemek zorunda kalirdim..
Hem OnMyOwn'la biz burda siir, müzik ve edebiyat arkadasiyiz. Herkesle sevgili olunacak diye bir sey yok.. Sen OnmyOwn la bana bakma..

Askin da yasi olmaz. Seni gibi niceleri var, zorla akrabasiyla evlendirilip ve distan gülümsese de ve disariya yönelik mutlu bir aile tablosu cizse de ama icinde mutsuzluktan depressiyonlara girenler..
Puff'a gidecegine sana "onurlu" bir sekilde bir kadinla beraber olunmayi ögretirim. Dedigin gibi ögrenmenin yasi yok..

Geändert von the_last_time (11.03.2013 um 16:39 Uhr).
Alt 11.03.2013, 16:42
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Yok olmadi, ben senin konustugun ve anladigin dilde yaziyorum Mülltoni.. Sen Puff'a giderken iyi de ben tavlamak dersem mi birden terbiyeni hatirliyorsun? Hic olmadi. Bir Azzi Toni'ye yakisir hal degil bu..

OnMyOwn'a gelince onun da dedigi gibi o zaten ciddi bir davet degildi. Ben su Türkiye'deyim, gel dese bir hayli ertelemek zorunda kalirdim..
Hem OnMyOwn'la biz siir ve edebiyat arkadasiyiz. Herkesle sevgili olunacak diye bir sey yok.. Sen OnmyOwn la bana bakma..

Askin da yasi olmaz. Seni gibi niceleri var, zorla akrabasiyla evlendirilip ve distan gülümsese de ve disariya yönelik mutlu bir aile tablosu cizse de ama icinde mutsuzluktan depressiyonlara girenler..
Puff'a gidecegine sana "onurlu" bir sekilde bir kadinla beraber olunmayi ögretirim. Dedigin gibi ögrenmenin yasi yok..
seni simdi hayal kirikligina ugratirdim ama o kisiye söz verdigim icin bu konuda detaylara girmek istemiyorum.

ama o kisi senin dahada rezil olmadan bu olaydan cikmani ve benim seni bu konu ilme ezmemem icin sana sans verdi. sende bunun arkasina siginarak sakaydi ciddi degildi diyerek siyirma cabasindasin.

bu kadar yeter daha derine girmiyorum cünkü sözüm var.

insallah ne kadar cahil oldugnu anlamissindir ve bu siir ve edebiyat hikayelerini unutursun

bak lastoş bizim yörelerde akrabalr evlenmez. bizde akraba cocuklari abi kardes gibidirler.
ama herkesi kendin gibi zannettigin icin ve ic anadoludan oldugun icin seni anlayisla karsiliyorum.

her yörenin adetleri baskadir. bak sizde dans ederek günah cikartiyorlar ben onu bile yadirgamiyorum. böyle seyleri hosgörü ile karsilarim. ama sizin yörelerde yaygin olan akraba evliligini tavsiye etmem.

sakatliklar ortaya cikabiliyor,
akraba cocuklari daha basarisiz oluyor,
genelde daha egitimsiz oluyorlar. v.s.
Alt 11.03.2013, 16:51
the_last_time

Standard

Zitat:
seni simdi hayal kirikligina ugratirdim ama o kisiye söz verdigim icin bu konuda detaylara girmek istemiyorum.

ama o kisi senin dahada rezil olmadan bu olaydan cikmani ve benim seni bu konu ilme ezmemem icin sana sans verdi. sende bunun arkasina siginarak sakaydi ciddi degildi diyerek siyirma cabasindasin.

bu kadar yeter daha derine girmiyorum cünkü sözüm var.

insallah ne kadar cahil oldugnu anlamissindir ve bu siir ve edebiyat hikayelerini unutursun

bak lastoş bizim yörelerde akrabalr evlenmez. bizde akraba cocuklari abi kardes gibidirler.
ama herkesi kendin gibi zannettigin icin ve ic anadoludan oldugun icin seni anlayisla karsiliyorum.

her yörenin adetleri baskadir. bak sizde dans ederek günah cikartiyorlar ben onu bile yadirgamiyorum. böyle seyleri hosgörü ile karsilarim. ama sizin yörelerde yaygin olan akraba evliligini tavsiye etmem.

sakatliklar ortaya cikabiliyor,
akraba cocuklari daha basarisiz oluyor,
genelde daha egitimsiz oluyorlar. v.s.
Ne sansi lan Mülltoni? Sans programina mi katildik? O kafandaki duydugun sesi kis ve ne dedigine inanma. Sazi sözü bos ver sen. Sizin oralarda anlasilan sözün degeri yok. Anlatta biraz güleyim, fantezilerinden bakalim daha neler cikiyor..

Bizim orda asil akraba evliklerine hos gözle bakmazlar. Benim baba tarafim asli Kafkasya göcmeni ve annem de Afsar Türkemeni dir.. Bende akrabalik yok Allah'a sükür. ama sende oldugunu burda birisi var, sana bir kac kere hakaret etmisti, o bunlari yazmisti bana, senin ne mal oldugunu..

Dans etmeye gelince.. Severim halk oyunlarini, Yunanistan gittim orda bile bizim halk oyunlarini gördüm.. Dans güzel bir seydir. Sirf Recep Tayyip Erdogan ve Emine Erdogan el ele tutusup bir yaz aksami dans etmekdikleri icin, sirf Ermeni kökenli Cumhurbaskanimiz 14 yasindaki bir kizla evlenipte böyle seyleri yasamadigi icin siz de onlari örnek aldiginiz icin böyle güzel seylerden yoksun yasiyorsunuz diye, güzele simdi cirkin mi denmesi lazim...

Bu yasaklardan kurtulun artik ve özgür bireyler olun. O zaman yalana dolana, iftiraya basvurmaniza gerek kalmaz...
Alt 11.03.2013, 17:05
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Ne sansi lan Mülltoni? Sans programina mi katildik? O kafandaki duydugun sesi kis ve ne dedigine inanma. Sazi sözü bos ver sen. Sizin oralarda anlasilan sözün degeri yok. Anlatta biraz güleyim, fantezilerinden bakalim daha neler cikiyor..

Bizim orda asil akraba evliklerine hos gözle bakmazlar. Benim baba tarafim asli Kafkasya göcmeni ve annem de Afsar Türkemeni dir.. Bende akrabalik yok Allah'a sükür. ama sende oldugunu burda birisi var, sana bir kac kere hakaret etmisti, o bunlari yazmisti bana, senin ne mal oldugunu..

Dans etmeye gelince.. Severim halk oyunlarini, Yunanistan gittim orda bile bizim halk oyunlarini gördüm.. Dans güzel bir seydir. Sirf Recep Tayyip Erdogan ve Emine Erdogan el ele tutusup bir yaz aksami dans etmekdikleri icin, sirf Ermeni kökenli Cumhurbaskanimiz 14 yasindaki bir kizla evlenipte böyle seyleri yasamadigi icin siz de onlari örnek aldiginiz icin böyle güzel seylerden yoksun yasiyorsunuz diye, güzele simdi cirkin mi denmesi lazim...

Bu yasaklardan kurtulun artik ve özgür bireyler olun. O zaman yalana dolana, iftiraya basvurmaniza gerek kalmaz...
lastoş lütfen yine anani babani burada reklam malzemesi yapma.

hic sevmem böyle tipleri, ulu orta baska erkeklerin önünde anam böyle anam söyle diyerek amacladiklari seyi merak etmek bile istemem.

ama sizin yörede adet oldugu icin yine hosgörü ile karsiliyorum.

dedigim gibi ic anadoluda daha yaygin olup ama bunu kabullenmekte zorlananlar var.

genelde bu akraba evliliklerin cocuklari egitimsiz oluyor.

ve bizim en büyük düsmanimiz cahilliktir.

ps. ben nasil hosgörü ile karsiliyorsam sende bunu göz önünde tutarak annenin reklamini birak. senin eski dostun yusuf bana bu huyunu anlatmisti ama inanamamistim.

sana daha ögretecek cok konu var adam adim adim ilerleme kaydedecegiz.
Alt 11.03.2013, 17:27
the_last_time

Standard

Aslinda egitimsiz olan sen ve tayfandir yoksa koskoca bir Ilahiyatci'ya, sayin Prof. Dr. Yasar Nuri Öztürk'e yok kasar di filandi diye hakaret etmezdin.
Senin soyunu sopunu bilmiyorum, ama Türk olmadigin belli. Bizde anaya ve kadina saygi adettendir. Bu Islam öncesi de böyle idi ve Türk Oguz Boylarinin Islama gecmesiyle de böyle kaldi. Bizde cennet annelerin ayaklarinin altindadir. Ananin bastigi cücük ölmez derler, anne bizde kutsaldir. Evet Ic Anadolu insani bir farklidir. Mert'tir, özü sözü birdir. IC ANADOLU YIGIDIN HARMAN OLDUGU YERDIR Misafir severdir. Bizim büyüklerimiz evde yemek yaptirirken hep bir ögün daha fazla yaptirirlardi, olabilir de bir Tanri misafiri gelir diye..
Rahmetli pehlivan dedem her zaman derdi, düsmanin da olsa bir mertten korkma, cünkü mertlik ve terbiyisi geregi yigit gibi davranir. Namertlerden kork derdi..
Ama anlasilan sizde öyle degilmis, anaya bile bi naho$ gözle bakan zihniyet, bacidan ne anlar, ya da teyzesinin kizindan, ya da halasinin, dayisinin, amcasinin kizindan..

Icimden seni bagislamak gelmisti ama senin gibi kani bozuklar bagislananacak insanlar degil... Sen sirf bi Allah bir dedigin inandirici. Onu insanlar bildigi icin.. Kani, soyu sopu bozuk türkümsüler, tükürümsüler...
Alt 11.03.2013, 17:41
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Aslinda egitimsiz olan sen ve tayfandir yoksa koskoca bir Ilahiyatci'ya, sayin Prof. Dr. Yasar Nuri Öztürk'e yok kasar di filandi diye hakaret etmezdin.
Senin soyunu sopunu bilmiyorum, ama Türk olmadigin belli. Bizde anaya ve kadina saygi adettendir. Bu Islam öncesi de böyle idi ve Türk Oguz Boylarinin Islama gecmesiyle de böyle kaldi. Bizde cennet annelerin ayaklarinin altindadir. Ananin bastigi cücük ölmez derler, anne bizde kutsaldir. Evet Ic Anadolu insani bir farklidir. Mert'tir, özü sözü birdir. IC ANADOLU YIGIDIN HARMAN OLDUGU YERDIR Misafir severdir. Bizim büyüklerimiz evde yemek yaptirirken hep bir ögün daha fazla yaptirirlardi, olabilir de bir Tanri misafiri gelir diye..
Rahmetli pehlivan dedem her zaman derdi, düsmanin da olsa bir mertten korkma, cünkü mertlik ve terbiyisi geregi yigit gibi davranir. Namertlerden kork derdi..
Ama anlasilan sizde öyle degilmis, anaya bile bi naho$ gözle bakan zihniyet, bacidan ne anlar, ya da teyzesinin kizindan, ya da halasinin, dayisinin, amcasinin kizindan..

Icimden seni bagislamak gelmisti ama senin gibi kani bozuklar bagislananacak insanlar degil... Sen sirf bi Allah bir dedigin inandirici. Onu insanlar bildigi icin.. Kani, soyu sopu bozuk türkümsüler, tükürümsüler...
konudan konuya atliyorsun lastoş,
ben sana lütfen internette anneni karistirma diyorum sen hala dans ederim diyorsun.

bizde annenin degeri yüksek oldugu icin internette reklamini yapmayiz. o kadar degerlidir.
öyle ulu orta malzeme etmeyiz.

ama dedigim gibi sizin tarikatta bu dogru zannedildigi icin saygi duyuyorum. eskiler bilmedigi icin bu hatayi yapardi ama yenilerde cahil olursa bu hatayi devam ettirir.
onun icin ilk EGITIM EGITIM EGITIM.

gelelim yasar nuri öztürk'e
eski esi bunu aldatirken yakaladiginda eski esine etmedigi küfür kalmadi.
kadini deli ilan etti.
kadina yapmadigi serefsizlik kalmadi.

ama aradan 1 sene gecmeden ayni o kadinin dedikleri cikti.

ne demisti eski esi? "beni sekreteriyle aldatiyor. daha öncelerde aldatmalari olmustu ama affetmistim. yasar nuri disarida hocayim diyor ama yillardir hicbir sekilde bir hocaya yakisir hayati yok."

bu olaylardan 1 yil sonra yasar nuri sekreteriyle evlendi

evet kendisinden 40 yas kücük sekreteriyle evlendi!!!!

bu yas farkini soranlara fetva getirir: "bir kadin erkegin yasinin yarisi ve ondanda 5 yil cekmeli. o yasta bayan almasi hayirlidir demisti."

bu sözler lastoş ve tarikatini sevindirdi. lastoş 40 / 2 - 5 = 15 diyerek sevincten deli oldu.
o gün bu gün 15 yasinda doktor kiz ariyor

arkadaslar kasar nuri öztürk hakkinda bilgi edinmek isteyenler icin baska konu acip orada detayli sekilde bu adami anlatabilirim.
Antwort