| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() sen en iyisi patlican oturtma yap buna
![]() |
|
|||
|
|||
![]() mamali.
Cünkü baska maclardada hata yapiliyor. Verilmeyen penaltilar, cikmayan kartlar. Ama yine onlar daha iyi bilir, kural hatasi mi yoksa hakem hatasi mi oldugunu. Bakalim ne olacak ![]() Selam ve saygilarimla |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() der spieler von riza sollte 2-3min vor schluss die gelb/rote karte kriegen. bakdi mac 1-1 hakemde bilerek kirmizi karti vermedi.
artik her macda hakem bir kart cikarmaz ve maclar tekrarlanir. rizenin sucu ne...adamlar gitdi oynadi puani hak etdi..ama tabii böyle salak hakemler olunca. rizenin puan almasina imkan yok. |
|
||||
|
||||
![]() bence kasti bir hareketi yok hakemin, yani bile bile kirmiziyi göstermedigine kesinlikle inanmiyorum. Artik ne olduysa bilemiyorum, yanlis numarami yazdi ilk sari kartta, hersey olabilir.
Ali Aydin türkiyenin en iyi hakemi bana göre. HARBI BESIKTASLI |
|
||||
|
||||
![]() ama herkes biliyor, bir hakem sari kart gösterirse yardimcsida onu kagitina yaziyor. ali aydin 14´ü 4 olarak gördü, peki yardimcik hakem niye birsey demedi?
|
|
|||
|
|||
![]() Also, das Spiel sollte auf jedenfall nicht wiederholt werden!
Selam ve saygilarimla |
|
||||
|
||||
![]() auf die minute genau weiss ich es nicht..aber war ziemlich am schluss...und es war sooo klar das fener kein tor mehr schiessen würde, weil die einfach schlecht waren.
|
|
||||
|
||||
![]() ama size basdi birileri hahaha
|
|
||||
|
||||
![]() ... Yakti dümbükler beni, aylar sonra yine garantili bi oddset oynadim bir mac yüzünden yatdi hersey...
Hannover 96 - W. Bremen = 2 = 1-5 Dogru E. Frankfurt -VFB Stuttgart = 2 = 0-2 Dogru Arsenal - Tottenham = 1 = 2-1 Dogru La Coruna - San Seb. = 1 = 2-1 Dogru Liverpool - Man. U. = 2 = 1-2 Dogru Nürnberg - Union Berlin = 1 = 3-0 Dogru Inter M. - Ancona = 1 = 3-0 Dogru Chelsea - Newcastle = 1 = 5-0 Dogru FC Sevillia - R. Madrid = 2 = 4-1 YANLIS Gesammt Quote: 69,83 * 2,5 = 174,58 € für ein schüler hätte das gereicht!!! Neyse ya Saglik olsun *Real Madrid´te koyim* ![]() |