| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() fatih terim ne yapsin be arkadas?
adam kactane oyuncu istedi, hic birini alamadi yönetim, oda careyi ucuz ve genc futbolcularda aradi. mesela a.hassan cok istedi yönetim alamadi... mesela sonny anderson cok istedi alamadi... stada gelince malesef orda sana hak veriyorum. yönetim taraftari bos sözlerle avutuyor...2005´e kadar stat bitmezse hic bitmesin. ama ne kadar kötü olursak olalim...cimbomu desdeklemeye devam iyi taraftar sadece iyi günde degil, kötü gündede takiminin basinda olur. baska takimlar gibi antrönürü kovacak degil cimbom, sabirla hersey olur, cok kötü olsak fenerle ayni puanda olmazdik. düsün fener en iyi takimini kurmus, cimbom en kötü kadroya sahip...ama adimiz yetiyor. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() iste size bir yemek tarifi, hadin be olum biraz ise yarayin:
Makarna Bir tencere dolusu sicak suya makarna posetini bosaltip mac izlemeye bailiyoruz. Ilk yarinin ortalarina dogru kalkip altini kapatiyoruz. Tencerenin icinden sectigimiz makarnayi fayansa firlatiyoruz. Yapisirsa pismis demektir. Devre arasinda hala icinde su kaldiysa tencerenin kapagini kapatip lavabodaki en kirli tabagin uzerine dogru dokuyoruz.. (o zaman hem tabak temizleniyor hem de makarnalar catalla yenebiliyor) Üzerine ketcap sikip yiyiyoruz. Not: Fayansa firlattiginiz makarnayi bi ara oradan alin. Sayica fazlalastiklarinda bazen hangisini firlattiginiz karisiyo. |
|
||||
|
||||
![]() parmaklarini ye hehe
![]() |
|
||||
|
||||
![]() anliyorum sizi cünkü gecmis yillarda bizde böyle sitem eder dururduk takima yönetime teknik direktöre. Bilindigi gibi her takimin bir cok iyi oldugu dönem ve biraz kötü oldugu dönemler vardir, gs su an o cok iyi dönemi geride birakti ve basit takim haline dönmeye basladi, Besiktasin da basina geldi bu, fenerin zaten herzamnki hali onu gecelim.
Ama bence tek suclu Fatih Terim degil, o sadece eline verilen malzemeyle en iyisini yapmaya calisiyor ama olmuyor iste, takimin kapasitesi bu kadar. Kadroya bir bakin kac tane oyunu degisterecek oyuncusu var gs nin. Bence yönetim baya pasiv ve parasiz, yönetim gitse cok daha iyi günler bekliyor olabilir gs yi. gs hakkinda yorum yapmak bize düsmez ama benim düsüncem budur. HARBI BESIKTASLI |
|
||||
|
||||
![]() Fenerbahçe - Çaykur Rizespor 2:1
Gençlerbirliği - Beşiktaş 0:1 Diyarbakırspor - Malatyaspor 0:2 Gaziantepspor - Denizlispor 1:1 Elazığspor - İstanbulspor 1:2 Trabzonspor - Bursaspor 2:1 Adanaspor - Akçabat Sebatspor 0:1 Konyaspor - Samsunspor 3:1 Galatasaray - Ankaragücü 1:0 |
|
||||
|
||||
![]() Fenerbahçe - Çaykur Rizespor 2:1
Gençlerbirliği - Beşiktaş 1:2 Diyarbakırspor - Malatyaspor 1:1 Gaziantepspor - Denizlispor 2:1 Elazığspor - İstanbulspor 0:2 Trabzonspor - Bursaspor 2:1 Adanaspor - Akçabat Sebatspor 1:0 Konyaspor - Samsunspor 2:2 Galatasaray - Ankaragücü 1:0 |
|
||||
|
||||
![]() Fenerbahçe - Çaykur Rizespor 2-1
Gençlerbirliği - Beşiktaş 1-1 Diyarbakırspor - Malatyaspor 1-2 Gaziantepspor - Denizlispor 2-1 Elazığspor - İstanbulspor 1-1 Trabzonspor - Bursaspor 2-1 Adanaspor - Akçabat Sebatspor 1-2 Konyaspor - Samsunspor 1-1 Galatasaray - Ankaragücü 2-1 |
|
||||
|
||||
![]() Fenerbahçe 3-0 Çaykur Rizespor
Gençlerbirliği 2-1 Beşiktaş Diyarbakırspor 1-2 Malatyaspor Gaziantepspor 3-2 Denizlispor Elazığspor 0-2 İstanbulspor Trabzonspor 2-0 Bursaspor Adanaspor 1-1 Akçabat Sebatspor Konyaspor 2-2 Samsunspor Galatasaray 1-2 Ankaragücü |