Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 23.05.2013, 18:17
Benutzerbild von Billy73
Billy73 Billy73 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus Beitrag anzeigen
Kürtçülüğün 19 Mayis ile ne alakasi var? Ac bir baslik git orada propagandani yap. Amacin Türklüğü yermek.

Kürtce dil kurslari acildi: Kürtler dahil kimse gitmiyor.
Kürtce yayin yapan TV'ler acildi: Kimse izlemiyor.
Okullarda Kürtçe secmeli ders yapildi: Diyarbakir'da bile kimse almiyor.

Yillardir herkes sokaklarda istedikleri gibi Kürtce konusabildi. 15 yil once de bu boyleydi 20 yil once de boyleydi. Hepsi istedigi gibi Marmara Bolgesi'ne yerlesti. Guneydogu'da kalanlar elektrigi suyu kacak kullandi, faturalar bizim boynumuza bindirildi. Tekrarliyorum. Bu faturalar oyle boyle faturalar degil. Neyi kacak kullandilarsa biz oduyoruz.

Ben mecbur muyum guneydogu'daki Kürtlerin kullandiklarini odemeye? Ne zaman ''odeyin'' denildiyse o zaman ''siz irkcilik yapiyorsunuz'' dediler. Alakaya bakar misin, boyle savunma mi olur?

Ustune ustluk gidip Abdullah Ocalan'a destek yuruyusleri yaptilar, bir teroristi desteklediler, halen destekliyorlar.

Artik Istanbul'un gobeginde bile PKK pacavrasini acma ozgurlugune sahipler, o bahsettigin ''masum Kürt kadını'' Istanbul'un gobeginde 6000 sehidin katilinin posterini aciyor. ABD'de git El Kaide posteri ac, Usama Bin Ladin posteri ac, o cok medeni gordugun amerikalilar seni SOKAKTA linc eder. Yapabilir misin? Yapamazsin. Dayak manyagi yaparlar. Ustune ustluk onunla da yetinmeyip, elektrikli sandalyeye oturturlar seni. Yapamazsin.

Turkiye'de terorizme ve teror propagandasi yapanlara AKP iktidara geldiginden beri asiri tolerans gosteriliyor. Bunun demokrasiyle alakasi yok. Almanya'da Nazi soykirimi olmamistir de, seni hapse atarlar. Ama burada ''iyi ki de Turk askeri oldurduk'' diyor Kürtler. O kadar ozgurluk var yani, o kadar rahatlar. Halen de utanmadan ''bizim varligimizi inkar ediyorlar'' diyorlar. Daha bizi mi yiyeceksiniz yahu?

Bana kalirsa, versinler guneydogu'yu Kürtlere, Kurdistan kursunlar orada EGER butun Kürtler oraya gidip yerlesecekse. Ama yerlesmezler. Rahat hayatin tadini aldilar Turkiye'de, herkesle esit yasiyorlar ONLARCA yildir. Giderler mi Kurdistan kurulsa, gidiyorlar mi Kuzey Irak'a? Hayir. O nefret ettikleri Turkiye'nin, Ataturk'un ulkesindeki rahatliga cok alistilar. Ama nankorluk ne zaman biter, Allah bilir.

CHP zihniyetinden ben de igreniyorum, ama BDP soz konusuysa Allah muhafaza! 29 BDP'li milletvekili terorist destekcisi meclise Turklerin oyuyla mi girdi? Hayir. Kürtlerin oyuyla. Ve benden bu terorizm propagandasi yapanlara, Ataturk'e mecliste hakaret edenlere, Turk askerine hakaret edenlere saygi gostermemi bekliyorlar?

Saygi, kazanilan bir seydir kardesim. Istiyorsan, once onu kazanacaksin.
bospho kürtlere zamaninda bircok haklar verilmedigini inkar edemessin. ama verilseydi bir ise yararmiydi o baska konu.

bende diyordum, kürtlere güneydogu verilsin, ne yaparlarsa yapsinlar. hatte bursanin bati kendibasina bir föderal parca veyahut devlet olsun diyorum. ama bu nekadar pratik o baska mesele.

ben dogrusu hayret ettim türkler kürtlere o kadar hak verdigine. ben bunu iyi buluyorum. belki beraber yasamak olur. tamam kacak elektrik felan kullaniyorlar. ama zamaninda ezildikleride dogrudur. yani nasil amerikada kadinlara, zencilere, homolara affirmative action politikasiylan daha cok hak taniniyorsa kürtlerede öyle yapiliyor, daha iyi entegre olsunlar diye. bu politika yararli sonuca varirsa iyi birsey olur.

ama diyelim problemler cogaliyor beraber yasamak mümkün olmuyor ozaman bir türlü ayrilmak lazim.

baska problemde koyu müslümanlarlan cikabilir.
Alt 23.05.2013, 18:27
Benutzerbild von Billy73
Billy73 Billy73 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

yine peynir koklamis bizim fare.
Alt 23.05.2013, 18:44
crs79

Standard

Kürtleri karalama popülerite haline gelmis,karaladikca kazandigini saniyorsun.Oysa sen bu ülkenin asil düsmanisin.

Dilin altyapisi yok, egitim dili haline gelmeli ki raabet olsun.Kürtce kurs vereceksin ama doktor sana "ne diyorsun,türkce konus be kadin" diyecek.Kürtce TV,Kurs falan filan göstermelik.

Kürtler ve kürt cografyasi her anlamda sömürülmüstür.Unutma ki,barajlar istanbuldaki fabrikalara elektrik üretiyor.Is gücü karin tokluguna sömürülüyor.

Kopsun kurtulalim demekle aslinda Türkiye kaybedecek cünkü,daha dün hepsi samanist olan türkler müslümanligi Kürtlerden ögrendi,yerlesik kültürü kürtlerden aldi bunun gibi bir cok örnek.hatta türk beylikleri bile kürtler sayesinde birlesip osmanli haline geldiler.Kazanilan tüm savaslar kürtler sayesinde kazanildi.Az miktarda da olsa Türkiye'deki demokrasi kürtlerin eseridir.
Kopsun bencede,kürt cografyasini sömüren bu sömürüyle sadece göbek sisirebilen Türkiye maalesef bi halt etmiyor.Isledikleri demokratik özerklik diger tabirle sosyal belediyecelik ya da komünal yasam mevcut türkiye sisteminden 50 kat daha iyi,bir umut dahi olsa bence kopsun kopsunda sistemleri tutunca küba'ya degilde Kurdistana gidelim.

Hic bir kürt "iyi ki asker öldürdük" demedi,dedi de ben mi duymadim.Aktif siyaset yapan BDP kanadinin meclis konusmalari göz yasartici,sirri süreyya önder konusunca iman ediyorlar hepsi ona

Saygi kazanilan demissin,sömürüyorsun,cahil birakiyorsun,inkar ediyorsun sonra onalrdan saygi bekliyorsun.

"Davulun sesini duyuyor,sersem sersem saga sola bakiyorsun nereden geliyor diye."

Kozakcioglu,OHAL valisi...
o vicdanina sikti bi tane,sende sik kurtul o vicdanindan...

Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus Beitrag anzeigen
Kürtçülüğün 19 Mayis ile ne alakasi var? Ac bir baslik git orada propagandani yap. Amacin Türklüğü yermek.

Kürtce dil kurslari acildi: Kürtler dahil kimse gitmiyor.
Kürtce yayin yapan TV'ler acildi: Kimse izlemiyor.
Okullarda Kürtçe secmeli ders yapildi: Diyarbakir'da bile kimse almiyor.

Yillardir herkes sokaklarda istedikleri gibi Kürtce konusabildi. 15 yil once de bu boyleydi 20 yil once de boyleydi. Hepsi istedigi gibi Marmara Bolgesi'ne yerlesti. Guneydogu'da kalanlar elektrigi suyu kacak kullandi, faturalar bizim boynumuza bindirildi. Tekrarliyorum. Bu faturalar oyle boyle faturalar degil. Neyi kacak kullandilarsa biz oduyoruz.

Ben mecbur muyum guneydogu'daki Kürtlerin kullandiklarini odemeye? Ne zaman ''odeyin'' denildiyse o zaman ''siz irkcilik yapiyorsunuz'' dediler. Alakaya bakar misin, boyle savunma mi olur?

Ustune ustluk gidip Abdullah Ocalan'a destek yuruyusleri yaptilar, bir teroristi desteklediler, halen destekliyorlar.

Artik Istanbul'un gobeginde bile PKK pacavrasini acma ozgurlugune sahipler, o bahsettigin ''masum Kürt kadını'' Istanbul'un gobeginde 6000 sehidin katilinin posterini aciyor. ABD'de git El Kaide posteri ac, Usama Bin Ladin posteri ac, o cok medeni gordugun amerikalilar seni SOKAKTA linc eder. Yapabilir misin? Yapamazsin. Dayak manyagi yaparlar. Ustune ustluk onunla da yetinmeyip, elektrikli sandalyeye oturturlar seni. Yapamazsin.

Turkiye'de terorizme ve teror propagandasi yapanlara AKP iktidara geldiginden beri asiri tolerans gosteriliyor. Bunun demokrasiyle alakasi yok. Almanya'da Nazi soykirimi olmamistir de, seni hapse atarlar. Ama burada ''iyi ki de Turk askeri oldurduk'' diyor Kürtler. O kadar ozgurluk var yani, o kadar rahatlar. Halen de utanmadan ''bizim varligimizi inkar ediyorlar'' diyorlar. Daha bizi mi yiyeceksiniz yahu?

Bana kalirsa, versinler guneydogu'yu Kürtlere, Kurdistan kursunlar orada EGER butun Kürtler oraya gidip yerlesecekse. Ama yerlesmezler. Rahat hayatin tadini aldilar Turkiye'de, herkesle esit yasiyorlar ONLARCA yildir. Giderler mi Kurdistan kurulsa, gidiyorlar mi Kuzey Irak'a? Hayir. O nefret ettikleri Turkiye'nin, Ataturk'un ulkesindeki rahatliga cok alistilar. Ama nankorluk ne zaman biter, Allah bilir.

CHP zihniyetinden ben de igreniyorum, ama BDP soz konusuysa Allah muhafaza! 29 BDP'li milletvekili terorist destekcisi meclise Turklerin oyuyla mi girdi? Hayir. Kürtlerin oyuyla. Ve benden bu terorizm propagandasi yapanlara, Ataturk'e mecliste hakaret edenlere, Turk askerine hakaret edenlere saygi gostermemi bekliyorlar?

Saygi, kazanilan bir seydir kardesim. Istiyorsan, once onu kazanacaksin.
Alt 23.05.2013, 18:45
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von Rake Beitrag anzeigen
arkadas senin kafan karisik sen önce kimin hakkinda konusacagina karar ver.
Senin mesajina ithafen yazildigini nasil da anlamissin da cevap vermissin.

Zitat:
kürtce dil kurslari acildiysa senmi actinda simdi yargiliyorsun?
kürtce yayini senmi sundunda yargiliyorsun?
diyarbakirde kimse gitmiyorsa kurslara sana niye batiyor?
Nankorlukten bahsediyorum. O sikayetci oldugun ''haklarin'' yakinip durdugun seylerin getirilmesinin hicbir sey getirmediginden bahsediyorum. Simdi sen soyle, sana mi batti bu paradoksu elestirmem?

Sen once kacak kullandigin elektrik suyun parasini ode. Sonra ''onu bunu sen mi veriyorsun'' de. EVET, ben veriyorum, benim cebimden cikan paralarla, vergilerle. Okumadin mi o haberi? Bak bakalim ne deniliyor:

Kayıp-kaçağın en fazla olduğu kentlerin Urfa, Diyarbakır, Siirt, Batman ve Hakkari olduğunu kaydeden Bakan sözlerini şöyle sürdürdü: "Şimdi bu bölgedeki kaçak elektriğin parasını sadece bu bölgedeki abonelere yansıtırsak, bunu siyasi olarak istismar ederler. Terör örgütü ve siyasette aynı çizgideki partiler; ayrımcılık yapılıyor, diye istismar ederler. Fatura farkını etnik ayrımcılık diye gündeme getirirler."

Böyle bir uygulama yapıldığında ortaya şöyle bir tartışma çıkacağını dile getirdi: "İşte Diyarbakırlıya elektrik 46 kuruştan, Bilecikliye 30 kuruştan satılıyor derler. Bunu dedirtmek istemiyorum. Etnik ayrımcılık propagandası için kullanacakları malzeme vermek istemiyorum. Türkiye'de tek abonelik sistemi var. Buna ulusal abonelik sistemi diyoruz. Aslında bölge aboneliğine geçmeyi planlıyoruz. Kayıp-kaçağı düşürdükten sonra bölge düzeyinde abonelere dağıttığımızda arada ciddi fark kalmayacak. 2015'e kadar kayıp-kaçağı önemli ölçüde düşürmeyi hedefliyoruz, sonra bölgesel dağıtım yapabiliriz. Diyelim Güneydoğu'da bir ilde 36 kuruş, batıda bir ilde 34 kuruş olursa, bu farkı etnik ayrımcılık malzemesi yapamazlar."

http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2012...aturasi-batiya

Zitat:
kürtler diyorsun üstüne bunlar aponun posterini aciyor diyorsun.
kürtler apocu olsa bugün türkiye diye ülke kalmazdi. ic savas cikar ülke bölünür bu kadar basit. türkiyede 20 milyon kürt yasiyor. ama bdpye sadece 6% oy veriliyor.
Sen de bunu yedin.

Yazmistim. Kürtler sadece Cumhuriyet tarihi periyodunda 28 kere, 1800'den 1937'ye kadar tam 44 kere isyan etmislerdir. Bolememe sebepleri Ataturk'un teroristlerin basini ezmesinden kaynaklaniyor, AKP'nin verdigi tavizlerden degil.

http://tr.wikipedia.org/wiki/K%C3%BC...%C4%B1_listesi

Her isyanda da yogun halk destegi olmustur.

Bu 29 BDP'li milletvekilleri kimin oyuyla secildi peki? Ben mi sectim onlari? Yoksa Karadenizliler mi secti? Ya da Egeliler? AKP Kürt politikasini oy uzerine yuruttugunden son 2 secimde Kürtlerden aldigi oyu arttirdi. Tavizler verdi bunun icin. Terorizme TOLERANS gosterdi, bu da Kürtleri memnun etti. Cunku liderleri ''Apo''yu kaale alan bir AKP'den bahsediyoruz. Insansiz hava araclari teroristleri havadan tespit etmesine ragmen ates acma izni verilmedi, kanitlari var web'de. Kim bunlara ates acilmamasini istedi? AKP. Cok begendigin Erdogan. Bu yuzden Kürtler onu cok sevdi, BDP'den vazgecip ona oy vermeye basladilar, cunku BDP anca konusuyordu anca sempatizanlik yapiyordu, AKP ise PKK lehine hareket ediyor. Yani Kürtler ilk secimde once BDP'li terorist sempatizanlari meclise soktu, sonda PKK'ya taviz veren AKP'ye oy yagdirdi. Kisacasi, Turkiye icin hic de iyi bir sey yapmadilar. Eger Kürtlerin derdi Kürt dili, egitim olsaydi, bu hak onlara verilince ragbet ederlerdi. Umursamadilar bile.

AKP'yi bu yuzden cok seviyor olmalisin.

Zitat:
aslinda bdp bu oyu bile alamaz ama senin gibiler kürtlere hakaret ve nefret dolu olduklari icin bunlar bdpde derman ariyorlar.
Benim AKP icin sana dediklerimi sen bana diyorsun

Bir tane Turkiye'de yasayan adam ciksin yanlis soyledigimi soylesin, oyle degil desin.

Zitat:
demokrasi konusunda artik karar verin derim. bir demokrasi ve özgürlük yok diyorsunuz birde fazla özgürlük var diyorsunuz. aslinda siz isinize geldigi gibi yorumluyorsunuz bu konulari.
Demokrasi ve ozgurluk yok dedigimi kanitlayamazsan bir kez daha yalan soyledigini kanitlamis olacaksin.

Zitat:
bu topraklar babanin mali degil!!! kimse kimseye birsey veremez. bu topraklarin asil sahibi bu vatan icin ölenlerdir. canakkaleye gidersen yüzlerce arap kürt pakistanli filistinli ve balkandan atalarimizi göreceksin.
Burayi iyi okuyup en alttaki haritayi iyi incele o zaman. Kaldi ki, 1918'lerde guneydogu'da Turkler de yasiyordu. Dogu ise genelde Turk ve Azeri'ydi.

http://www.tarihibakis.com/yunan-ordusundaki-kurtler/

Zitat:
kardesim senin kafan gercekten karismis hem kemalizmi savunuyorsun hemde chp zihniyetinden igreniyorum diyorsun.
Her Ataturk ilkesine bagli olan CHP'li olacak diye bir sart mi var? Sig dusuncelerine hayran kaldim

Zitat:
hain atatörk toprak oldu...
Bu mesaji ozellikle alinti yapiyorum herkes kim oldugunu, nankorlugunu ve hainligini gorsun Iste benim bahsettigim de buydu.

Zitat:
Zitat von Billy73 Beitrag anzeigen
bospho kürtlere zamaninda bircok haklar verilmedigini inkar edemessin. ama verilseydi bir ise yararmiydi o baska konu.

bende diyordum, kürtlere güneydogu verilsin, ne yaparlarsa yapsinlar. hatte bursanin bati kendibasina bir föderal parca veyahut devlet olsun diyorum. ama bu nekadar pratik o baska mesele.

ben dogrusu hayret ettim türkler kürtlere o kadar hak verdigine. ben bunu iyi buluyorum. belki beraber yasamak olur. tamam kacak elektrik felan kullaniyorlar. ama zamaninda ezildikleride dogrudur. yani nasil amerikada kadinlara, zencilere, homolara affirmative action politikasiylan daha cok hak taniniyorsa kürtlerede öyle yapiliyor, daha iyi entegre olsunlar diye. bu politika yararli sonuca varirsa iyi birsey olur.

ama diyelim problemler cogaliyor beraber yasamak mümkün olmuyor ozaman bir türlü ayrilmak lazim.

baska problemde koyu müslümanlarlan cikabilir.
Ben de aynisini soyluyorum, Kurtlere zamaninda da bir suru hak verildi, halen veriliyor. Halen de ''haklarimiz yok'' diye sizlanip duruyorlar.
Alt 23.05.2013, 19:05
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von crs79 Beitrag anzeigen
Kürtleri karalama popülerite haline gelmis,karaladikca kazandigini saniyorsun.Oysa sen bu ülkenin asil düsmanisin.

Dilin altyapisi yok, egitim dili haline gelmeli ki raabet olsun.Kürtce kurs vereceksin ama doktor sana "ne diyorsun,türkce konus be kadin" diyecek.Kürtce TV,Kurs falan filan göstermelik.

Kürtler ve kürt cografyasi her anlamda sömürülmüstür.Unutma ki,barajlar istanbuldaki fabrikalara elektrik üretiyor.Is gücü karin tokluguna sömürülüyor.

Kopsun kurtulalim demekle aslinda Türkiye kaybedecek cünkü,daha dün hepsi samanist olan türkler müslümanligi Kürtlerden ögrendi,yerlesik kültürü kürtlerden aldi bunun gibi bir cok örnek.hatta türk beylikleri bile kürtler sayesinde birlesip osmanli haline geldiler.Kazanilan tüm savaslar kürtler sayesinde kazanildi.Az miktarda da olsa Türkiye'deki demokrasi kürtlerin eseridir.
Kopsun bencede,kürt cografyasini sömüren bu sömürüyle sadece göbek sisirebilen Türkiye maalesef bi halt etmiyor.Isledikleri demokratik özerklik diger tabirle sosyal belediyecelik ya da komünal yasam mevcut türkiye sisteminden 50 kat daha iyi,bir umut dahi olsa bence kopsun kopsunda sistemleri tutunca küba'ya degilde Kurdistana gidelim.

Hic bir kürt "iyi ki asker öldürdük" demedi,dedi de ben mi duymadim.Aktif siyaset yapan BDP kanadinin meclis konusmalari göz yasartici,sirri süreyya önder konusunca iman ediyorlar hepsi ona

Saygi kazanilan demissin,sömürüyorsun,cahil birakiyorsun,inkar ediyorsun sonra onalrdan saygi bekliyorsun.

"Davulun sesini duyuyor,sersem sersem saga sola bakiyorsun nereden geliyor diye."

Hayirdir kardesim, Pontus olaylarinin soykirim oldugu iddialarindan vazgecmise benziyorsun? Ataturk'u karalama kampanyanin suya dusmesi rahatsiz mi etti yoksa?

Dilin altyapisi yokmus, o dil egitimini Turk hocalar degil Kürtce bilen Kürt ogretmenler veriyor. Dolayisiyla bu bahanen de cope gitti.

Oradaki barajlari Kürtler mi yapti Turkler mi? Sanki Kürt parasiyla yapilmis gibi konusmussun. Turkiye Cumhuriyeti yapti o barajlari, Barzani de degil Apo da degil. Oradaki baraj olmasa yine bundan zarar gorecek olanlar ilk basta Kürtler'di. Benim kullandigim su Marmara Bolgesi'nden geliyor, guneydogu'dan degil.

Yine bir yanlis bilgi.. Turkler Islamiyet'le 751'de yapilan TALAS SAVASI ile tanisti. O savasta musluman Araplar ile saman Turkler Cinlilere karsi ittifak olusturdu. Turkler Islam'i Araplar'dan ogrendi, Kurtlerden degil. Kurtler yuzyillar boyunca Mezopotamya'da ne yapmis bana anlat istersen? Eger gercekten akillarini kullanabilselerdi devletlerini su ana kadar kurabilirlerdi, ama hep masa oldular. Ingilizlerin, Fransizlarin, Ermenilerin, Ruslarin....

“Kürtlere her ne kadar inanmasak da onları kullanmamız çıkarlarımız gereğidir.”
28 Kasım 1919 - Mr. Kindson (İngiliz belgesi)

“Türkler vatan savunmasına katılmadıkları için Kürtlere çok kızmaya başladılar.”
Rus yetkili Gordlevski

“Kürtler bütün ümitlerini İngiliz hükümetine bağlamış durumdalar. Bu ara Mustafa Kemal gittikçe tehlikeli olmaya başlıyor. Kuvvetler, Kürtleri Mustafa Kemal Paşa’ya karşı kullanmak için para ödemeye hazırdırlar”
9 Aralık 1919 - Robeck'in Lord Curzon'daki raporu (İngiliz belgesi)

Elbette Kürtler BDP'liler konusunca iman ederler, hep duygusal konusmalar, mazlum edebiyati, fakir edebiyati, ayni senin bu baslikta bastan sona yaptigin gibi. Cunku bir milleti etkilemenin en etkin yolu duygusala baglamaktir, rasyonelligi alir goturur.

Zitat:
Kisileri karistirdin herhalde. Ben saygi beklemiyorum ki. Kürtler'e saygi duyulmasi gerektigini sen ve Today (Raka) isteyip duruyorsunuz burada.

Zitat:
"Davulun sesini duyuyor,sersem sersem saga sola bakiyorsun nereden geliyor diye.''

Birak bu demagojiyi dostum. Bununla anca egitimsizleri kandirsin sen. Tipik BDP stratejisi.. Dedim ya, anca sloganvari konusursunuz. Dayanak 0. Kendime sikacagima, hainlik yapana sikarim. Zaten siktik da, bakma sen, AKP aldi elimizden.
Alt 23.05.2013, 19:17
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
sen gercekleri kabul etmesende biz genclerimizi dogrularla egitip o bozuk zihniyetten kurtaracagiz.

bu iskence katliam ve zulümler yapilmistir. bunu devlet bile kabul etti.

sadece kemalist kesim bunu hala yok sayiyor.

bir daha söylüyorum bu topragin sahibiymis gibi konusmayi birakin. bu topraklarin gercek sahipleri geldi artik.

siz istediginiz kadar aglayin, ben önce kürt kardeslerimin göz yaslarini silecegim onlar 80 yildir ezildi. son 10 yilda rahata kavusuyor kardeslerimiz ama siz hala bir kac hak verildi diye bunlari bile cok görüyorsunuz.

konuyu fazla uzatmak istemiyorum ama hepinizde bir seyi fark ettim.
kürtlerden nefret ediyorsunuz ama erkeklik gösterip bunu acikca söyleyemiyorusnuz.

nerede erkeklik? yok!!!!
iste erkeklik olmadigi icin simdi kösede oturup kücük cocuk gibi oyunbozancilik oynuyorsunuz.

sen erkek adam gibi bunu net söyleyebilirsen seni ciddiye alirim, sende ötekileri gibi sinsice devamli kürtleri kötüleyip ama onlar benim kardesim numarasi yapmaya calisma.
Yazdigim o kadar kanita belgeye anca bunlari soylersin zaten durumun cok vahim valla. Debelenip duruyorsun.

Acik acik ne dusunuyorsam soyluyorum burada. Ben hicbir zaman o millet bu millet benim kardesimdir demedim. Nereden kardesim oluyormus? Hic de BDP'yi desteklemeyen Kürt gormedim, delikanli gibi cikip ben Turkiye Cumhuriyet'ine bagliyim, BDP'yi ve PKK'yi desteklemiyorum desin onu ayri tutacagim. Ataturk'u ilah olarak gormusler diyorsun, kendin Kürt milliyetciligini, BDP'yi, AKP'yi ilahlastiriyorsun. Politika ugruna deger mi? Ataturk'u ilahlastiran var mi? Var. Cok var hemde. Bilmeden konusan cok CHP'li var. Ataturk'un ateist oldugunu bile bilmeyenler var, ya da kabullenemiyorlar. Konu onun dini inanci olmadigi icin hic girmiyorum bile. Ilahlastirmaktan once sen vazgec. Dogumgununde bazi Kürtler Apo'nun dogdugu evin bahcesinden toprak aldilar, yuzlerine gozlerine surduler, evlerine goturduler. terorist basina TAPIYORLAR:

FOTO GALERI:

http://aktuel.mynet.com/galeri/haber...11662/1477781/

Bu da onbinlerce Kürt'un terorist Apo'nun dogumgununu kutlamasi, VIDEO:

http://www.beyazgazete.com/video/web...or-395576.html

Simdi de bazi Kürt sozde ''aydinlar'' Apo'ya ''terorist'' ve ''bebek katili'' denmesinden rahatsiz olduklarini soylediler. Melektir kendisi.

Bu ulkenin daha hizli gelisememesinin en buyuk sebebi savunmaya ayrilan butcedir, cunku 1974'ten beri PKK teroristleri ve onlara yardim ve yataklik edenler terorizmi birakmadi.
80 yildir Kürtler ezilmismis, 80 yildir bu ulkenin anasini aglattilar, ne ezilmesi. Masa olarak kullanilip savasi kaybederse, bir soz vardir: Kendi dusen aglamaz.

Ayni durum araplar'da da oldu. Gidip ingilizler'le birlikte Osmanli'ya karsi savastilar, simdi halen Filistin devleti kurulamadi, o kadar arap becermedi. Hainlik edilirse hicbir sey kazanamaz kimse.

Geändert von BosphorusTaurus (23.05.2013 um 19:20 Uhr).
Alt 23.05.2013, 19:24
BosphorusTaurus

Standard

Soylediklerime 1 tane bile anti-tez getiremiyorsun, garibanliktir bu Kanitlardan, gerceklerden kacmak icin bahane ariyorsun, o bahaneyi sana vermiyorum bir yere kacamazsin.

Bence erkekligimi sana kanitlamami isteme i'm straight. Simdi burada cok tartistik diye bana asilma filan.

BDP'yi, PKK'yi savunan Kürtlerden nefret ediyorum. Ulkesine, Turkiye'ye bagli ve saygili Kürtlerin benden farki olmadigini soyleyebilirim.

Sende delikanlilik ne gezer, acikca BDP ve PKK'yi ve gecmiste isyan cikaran teroristleri desteklemedigini soyleyebilecek misin simdi?
Alt 23.05.2013, 19:25
crs79

Standard

Cöpe giden bisey yok,sadece birazcicik düsünmek gerekiyor Bosphoruscugum.

Pontus olaylari olmadi degil,kabullenmediniz. Onur Akin-yüregimdesin izle klibi.katliamin yumusak yansimasidir diger adiyla mesrulastiricisidir onur akin.

Barajlari türkler yapmadi yabanci muhendislere yaptirildi sonuc olarak sömürülüyor.Idrak etmen gereken bu.

"Türkler vatan savunmasına katılmadıkları için Kürtlere çok kızmaya başladılar" ilyas salman'in köse yazarligi yaptigi dergi anca böyle camur atabilir.attim camurumu diye rahat ettigini sanan derginin camur halinde oldugunu cümle alem bilir.

heyyyt yakaladim simdi seni,dogu perincekci.. Perincegin öcalana olan hayranligini biliyorsun degil mi? 2000'e dogru dergisinin arsivlerini ac ve oku.Düsüncelerini adeta ilahlastiran perincektir.yandaslari ise terorize ediyor )) "üstü minare alti sishane" sizi.

egitimli insan,ne zaman daglarda teroriste,kentlerde devrimcilere sikiyor... bu cümlenlede Öcalani ilahlastiran,kücük ve perincek taraftari oldugun belli.

Demirtas, Önder, Kürkcü günümüzün devrimcileri...Öcalan ise siyasete yön veriyor.Sen ise cezaevinde olan sisme devrimcilerin icin silivriye hadi...
Alt 23.05.2013, 19:38
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Cöpe giden bisey yok,sadece birazcicik düsünmek gerekiyor Bosphoruscugum.

Pontus olaylari olmadi degil,kabullenmediniz. Onur Akin-yüregimdesin izle klibi.katliamin yumusak yansimasidir diger adiyla mesrulastiricisidir onur akin.

Barajlari türkler yapmadi yabanci muhendislere yaptirildi sonuc olarak sömürülüyor.Idrak etmen gereken bu.

"Türkler vatan savunmasına katılmadıkları için Kürtlere çok kızmaya başladılar" ilyas salman'in köse yazarligi yaptigi dergi anca böyle camur atabilir.attim camurumu diye rahat ettigini sanan derginin camur halinde oldugunu cümle alem bilir.

heyyyt yakaladim simdi seni,dogu perincekci.. Perincegin öcalana olan hayranligini biliyorsun degil mi? 2000'e dogru dergisinin arsivlerini ac ve oku.Düsüncelerini adeta ilahlastiran perincektir.yandaslari ise terorize ediyor )) "üstü minare alti sishane" sizi.

egitimli insan,ne zaman daglarda teroriste,kentlerde devrimcilere sikiyor... bu cümlenlede Öcalani ilahlastiran,kücük ve perincek taraftari oldugun belli.

Demirtas, Önder, Kürkcü günümüzün devrimcileri...Öcalan ise siyasete yön veriyor.Sen ise cezaevinde olan sisme devrimcilerin icin silivriye hadi...
Birazcik dusunmek gerekiyorsa dusun o zaman. Ama bunca zaman dusunemediysen senden umudu kestim.

Simdi kendin kabul ediyorsun, Pontus Olaylari. Pontus Soykirimi DEGİL. Yola geleceksin.

Zitat:
Yalanlarin mide bulandirmaya basladi artik. Ben insaat yuksek muhendisiyim, 40-45 yasinda o barajlarin insaatinda calismis muhendis adamlari taniyorum. Turk muhendisler. Kusacagim bu yalanlarina artik. Bilgisizligin bu kadari. Madem bilmiyorsun sus bari. Turk muhendisler Cin'den sonra dunya'da en fazla insaat isi yapan muhendisler. Turkiye'yi bile asti yetenekleri.

Kanit mi istersin? Bak bakalim, baraji yapan Turk sirketlerden bir tanesi http://www.ilci.com.tr/sektorler/ins...nsaatlari.html

Reklamini yapmak istemiyorum daha bir suru Turk insaat sirketi barajlari yapti, simdi de Hidroelektrik Santralleri yapiyorlar (HES). Ve bu sirketlerde yabanci muhendis calismaz! Baraj insaati yapilmasi en kolay insaatlardandir.

Simdi erkek gibi ozur dileyecek misin yalanindan dolayi yoksa yine kacmaya mi calisacaksin gozune sokulan kanitlardan?
Alt 23.05.2013, 19:40
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:

biraz önce kürtleri hirsizlikla sucluyordun simdi ne olduda sadece pkk diyorsun? niye kivirmaya basladin?
biraz önce kürtler elektrik caliyor diyordun pkk ayrimi yapmadan.
Kafayi kullanamamak boyle bir sey olsa gerek. Ben 29 BDP'li milletvekilinin meclise Kürtlerin oylariyla girdigini soyledim, o kacak elektrik kullananlar oylarini BDP'ye verdi o secimde. Kacak elektrik kullananlardan da nefret ediyorum, onlar zaten BDP'li. Bir son secimde AKP'ye oy verdiler, neden verdiklerini de anlattim.

Zitat:
bu barajlari türkler yapti diyordun. o barajlari türklermi yapti? türkiyede yasayan halklar yapti.
Kankan da o barajlari yabanci muhendislerin yaptigini soyluyordu az once, bir karar verin artik

Ataturk'e serefsiz bebek katili deyip terorist Apo ile bir tuttugun icin PKK'dan farkini goremiyorum. O yuzden istedigin kadar saygi icin yirtin, onu alamayacaksin kimseden. Mazlum edebiyatina devam edebilirsin simdi.

Geändert von BosphorusTaurus (23.05.2013 um 19:43 Uhr).
Antwort