| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ähhhh!!! ich dachte es gibts nur frauen mit solchen charkteren!! sende bi anormalik var ama,,,, ne oldugnu cikaramadim!! belkide gaysin..kim bilir,, |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Fazla merakli olma. Ne gelirse kadina meraktan gelirmis ![]() ![]() Ha nickimin anlamina gelince, Mevlana'nin sözünden, ya oldugun gibi görün, ya da göründügün gibi ol, esinlenerek sectim...Mevlana'da mi bir freakti ? ![]() Bi yandan, benim yazilarimi okumayacagindan dem vuruyorsun diger yandan bana dalasmak ve bulasmak icin elinden geleni ardina koymuyorsun.. Bu ne terhis bu ne lahana yavv? ![]() Geändert von Virtual_Reality (17.12.2009 um 22:51 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Du bist von Mevlana genauso weit entfernt wie Madonna von der jüdischen Kabbala.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Dogu bati güney hem kuzeyliler Gercekler öncüsü bunca Veliler Daglar buzlu yollar kar demesinler.... kar demesinler..Kar demesinler...Tekrarliyorum kar demesinler... *pfeif*pfeif* lalala ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Motzkiyi geciyorsun haberin olsun.
|
|
|||
|
|||
![]() Ali Cemali der insan olasýn
Ýnsanlýk vasfýnda yerin bulasin insan ektigini bicer bilesin Dogru görenlere kör demesinler Dogru görenlere kör demesinler kör demesinler... *pfeifpfeif* lalallalaa ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Motzkinin yetmisinci nickisin herhalde. Sana söyleyecegim bir tek söz var;
Gerizekali! Geändert von unixxx (17.12.2009 um 23:40 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bi erkek bukadar mi igrenc yazar!!!! tabiii,,,, erkekliginden bi süphe varsa,,,,,,,, yaw,,,, sen ayni aydin gibi konusuyorsun,,,,yuhahahahahaha!!!! Geändert von ot (18.12.2009 um 00:35 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|