Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 17.12.2009, 22:32
Benutzerbild von ot
ot ot ist offline
Erfahrener Benutzer

Daumen runter

Zitat:
Zitat von Virtual_Reality Beitrag anzeigen
Keine Sorge es gibt weder ein Gesprächsbedarf mit der unixxx noch sonst irgend etwas zu klären. Wenn sie auch etwas auf sich hält, dann darf sie weder Dich noch etwas über Dich in ihren künftigen Beiträgen thematisieren..

Du bist der Mann, Du musst den ersten Schritt machen, hast Du Dich bei ihr gemeldet? Bei der Rhizome meine ich
sen tam igrenc bi freak sin!!!

ähhhh!!! ich dachte es gibts nur frauen mit solchen charkteren!!

sende bi anormalik var ama,,,,
ne oldugnu cikaramadim!!

belkide gaysin..kim bilir,,
Alt 17.12.2009, 22:40
Virtual_Reality

Standard

Zitat:
Zitat von ot Beitrag anzeigen
sen tam igrenc bi freak sin!!!

ähhhh!!! ich dachte es gibts nur frauen mit solchen charkteren!!

sende bi anormalik var ama,,,,
ne oldugnu cikaramadim!!

belkide gaysin..kim bilir,,
Ne oldu sana anlamadim dogrusu? Yav böyle seylerle insanlar sevap isler. Nerden aldiysan bu sözü, sende beni freaklikle sucluyorsun. Baslarim freakine de frikikine de. Ben diyorum Canakkale Bogazi sen diyorsun yandi götümün agzi.

Fazla merakli olma. Ne gelirse kadina meraktan gelirmis Merakli Melahat, benim cinsel tercihim kadinlardan yanadir. Ama sen benim cinsel tercihimin tatmin edici tadina varamayacaksin güzelim. Hayat yesilcam filmlerinden ibaret degildir. Her zaman mutlu son yoktur. Vazgec sen bu tek yönlü kara sevdandan yavv :-)) Tek yönlü yollarin sonu hüsrandir. Sana daha kac kere tekrarlayacagim, ben bilgisizim, ben görgüsüzüm, ben duygusuzum, ben oturmasini kalkmasini bilmem. Ben catalli bicakli yemek yemem. Elle yemek yenilmeyen sofraya ben bagdas kurupta oturmam... Ben senin dünyana ayak uyduramam. alla allaaa
Ha nickimin anlamina gelince, Mevlana'nin sözünden, ya oldugun gibi görün, ya da göründügün gibi ol, esinlenerek sectim...Mevlana'da mi bir freakti ?
Bi yandan, benim yazilarimi okumayacagindan dem vuruyorsun diger yandan bana dalasmak ve bulasmak icin elinden geleni ardina koymuyorsun.. Bu ne terhis bu ne lahana yavv?

Geändert von Virtual_Reality (17.12.2009 um 22:51 Uhr).
Alt 17.12.2009, 22:48
unixxx

Standard

Du bist von Mevlana genauso weit entfernt wie Madonna von der jüdischen Kabbala.
Alt 17.12.2009, 22:54
Virtual_Reality

Standard

Zitat:
Zitat von unixxx Beitrag anzeigen
Du bist von Mevlana genauso weit entfernt wie Madonna von der jüdischen Kabbala.
Isevi Musevi Muhammediler
Dogu bati güney hem kuzeyliler
Gercekler öncüsü bunca Veliler
Daglar buzlu yollar kar demesinler....

kar demesinler..Kar demesinler...Tekrarliyorum kar demesinler... *pfeif*pfeif* lalala
Alt 17.12.2009, 22:58
unixxx

Standard

Motzkiyi geciyorsun haberin olsun.
Alt 17.12.2009, 23:04
Virtual_Reality

Standard

Zitat:
Motzkiyi geciyorsun haberin olsun.
Ali Cemali der insan olasýn
Ýnsanlýk vasfýnda yerin bulasin
insan ektigini bicer bilesin
Dogru görenlere kör demesinler

Dogru görenlere kör demesinler kör demesinler... *pfeifpfeif* lalallalaa
Alt 17.12.2009, 23:08
unixxx

Standard

Motzkinin yetmisinci nickisin herhalde. Sana söyleyecegim bir tek söz var;

Gerizekali!

Geändert von unixxx (17.12.2009 um 23:40 Uhr).
Alt 17.12.2009, 23:15
Virtual_Reality

Standard

Zitat:
Motzkinin yetmisinci nickisin herhalde. Sana söylüyecegim bir tek söz var;

Gerizekali!
Iyi geceler unixxx
Alt 18.12.2009, 00:30
Benutzerbild von ot
ot ot ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Ne oldu sana anlamadim dogrusu? Yav böyle seylerle insanlar sevap isler. Nerden aldiysan bu sözü, sende beni freaklikle sucluyorsun. Baslarim freakine de frikikine de. Ben diyorum Canakkale Bogazi sen diyorsun yandi götümün agzi.

Fazla merakli olma. Ne gelirse kadina meraktan gelirmis Merakli Melahat, benim cinsel tercihim kadinlardan yanadir. Ama sen benim cinsel tercihimin tatmin edici tadina varamayacaksin güzelim. Hayat yesilcam filmlerinden ibaret degildir. Her zaman mutlu son yoktur. Vazgec sen bu tek yönlü kara sevdandan yavv :-)) Tek yönlü yollarin sonu hüsrandir. Sana daha kac kere tekrarlayacagim, ben bilgisizim, ben görgüsüzüm, ben duygusuzum, ben oturmasini kalkmasini bilmem. Ben catalli bicakli yemek yemem. Elle yemek yenilmeyen sofraya ben bagdas kurupta oturmam... Ben senin dünyana ayak uyduramam. alla allaaa
Ha nickimin anlamina gelince, Mevlana'nin sözünden, ya oldugun gibi görün, ya da göründügün gibi ol, esinlenerek sectim...Mevlana'da mi bir freakti ?
Bi yandan, benim yazilarimi okumayacagindan dem vuruyorsun diger yandan bana dalasmak ve bulasmak icin elinden geleni ardina koymuyorsun.. Bu ne terhis bu ne lahana yavv?
yuhahahahahahahahahahahahahaha!!!!

bi erkek bukadar mi igrenc yazar!!!!
tabiii,,,, erkekliginden bi süphe varsa,,,,,,,,

yaw,,,, sen ayni aydin gibi konusuyorsun,,,,yuhahahahahaha!!!!

Geändert von ot (18.12.2009 um 00:35 Uhr).
Alt 18.12.2009, 00:55
getuerkt

Standard

Zitat:

absolut einen an der klatsche!
Antwort