| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() dün baktigim macta gercekten bastan cok güzel oynayan trabzon, macin sonralarina dogru teknik direktörümüzün vaktinde müdahele etmemesi yüzünden civiklasti...
cok güzel bir performans ortaya koyan trabzonspor 3:0 öne gectikten sonra tipik türk futbolunu aratmayan bir davranisla komple geri cekildi, ve arkadaslar sunu itiraf etmeliyiz, biz yani türkler hicbirzaman acik bir skorla öndeyken geriye cekilerek rakibin gol yollarini kapatamayiz, simdiye kadar kim yapabildi bunu bilmiyorum. ister galatasaray olsun, ister besiktas, fenerbahce veya trabzonspor, nezaman öndeyken geriye cekildiysek, nezaman rakibi kendi sahamizda kabul ettiyse iste ozaman rakibin organize futboluyla karsi bir gol yiyoruz... bu kacinilmaz. trabzon A.bilbao macinda 3:0 öndeyken hizli kontra ataklara devam edilmeliydi, ve bilbao nun antrenörünün oyuna zamaninda koydugu hücuma yönelik futbolculara karsi bizimde oyuna oyuncu koymamiz gerekirdi, taze kan lazimdi sahaya. ama yinede en azindan galip geldik.buna sevindim. |
|
|||
![]() Diyarbakirspor - Denizlispor 1:2
Sa 18.09.04 B.B. Ankaraspor - Sakaryaspor 1:1 Konyaspor - Akcaabat Sebatspor 0:2 Samsunspor - Istanbulspor 1:0 Fenerbahce Istanbul - Malatyaspor 3:0 So 19.09.04 Trabzonspor - Gaziantepspor 2:1 Caykur Rizespor - Kayserispor 3:2 MKE Ankaragücü - Genclerbirligi 1:2 Besiktas Istanbul - Galatasaray Istanbul 2:3 |
|
|||
![]() bir türk olarak gurur duydum fenerbahce ile.
o ne atmosferdi, tribünlerin karsilikli "sari" "lacivert" "en büyük" "fenerbahce" atismalari bir baska esi olmayan ve tek kelime ile muhtesemdi. Fenerbahce ye ve diger türk takimlarina basarilar dilerim. |
|
||||
![]() weil...
hakan ein tor schießt weil gs im form ist weil murat sahin im tor ist weil besiktas keine richtige erste 11 hat weil es auch mal zeit wird in inönü zu gewinnen und vor allem..weil galatasaray besser als besiktas ist ![]() bakalim dogru olacakmi hehe |